Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Čestitke vsem za odličnost, hrabrost, moč, voljo in zmago nad kamenjem Mt.Blanca :clap: Vsi, ki ste že končali in vsi, ki še boste, ste zmagovalci :cast:
Avi, bravo, sj nism dvomu v tvojo hitrost, sam tole si pa mojstrsko oddelu. Med nebom in zemljo, si skor letel :wink:
Srečno pot domov vsem, pa spočijte se in okrevajte.  
Avi še enkrat čestitke :clap: Marjan tudi tebi :clap: ostalim pa srečno še do konca :D Peter vedi da na Svetem Primožu tudi mislimo nate, ti si takorekoč naš :laola tudi pred računalnikom je vroče, včasih dobim občutek, da tudi mi tečemo z vami :clap: vsaka čast vsem ki se spopadate z ravninskimi in višinskimi kilometri :clap: a veste kako se po francosko reče, da ne razumem :?: ž n razumem pa :--

pa še ena francoska.. prekooceanki se reče transantlantik

LP Andrej
Marjeta in Srečko sta na zadnjem vzponu, Pero pa na zadnjem spustu. Dan daje novih moči. GREMOOOOO! :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 Loni
Peter je v cilju z rezultatom 40:22 in še nekaj drobiža. Sem ga še uspela videti na njihovi TV. Bravo, Peter :laola .

Marjeta in Srečko se pa tudi že spuščata proti dolini.
Nazadnje spremenil Loni, dne 01 Sep 2013, 09:26, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA