Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Pozdravljeni!
Nad prireditvijo sem tako prijetno presenečen, da mi je resnično žal za vse tiste, ki ne vedo kaj zamujajo!! Tukaj se človek spomni, da še obstajajo dobri ljudje, ki s svojo dobrodušnostjo in radodarnostjo drugim polepšajo dan!! Povrh vsega, pa je vse skupaj zavito v objem prečudovite narave.
Hvala Mirku in njegovi družini!!

Če boste kdaj potrebovali pomoč pri kakšnem teku, ali pa kar tako, sem zraven!

LP, Peter (un s kolesom :) ).
Uporabniški avatar
 lonely
Verjamem da je prireditev bila odlično izpeljana ampak ne verjamem v to da se dva organizatorja nista mogla pogovoriti glede terminov.
Štanjel in Predmeja sta si blizu pa še urnik je bil skorajda enak.
Uporabniški avatar
 mirko1
živjo

tek je bil, kljub zgrešeni vremenski napovedi. vsi trije organizatorji smo se imeli lepo, upam, da tudi sodelujoči.
se vidimo drugo leto spet.
še rezultati: objavljam samo prva mesta, ker za ostala nimam časa :shock: 8)
- kogovšek marko, prvi med prijavami za tek
- hladnik pavel, prvi v ekipi gorenjske naveze
- firboz janez, prvi med ekipo dobre volje
- čufer stanko, prvi med vztrajneži
- čufer matija, prvi med mladinci, prvi sploh(pokal bo dobil ob dopolnitvi 18 let)
- tomažič jože, prvi med lanskimi in letošnjimi skupno
- ivan sokol, prvi med domačini
- jurij pelikan, prvi iz tk filipides
- mario janušič, prvi med zamudniki
- peter jerina, prvi med mtb
- sara in beti prvi med netekmovalci
- jaz, sem bil zadnji
- se mi ne da več,...

lp, mirko
Uporabniški avatar
 matija-z5
jast sem najprej nameraval odpotovati v Štanjel. Nato so pa okoliščine nanesle de sm šel na tek od botra (=. in vrjemnte sedaj mi ni niti malo žal da sm spusti Štanjelski tek... saj je bilo na Čavnu klup megli in rosenju res zelo zelo lepo. in sedaj vem da vedno na mirkow tek grem =P :
Uporabniški avatar
 mirko1
komaj sedaj se je zbral vsa video material od vseh slovenskih tv hiš, ki so snemale na tem teku 8)
http://vimeo.com/2638860
lp, mirko

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA