Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tamy
no,pa smo preziveli! :lol: pa cestitke vsem,ki so preziveli 10km,meni ste se tako smilili :oops: :laola sem pa navijala za vas,saj ste videli.vse,kar me moti na teh tekih,je to,da je asfalt,ker me tako v kolena nabija! :roll: :twisted:
Uporabniški avatar
 Barb
Ojla
najbolj upaleni itak ne mormo iz svoje kože in brez Foruma.
Tek je uspel,..
..sedaj pa se že bašemo pri Staški,ki je lepo poskrbela za after party
..seveda pazimo tudi, da ne bi preveč dehidrirali od teka :P

lep pozdravček vsem iz Logatca
Uporabniški avatar
 ero
Barb napisal/-a:lep pozdravček vsem iz Logatca

ha, ha, super! se mi je zdelo, da se pri Staši bašete za računalnikom :)

nekateri smo pa že doma, tudi za računalnikom :cry:

no ja, bilo je zelo prijetno. hvala fotru in slončku za družbo med tekom!
Uporabniški avatar
 Barb
ero napisal/-a:
Barb napisal/-a:lep pozdravček vsem iz Logatca

ha, ha, super! se mi je zdelo, da se pri Staši bašete za računalnikom :)

..a bašemo se tudi s čim drugim

...lahko ti je žal

...bom pa naročila zunaj,da vsak poje še kakšen čevapčiček zate

uživej
Uporabniški avatar
 tamy
torej,jaz sem pojedla veliko kumaric zate,ero(saj lahko tikam,a ne?).pa en majhen cevapcic sem pojedla,upam,da si sit zdaj...ker bom jaz pocila,tako sem sita,se od makaronov,ki smo jih dobili.na sreco ni bilo dezja.lani se spomnim,da smo se cvrli na soncu. :roll:
Uporabniški avatar
 Barb
Ero jst sm pa pojedla en kos tortice zate
Upam, da ti je teknil :P :P

Ob tej priložnosti se zahvaljujem tudi Boru za tortice.Nnnjjjaaaammmmiiiii! :wink:

Vsa zahvala pa gre gostiteljici Staši(in seveda tudi Simonu),ki sta se zelo potrudila.
Hvala :cast: Res sta face.
Uporabniški avatar
 MatjazV
Po tekmi smo zmogli še toliko napora, da smo se "privlekli" do Staše in Simona, kjer smo se pošteno podprli. Če boste pogledali fotke v galeriji se boste prepričali, da vendarle ni vse v teku. Včasih je treba tud nafilat akumulatorje. Barb je bla pa tko pridna, da je tud med prehranjevanjem vzdrževala stike z ostalimi člani TF in jih dražila z dobrotami, ki smo jih bili deležni.

Matjazv

http://www.sportosplet.net/galerija/displayimage.php?album=lastup&cat=10203&pos=0
Uporabniški avatar
 Fotr
Spet se je pokazalo, da so najboljši organizatorji tekov tisti, ki to naredijo z veseljem, :D z dobro voljo in prostovoljnim delom in da kraj s tekom živi. :D
Tako je bilo v Logatcu. Nobenega problema s parkiranjem, prostora dovolj, pri prijavi je šlo vse gladko, proga je bila varovana s strani redarjev, ki so bili prijazni in so bili veseli, da gostijo tekače. :D Na cesti, kjer je potekala proga ni bilo avtomobilov, redarji so svoje delo opravili odlično. Kaj takega ne znajo ali ne morejo niti na tekih, ki se za nekaj štejejo. :D Slučajno je zašel en mercedes na progo, a ni imel šans, da bi prevozil vsaj nekaj metrov, takoj so ga redarji odstranili iz prizorišča.
Skratka vsa pohvala in profesionalni organizatorji tekov po Sloveniji naj se učijo od prostovljnih organizatorjev. :D

Sam tek pa je potekal takole. Naše ženske rakete Vanja, Barb in Staša so kmalu potegnile naprej, udarna trojka Oranžni slon, Ero in Fotr pa smo jim na začelju ščitili hrbet. :D Pokazala se je solidarnost članov TF, tokrat sta bila Oranžni slon in Ero Fotrova spremljevalca v njegovem tempu, čeprav bi lahko potegnila kot geparda. Zelo sem bil počaščen in hvaležen sem jima za spremstvo in za spoštovanje, ki sta mi ga vso pot izkazovala. Res je obnašanje članov TF na tekih nekaj novega in svežega, nekaj človeškega in prijateljskega, ki ti veselje do teka še poveča. Ima pa tek na začelju svojo draž, saj so nas skoraj bolj spodbujali kot vodilne, posebno nam je narasel greben, ko so nam ploskala mlada dekleta. :shock: Tukaj moram še enkrat omeniti prijaznost Logatčanov ob progi, ki so nas s prijaznimi besedami in medklici še bolj vzpodbujali in nam dajali priznanje, ker radi tečemo. :D Tudi na cilju sta mi Oranžni slon in Ero dala prednost in me spustila pred seboj preteči ciljno črto. Hvala vama, Ero in Oranžni slon. :D
Spoznal sem še nekaj forumcev in forumovk, izgleda da bom moral nositi s seboj beležnico in beležiti vzdevke in prava imena in katere sem že spoznal, da ne bom prihajal v situacijo, da se nekoga ne spomnim. Ampak, če nas je pa že toliko. :shock: :D

Domačini so se tudi izkazali z množico nagrad pri žrebanju, deležna sva jo bila tudi z Erotom. :D Po teku pa se je izkazala še ena domačinka in njena družina. Staša nas je povabila domov na analizo teka, kjer so nas vsi res lepo sprejeli, posebno Simon se je izkazal s svojo pekaško spretnostjo. Pogostili so nas z dobrotami, ki so vsebovale vse vitamine, kalorije, ogljikove hidrate, beljakovine, sladkorje in maščobe, ki smo jih izgubili na tekih po Sloveniji v zadnjih dneh. :D Seveda pa smo od časa do časa morali prenehati jesti, :evil: da smo lahko preanalizirali tek in dogajanja ob njem. Spet smo ugotovili, da so Logatčani organizacijo opravili odlično in da smo se počutili zares dobrodošli. Videli smo tudi Maria pri Staši doma v živo, :shock: s seboj sem prinesel tudi nekaj njegovih dlak, ki so k sreči take barve, da jih ni mogoče zamenjati za lase plavolaske, brinete ali črnolaske. :evil: Hvala družina Mesec, lahko ste ponosni na svojo hčerko in bodočega zeta, onadva pa na svojo zelo prijazno družino. Vancy je bila bolj tiho, je pa zato Tammy nadoknadila. Sedaj šele vidim, zakaj je Staša tako fejst punca, saj obkrožena s takimi ljudmi sploh drugačna ne more biti. :D Hvala Staši, da sem jih spoznal. :D

Rezultatov ne bom navajal, ker na olimpijskem teku niso pomembni, pa tudi ne vem za njih, glavni rezultat je uspešna izvedba teka in prijateljsko in prijazno druženje.
V Logatec bomo še prišli. :!: :shock: :D
Uporabniški avatar
 Staša
Hoj!
Še moji vtisi o logaškem teku. Po včerajšnji preiskušnji v Grosupljem se mi ni dalo prav veliko teči, a domačega kraja pač ne izpustiš. Ker sem bila sedaj več kot 2 leti izven Logatca, sem se ga veselila tudi zato, da koga vidim po dolem času, čeprav nimam tu pravzaprav nobene bližnje družbe.
In že ob prihodu na prizorišče me je kar nekaj znancev povprašalo "O, a greš tečt?! A na 10?!? :shock: :shock: :shock: "
To mi je že malo dvignilo ego, priznam. No, tudi med tekom sem kar nekajkrat zaslišila za seboj "O, bravo Staša!" Nekaterih obrazov nisem poznala, ampak vetra ti pa da! Res. Bolečine v nogah so kar popustile, nasmeh pa ne! Prvič sem občutila, kako je, če si tak mini športnik v domačem kraju, kjer je še več navijačev. Tudi po prihodu v cilj je kar nekaj ljudi prišlo do mene in me radovedno spraševalo, če sem začela teči. Kaj pa vem, se mi zdi, da te začno kar malo spoštovati. No, saj tudi jaz spoštujem vse, ki se s čim takim, malce posebnim ukvarjajo.

No, to je posebnost tega teka zame. Sicer pa tek, ki se ga udeležiš kar tako, da dobiš štempelj v kartico, ali pa za trening. Hecno, da ni bilo podelitve ali vsaj omenitve najboljših. Ampak - zakaj pa! Lahko vsaj rečemo, da tečemo zase... Pa vendar, Vanja je bila 2. in Barb 4. BRAVO!!!

Kar se tiče analize na našem vrtu, bilo mi je v veliko veselje! Predvsem gre zahvala Simonu, ki je skočil v trgovino, nabavil dobrote, potem pa jih še postregel. Le kako se bom sedaj jaz oddolžila njemu?!? :? :wink:

Še vabljeni v Logatec! Ustavite se na poti na morje ali iz njega, sem čisto blizu avtoceste in imamo radi obiske (sploh sedaj, ko nisem več v Lj, pa je včasih občutek, kot da sem izven dogajanja). Samo... pokličite iz Rakeka ali vrhnike, če bi bilo razmetano, da bo še čas... :lol: :oops:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Fotr napisal/-a: tokrat sta bila Oranžni slon in Ero Fotrova spremljevalca v njegovem tempu, čeprav bi lahko potegnila kot geparda.

Dragi Fotr, lahko ti povem, da mi je bilo zelo lepo tect v tvoji in Erovi druzbi. Zapisik sestanak je bil napisan in podpisan. :-) Lahko ti zase povem, da jaz ze ne bi mogel potegnit kot gepard, saj je danes prisel za menoj cel teden in sem prav srecen, da sem lahko tekel s teboj. 8) Hvala.
Cestitam tudi vsem, ki ste krojili zacetek in sredino te dolge kace, se posebej zenskemu delu TF, ki je itak galaksija zase. :roll: Punce BRAVO!
Organizatorji so se lepo potrudili in tudi udelezba je bila kar solidna. Morda sem pogresal samo kaksno okrepcevanico tam pred klancem do zelezniske postaje. Ostalo b.p. Lahko tudi recem, da nam je vreme sluzilo, kot ze cel konec tedna. Ali niso vremenkoti napovedovali potopa? :D

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D Norci, sami norci!!! norcem je vedno krasno. cestitam
 mala
Hej, hoj!

Še malo mojega glasu o Logatcu...Bilo super. Zame je bila to prva 10 kilometrina. Barb je postala moja idolka, ker je hitra kot strela in sem jo po 100 m skupnega teka le se gledala v rdeco majco.
Vse cestitke tudi Stasi, ki je carica po 24-urah v Grosuplju imela se toliko volje da je pretekla 10 km v domačem kraju. Svaka čast punci! :D

Sem vasela da sem vas nakatere spoznala tudi osebno in druge občudovala na psiho :shock: teku v petek in soboto. Sama sem bila v navijaškem taboru PPoče-ja in se seveda blazno veselila njegovega rezultata. Fant je res garal.

Se vidimo v petek na Ženskem teku?
Uporabniški avatar
 Staša
Hoj Mala!
Jaaaa, jaz sem pa Malo spoznala... :) Tut ena, ki se smeje med tekom, čeprav sem jo gledala samo v hrbet. Aja, Matjaž, to je ona, za katero si, ko naju je v Bevkah prehitela, komentiral, da zihr trenira atletiko, ko ima take doooolge korake :wink:
Ampak si potem nekam izginila (ali sem jaz izginila?)... škoda, da nas nisi še potem poiskala, pa bi dobila kos borove torte, njami njami!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA