Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 MJanja
Jani dobro napreduje, tempo več kot odličen, zaenkrat vse po planih :clap:
Na Smrekovcu si je privoščil malo pavze, se okrepčal in že nadaljuje svojo pot proti Loki.
Dajmo Jani, šibaaaaj :laola
Jani je imel po 13:20h za sabo 67 km. Napravil je malo večjo pavzo, pridružil se mu je Jethro. Sedaj sta že nekje na Olševi. Počuti se odlično.

Toliko mi je sporočila Janja, ki pripravlja postojanko nekje pod Olševo.

lp
Marko
Živjo družba :D Hvala za vso vzpodbudo in navijanje, ki si je lahko deležen le na TF :clap:
Po slabih 15h in 3.000vm spremstva Janiju, sem ga v Ravnah po sestopu z Naravskih ledin, zapustil in prepustil Mateju Končniku ter "supporterkama" v avtu, Janji in Ani. Postrežba je odlična in raznolika, dekleti razturata :cast: Jani napreduje konstantno brez večjih nihanj, kar me je kar malo presenetilo, v smislu, da sem se mu pridružil po njegovih 12.urah teka in sta bili pred nama Olševa in Peca, ki ju je korektno oddelal :clap: :clap: Upam, da mu bosta telo in glava še naprej delovala tako uspešno vse do uspešnega zaključka :D Srečno fajter, ekipa in TF, jest pa grem malo spat :wink:

Ajdeeee Jani :laola
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA