- 31 Okt 2006, 09:51
Fotr, preden kej blekneš se prepričaj! Prijavljen sem še na dveh forumih: Bicikel.com in na Tabli! Pod istim nickom! Nikjer me ni nihče podil ali mi brisal! No, razen na TF, tu, naj te spomnim, sem okrcal enega vašega velespoštovanega člana, ker se je neprimerno obnašal na tekaški progi. In ste udarili po meni! Naj zginem, itd! Pa še po Hribovcu, ko ste pa ugotovili, da piše v Dnevnik, ste mu pa začeli v rit lest!
Evo, se je najdu še edn, ki malo drugače pogleda na organizacijo LM, pa bumf po njemu! Kako si le dovoli imeti drugačno mnenje?
Adijo, imejte se fajn!
Fotr napisal/-a:laufar napisal/-a: Haha, spet edn, ki ni po tvoji meri, a Fotr? Naj zgine, Kekec, od koder se je vzel! Ej, Fotr, Fotr, ccc! A si že slišal za demokracijo? A ima lahko človek svoje mišlenje tukej? Zgleda, da ne!
Takile so bolj po tvoji meri. Taka mišljenja kot so tvoja in še nekaterih tvojih sokekcev so povsod nezaželjena, sa te podijo kar iz nekaj forumov, čeprav se prijavljaš na različna imena.
Te je že kdo brisal s TF foruma, ti je že kdo brisal sporočilo tukaj na tem forumu kot to počnejo s tvojimi neslanimi pripombami drugje? Kot vem ne, zato se raje s svojimi pogledi na demokracijo še dodatno ne smeši.
Kot strokovnjak na svojem področju bi lahko veliko pripomogel k popularizaciji tekaškega športa, ti pa se obnašaš kot cmerav otrok in mečeš okoli sebe bedasta sporočila in neumne pripombe. Človek bi se smejal, a se lahko le kislo nasmehne, ko ugotovi, kakšne traparije pošiljaš naokoli.
Svoje mišljenje si na TF tudi ti vedno lahko povedal in ljudje te po tem tudi poznajo. Bolj kot strokovnjaka te poznajo kot neslaneža z mnogih forumov, bolj kot športnika te poznajo kot Kekca, ki kakca vsenaokoli. Cccccc!
Fotr, preden kej blekneš se prepričaj! Prijavljen sem še na dveh forumih: Bicikel.com in na Tabli! Pod istim nickom! Nikjer me ni nihče podil ali mi brisal! No, razen na TF, tu, naj te spomnim, sem okrcal enega vašega velespoštovanega člana, ker se je neprimerno obnašal na tekaški progi. In ste udarili po meni! Naj zginem, itd! Pa še po Hribovcu, ko ste pa ugotovili, da piše v Dnevnik, ste mu pa začeli v rit lest!
Evo, se je najdu še edn, ki malo drugače pogleda na organizacijo LM, pa bumf po njemu! Kako si le dovoli imeti drugačno mnenje?
Adijo, imejte se fajn!