Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

jkarmen napisal/-a:Ker smo pa ravno v fazi nagrajevanja bomo danes podelili še nagrado za najbolj aktivnega uporabnika foruma v tem tednu. In to je :laola
zz topka

Mislim pa tudi da bo potrebno kmalu nagraditi še kraljevsko kategorijo - najbolj aktivnega uporabnika vseh časov :clap:

O jebelacesta, minuto pred deseto sem napisala še stavek AnkiB v temi, kjer oddaja majčko... :D Ker drugače jast po vseh pravilih ob 22.00 že pridno drnjoham. :lol: Sem prav čutila nekaj, zgleda... :D Hvala. :clap: :clap: :clap:
Evo, pa je moj 11. zaporedni LM v najdaljši izvedbi za menoj.
10 km sem tekel, 20 km joggal in še 10 km počasi joggal.
Povprečen tempo 7:00 in čas malo pod 5 ur je bilo natančno to,
kar sem pričakoval po letošnjih treningih.
Bolečine v mišicah po 28 km me niso prav nič presenetile.
Nova proga je pa super, tokrat sem si jo temeljito ogledal, prav tako pa tudi vse okrepčevalnice.
Nova proga je pa super, tokrat sem si jo temeljito ogledal, prav tako pa tudi vse okrepčevalnice.

To je privilegij počasnejšega teka: opazuješ okolico in vidiš stvari, ki jih sicer ne bi.
:clap:
vencelj napisal/-a:

To je privilegij počasnejšega teka: opazuješ okolico in vidiš stvari, ki jih sicer ne bi.
:clap:

Prav res Vencelj, na uro sem pogledal neskončno manjkrat kot sicer, videl precej več in užival skoraj do konca (zadnjih 10 km mi je bilo pa vedno odveč razen v najboljših časih :D ).
Aja še nekaj - sem mislil v poročilo napisat pa sem pozabil. Doma imam že celo omaro torb/ruzakov z LM-ja. Rajši bi imel enega in tega kvalitetnega. Pred 2 letoma smo dobili en krš od ruzaka, ki je v tem času razpadel. Letošnji ne kaže, da bi bil kaj boljši.
matej712 napisal/-a:Aja še nekaj - sem mislil v poročilo napisat pa sem pozabil. Doma imam že celo omaro torb/ruzakov z LM-ja. Rajši bi imel enega in tega kvalitetnega. Pred 2 letoma smo dobili en krš od ruzaka, ki je v tem času razpadel. Letošnji ne kaže, da bi bil kaj boljši.

Meni se pa letošnji zdi precej boljši. No, vsekakor je večji.
Še poročilo organizatorja ...

http://vw-ljubljanskimaraton.si/sl/news ... a-maratona

Sklepi izredne seje Organizacijskega odbora Volkswagen 21. Ljubljanskega maratona, dne 4.11.2016 ob 12 uri.

Organizacijski odbor je po rekonstrukciji dogodka in zbranih informacijah med 39. in 40. kilometrom, na križišču med Rozmanovo in Ilirsko ulico, sprejel naslednje sklepe:

Sklep 1: Vodilni štirje tekači so pritekli v križišče Rozmanove in Ilirske ulice, ko sta v istem trenutku v križišče pripeljali dve policijski vozili na interventni nujni vožnji, z vključenimi zvočnimi in svetlobnimi signali.

Sklep 2: Službeno vozilo, v katerem je bil vodja policijskega varovanja in je zavilo v istem križišču levo na Ilirsko ulico v smeri Njegoševe ceste, ni bilo vzrok, da bi mu kdor koli sledil in skrenil z uradne trase maratona, saj je bilo že izven vidnega polja tekačev.

Sklep 3: Vodilni štirje tekači so v križišču v trenutku srečanja z vozili na nujni interventni vožnji, zaradi spleta nesrečnih okoliščin, pomotoma zavili izven trase, levo na Ilirsko ulico.

Sklep 4: Zaradi ugleda Ljubljanskega maratona se tekačem, ki bi lahko dosegli rekord proge, izplačajo nagrade in bonusi, kot bi jim šli, če nesrečnega dogodka ne bi bilo. S tem želimo za prihodnja leta zagotoviti, da se vrhunski tekači vrnejo na Ljubljanski maraton in da se v skladu s pričakovanji župana doseže svetovni rekord.

Izjava župana:

Župan se zahvaljuje organizatorjem in policiji za odlično opravljeno delo, vsem tekačem za izjemno udeležbo in Ljubljančanom za podporo ob trasi ter razumevanje zaradi zapor cest. Ljubljanski maraton je izjemna blagovna znamka, s katero spodbujamo zdrav način življenja, tovarištvo in prepoznavnost Ljubljane v svetu.
Ma, prvih treh sklepov ne zastopim sploh... :oops:
Tretji sklep mi pa sploh pove samo to, da so bli slučajno nesrečni v nesrečnih okoliščinah 8) in zarad nesreče pomotoma šli vsi na levo.... :?: :idea: :?: :shock:
In da so zato kar sami krivi :shock: .... ma, ker smo mi radodaren narod, gremo hitro še k četrtemu sklepu.... 8) :D
Tevi sklepi niso za bjondaste napisani.... :lol:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA