Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

ČESTITKE in :cast: vsem trem v cilju, kot je že Leon napisal - v čast mi je, da vas poznam :!:
Čestitke tudi vsem trem, ki se ste v petek štartali z ostalimi, pa vam žal cilj letos ni bil usojen :cast:
:cast1: pa tudi vsem spremljevalnim ekipam :!:
Čimprejšnje okrevanje :toast:
Špartatlon team :laola

Lojze: nisem presenečen nad tvojim dosežkom. Pravzaprav sem ga pričakoval. Vem kdo si in česa si sposoben! Vsaka čast za nov slovenski mejnik.
MIro: pravzaprav te ne poznam dovolj dobro...sedaj pa vem, da si nekdo, ki ne pozna meja...in kateri se ne bo ustavil še tako kmalu.
Zdravko: po tem kar sem slišal iz tvojih ust in ust tvojih bližnjih, sem bil zelo skeptičen glede tvojega uspeha. Sparthathlon je tekma, ki ne spušča skozi niti tiste optimalno pripravljene...kaj šele tiste, ki pridejo s težavami. Pokazal si, da legende obstajajo:)

Preostali trije: vaša slava bo prišla! In takrat ko bo prišla, bo najbrž še veliko slajša kot bi bila letošnja. Enkrat sem že dejal...vsak,ki se upa postaviti po robu tako težke preizkušnje, je v mojih očeh že zmagovalec. Vsaka čast tudi vam trem!

Vse čestitke tud spremljevalnim ekipam, brez katerih uspeh ne bi bil mogoč!

Uspešno okrevanje in zaslužen počitek vam želi,

Žabc
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA