Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 mirko1
Tek si vsekakor zasluži, da se mu odpre tema; poročila s prireditev(kar se lani ni zgodilo).
okrepčevalnic nisem štel, se mi pa je zelo, da jih je bilo več kot dovolj. organizator se je potrudil, kot da nas bi bilo vsaj sto :D .
kot pred tremi leti, sem bil tudi danes pozitivno presenečen, pri kosilu v domači gostilni (PRI TURKU). namesto golaža, sem zaprosil za vegeatrijanski meni, in dobil zelenjavni krožnik, ki bi nasitil vsaj dve osebi. niti doplačila niso zahtevali.
vreme je bilo super, na vrhu javornika rahla sodra ali sneg.
z rezultatom še kar zadovoljen, bi pa lahko pridobil kakšno minutko, če si bi v copate vgradil kakšen dodatni pogon :shock: , seveda hočem reči- hitreje ni šlo. :D
posebne pohvale grejo benediktu ličen, ki je prikolesaril iz gorice v tekšnem mrazu , odtekel 27 km,ter se vrnil s kolesom v gorico.
bi še kaj napisal, pa moram pustiti še drugim kaj, saj nas je bilo s TF kar nekaj.
http://hotedrsica.si/go/pdf/javornik%202008.pdf
lp, mirko
Uporabniški avatar
 lukovb
Bravo organizatorji. Vse ste naredili zelo dobro. Drugo leto še malo čas popravim. Sedaj vem kje se moram malo šparat in kje po gasu.
Uporabniški avatar
 Darja
Oh, ja! Na ta tek sem si pa res želela! :cry: Če se vam je včeraj slučajno kolcalo, sem bila to jaz!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA