Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

superstar napisal/-a:glede na to,da je to že 10ti maraton, se mi zdi ta "incident" s temi rezultati tako neprofesionalen...
mislm, a ne morjo najet timinga lublane, tko k vsi naokol, ne pa ene šalabajzerske makarone taljanske, halo?!? :evil:
kakšne tehnične težave pa imajo?? mogoče finanče... :mrgreen:

Superstar, čist se strinjam s stabo :clap: Kurc, pa taka tekma, če so rezultati pomankljivi in neregularni... :?
Dobr da so ti čipi ujel Kosmača, k je taku hitru laufal. Svaka čast.
Ponovitev teka bo 3.4 in 4. 4.2010 in ne 1.4.2010. Baje da bo trajal dva dni pa lahko prideš kadar hočeš. Menda, da zaradi tega ker nimajo dovolj čipov ki delajo.

Pa svaka čast za nagrade. Lovskega brezrokavnika je oče zelo vesel.
Glavno, da so vsaj organizatorji vedeli kdo je tretji in četrti :D, a ne Primož, če že DTS nima pojma.
Moj neto čas je do sekunde enak izmerjenemu z mojim Garminom. Lanski čas popravljen za nekaj več kot 5 minut. Kaj bi še človek rad :wink:

Drugače organizacija super kot vsako leto, vreme še tudi naklonjeno tekačem.
Se vidimo naslednje leto spet.

Sedaj pa priprave na Trojke.

Lep pozdrav vsem,
Robi
ma si tako dobro napisala to...mene pa gleženj boli, pa si ga nisem zvila, zgleda neki nategnila noter..pa sem tud jaz pozabila na bolečine..hehe
ko je adrenalin in dobro vzdušje, hitro pozabiš na bolečine..sem pa še danes ko invalid...nimaš kaj..
kje pa treniraš tekat?ko si napisala , da tekaš tud v hrib?po Panovcu?

lp

polonch napisal/-a:Še v nedeljo zjutraj sem razmišljala "čem it al ne", ker me je noga (tam pri kolku) bolela že ene 3 dni. (Prejšni dan nisem nardila nobenga treninga, da se bom malo šparala z nogo za v nedeljo.) Pol pa sm rekla, ajd grem, sej vrjetno bo bolš in čene kar bo bo.. No in sm šla. :D
Tekla sem na 8km. Moji treningi teka v hrib so se obrestovali saj sem tiste klančke in en mal večji klanček pretekla brez problema. Noga me med tekom ni kej pretirano bolela, ubistvu sm pa itak pozabla na use bolečine k je blo preveč fajn. :)
Zadnjih 600m, sm pa malo bol pospešila in prehitela kar precej ljudi. Sm tekla ku da gre za življenje al smrt :lol: Noben si ne bi mislu da imam kej z nogo..no sej pole popoldne sm dobila "porcijo" in je spet začelo špikat..
Ben uglavnem, meni je blo super :laola in drugo leto pridem še.
P.s.: jota ne vem kašna je bla, ker je nisem jedla, sem šla kar domov. Kuponček sem dala enemu gospodiču. Verjamem pa da je bla fina :wink:
LP
Glede na mojo pripravljenost in dosežen rezultat mi je kar malo žal, da nisem med izbrisanimi. Pa kaj hočmo, brez muje se še čevelj ne ubuje in treba bo kakšen km pred knjigo zamenjat za tistega v naravi.

Primož - jagrski brezrokavnik mi bo pa oče posodil; ko bom tekel čez hosto želim pred gozdnim živežom (vključujoč druge tekače) zakamuflirati svojo počasnost.
Prvič sem bila v Sežani in bilo je prelepo. Res mi je žal, da jo je organizatorjem zagodel časomerilec ravno ob jubileju, kar je vsem izbrisanim zagotovo pokvarilo del dobrega vtisa. Ma vseeno verjamem, da bomo drugo leto spet vsi prišli, ker drugo je prav vse štimalo, za progo pa itak ni besed...
Sam sem pa letos res užival na progi. Tudi klanček na koncu me ni zmotil pri izpolnjevanju mota. Prireditelji si zaslužijo vso pohvalo. Vse je klapalo v nulo, razen rezultatov, kar pa mene (z vidika zamude) ni posebej motilo. Razumem pa tiste, ki ste tekli tam blizu medalj in osebnih rekordov, da želite imeti rezultate.
Izbrisani - ta je pa kruta, to je pa preveč, bi bil tudi sam jezen.
Počasi se daleč pride, hitro pa še dlje, je pa tudi lušten moto. Morda ga še prevzamem.
Vsem slikajočim hvala za fotke.
Lep vas je blo videt in malo poanalizirat.
A ja, konje sem pa videl v pšolnem diru. nepozabno doživetje, pa mal fovšije, nad njihovo hitrostjo, me je čisto za hip zagrabilo.
mojchka napisal/-a:http://www.tds-live.com/ns/index.jsp?login=&password=&is_domenica=-1&nextRaceId=&dpbib=&dpcat=&dpsex=&servizio=&pageType=1&id=3024&locale=2057

Svoje pripombe lahko pošljemo na info@tds-live.com

mojca brez veze če ne znaš lih makaronarsko... ker dvomim da se ubadajo s slovenščino/angleščino... :wink:

ma sej se ne gre tok za rezultate,(ma vsak lahko svojo štoparco) ampak bl za princip... sej ti glupi slovenci ne bodo nit opazil, če jih ene par fali...kao :evil:
ker daš pač 18€ tud za to, da na koncu lahko pogledaš mal rezultat in analziraš... ne tečejo vsi sam za medalje :roll:
Pozdravljeni!
Sam sicer nisem med izbrisanimi pa vendar se strinjam, da lahko na uro gledam zastonj med treningom....poleg tega se mi zdi, da za 20 €...stolac...v lj dobis stunfe, majcko, trak...tle pa en usran stol, pa "zdravo" prehransko dopolnilo...tekacu das stol...HALO..glede prakticnih nagrad sem kar precej razocaran no...pol pa da bi bil se izbrian....tu mač...
vreme pa idealno...teren super...tud zadnji 3 km so kar hitr minil... ocena z vidika teka super, z vidika organizacije ....pa kaj bi govoril...
Lp
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA