Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 pegaz
Vreme napisal/-a:Sicer pa forumovcev skorajda nisem videl, razen Wege s katerim sva bila skupaj. Bo treba do drugič resnično imeti majice TF, da se bomo lahko pocukali za rokav.

Vreme, a si ziher, da si bil v Radencih? ker:
iverson napisal/-a: Videl sem kar nekaj TF-tekačov. Na parkirišču je bilo kar rdeče od TF majic!

-> bodisi ste se zgrešili, ali pa so tiste Iversonove majice ležale na parkirišču, ker so jih forumci odvrgli (in se ti tako uspešno skrili) ;)

Važno je, da sta z Wego dosegla svoj cilj - in to zelo dobro! :clap:

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 pegaz
Marinka napisal/-a:Moj neto čas glede na okoliščine ni bil slab: 4.31 (tempo 4.45).

Marinka, boink, kaka kalvarija... samo glede na ta tempo maš čas narobe zračunan za kako uro.

Vsi ostali dragi moji, ob katere se nisem obregnil (in s tem nabil še dodatnih 37 postov) - da veste, fovš sem vam, da ste spet enkrat zmogli tele Radence! Celo Primusa ste meli na broju, kar se redko dogaja. :) Pa Snežinka je smelo rekrutirala nove TF-jevce :lol: Da o bobrovem dirkanju za zadnjimi ne govorim sploh! Najprej sem se iz same fovšije delal, da me ta tek sploh ne zanima in ga kar ne bom bral, pa me je premagalo. Z vašimi poročili sem tekel z vami - do naslednje skupne tekme!
Do takrta pa bova z Vlajkotom zgruntala, kako se hitrele kotaliti po progi... ane, dragi moj baron? ;)

Lep let in lahko noč, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Vlajko
... tako je, my dear leteči nadvojvoda. :D Pa me boš pripravljen čakati na cilju do črne noči :?: :) :wink:
 Marinka
Pegaz, valjda sem se zatipkala. Moj neto čas na 10 km je namreč bil 47.31. Štiri ure bi dosegla, če bi tekla po eni nogi! :lol:
Uporabniški avatar
 shash
Hvala pegaz, sem prebral tvoje poročilo in od oranžnega slona - sigurno mi bo v pomoč in motivacijo. Se mi pa zdi, da imam podzavestno načrt za LM 2008 - pa ne znam odgovoriti zakaj. pomoje sem si zadal cilj na LM 2006, da grem čez dve leti na 42k.
Še enkrat hvala in LP
 Džony
Pozdravljeni vsi skupaj!

Po dolgem času se zopet oglašam. Po pretečenih 42 km na Ljubljanskem maratonu (zadal sem si, da jih pretečem in zadano sem izpolnil) leta 2005 sem se začel udeleževati krajših tekov. Udeležil sem se teka na 10 km v Radencih lani in letos. Lani bruto čas: 41:50, 33. mesto med 330 udeleženci; letos bruto čas: 43:40, 50. mesto med 440 udeleženci. Se pozna, da sem letos manj tekel, še posebej pa zelo malo po asfaltu. Vse skupaj kombinirano s copati, ki nimajo več dosti blaženja, je pripeljalo do tega, da sem med tretjim in petim kilometrov moral upočasniti zaradi neznosnih bolečin v sprednjem spodnjem delu nog. Po petem kilometru je bolečina malo popustila in lahko sem zopet malo pospešil in celo veliko večino tistih, ki so me na začetku prehitevali, prehitel nazaj.

Glede organizacije nimam nobenih pripomb. Le tako naprej! Radenci, se vidimo prihodnje leto! Do takrat pa verjetno še kakšen drug organiziran tek.

Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 tae
En mesec je že mimo odkar so se zgodili takšni in drugačni teki v Radencih. Zanima me, če morda kdo ve, kdaj naj bi dobili priznanja, ki jih je organizator obljubljal v razpisu.
Uporabniški avatar
 kustus
lp

mislim da jih boš dobil po pošti sam to traja.
 kovit
tae napisal/-a:En mesec je že mimo odkar so se zgodili takšni in drugačni teki v Radencih. Zanima me, če morda kdo ve, kdaj naj bi dobili priznanja, ki jih je organizator obljubljal v razpisu.

Ja jest tud čakam tele diplome; ne vem...so ratal nezainteresiran...upam da bo drugo leto nov sponzor , da bo zavel nov veter in da bom dobil po tekmi vsaj mal makaronckov in pa diplomco za p.b. :evil:
Uporabniški avatar
 RoKo
kovit napisal/-a:
tae napisal/-a:En mesec je že mimo odkar so se zgodili takšni in drugačni teki v Radencih. Zanima me, če morda kdo ve, kdaj naj bi dobili priznanja, ki jih je organizator obljubljal v razpisu.

Ja jest tud čakam tele diplome; ne vem...so ratal nezainteresiran...upam da bo drugo leto nov sponzor , da bo zavel nov veter in da bom dobil po tekmi vsaj mal makaronckov in pa diplomco za p.b. :evil:

Ja,ja............bo treba posebej plačat. :(
 ton
Brez panike: mislim, da je zadeva povezana s tiskanjem zbornika in posledično s štorastim timingom, lani smo zadevo prejeli tam nekje poleti, ko je človek od vročine še bolj vesel svojih nekdanjih uspehov...
 mk
ne se pritoževati,.. :) raje tecite novim zmagam naproti!
na stari slavi se težko živi... :)

tudi iz teka v trstu, ki je bil dva tedna prej še nisem nič dobil!

lep pozdrav!

mk
 kovit
mk napisal/-a:ne se pritoževati,.. :) raje tecite novim zmagam naproti!
na stari slavi se težko živi... :)

tudi iz teka v trstu, ki je bil dva tedna prej še nisem nič dobil!

lep pozdrav!

mk

Ja ne se prtožvat...kam pa to prpelje, a ne :)
Diplomo iz trsta si lahko sprintas sam (mal italijanščine pa bo) že drug dan po maratonu...bo tvoja slikca gor, ko si prletu v cilj pa vsi cajti bojo napisani, pa v trstu sem se za manj dnara se fejst makaronov nažru...ja sam ne jamrat in teci dalje... :roll: :roll: :roll:
Uporabniški avatar
 tae
Evo še zadnjič bom tu malo zajamral, potem pa vse skupaj pozabil. Skratka, že skoraj 2 meseca je okoli pa ... :(

Govorim o tem:

Spominska priznanja z rezultati bodo poslana po pošti vsem, ki so ob prijavi navedli popoln in točen naslov.

Ima kdo kakšno novo informacijo kaj je s tem?
Uporabniški avatar
 shash
Jaz poponoma nič, pa tako velika prireditev. :cry: :cry:

Lp
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA