Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 vandrovc
Udeležil sem se Miklavževega teka... Malo nam je zagodlo vreme z ledenim dežom na štartu.. Ampak, kjer je volja...tam je pot! Prvi kilometer po asfaltu, nato naslednjih 500 m po makadamu, potem še pa 1500 m po travniku in gozdu, blato...blato... in potem 2300 m asfalta s strmim sponom... na hrib sv. Miklavža... kjer nas je čakal čaj in zaseka s kruhom in pa prireditev...

Hvala organizatorji...Uspelo Vam je... Nam pa tudi...Zahvalim se pa naj tudi mojemu taksistu, ki me je pobral, ko sem šel nazaj, trasa ni bila več označena, ker so trake že pobrali...in bi sigurno zgrešil...

Srečno... ;)
Uporabniški avatar
 petka
Tudi jaz bi pohvalila organizatorje za dobro organiziran tek, vreme pa tudi ni bilo tako slabo... sploh, ko smo prispeli na vrh ne :D
Uporabniški avatar
 miro
Tudi meni je bila prireditev všeč. Sicer sem bil na tem teku prvič,vendar ne zadnjič.
Dež me sploh ni motil, na cilju je pa tako nehalo deževati.
Sam sem takoj po teku odšel v dolino, vendar sem zasanjan odšel v Hruševki naprej po asvaltu (nisem videl, oziroma nisem vedel, na kateri odcep naj bi zavil),ter si tako kar precej podaljšal vrnitev na štart - z glavne ceste proti štajerki sem se vračal v Snovik, no bom drugo leto verjetno bolj pozoren, sicer pa sem si to pot vzel kot trening in se nisem "sekiral."
Poslastica pa je bila obisk Term, sploh ,ker sem tam po dooolgem času zopet videl N-to, pa Mihca,pa cool deklico Lano-joj kako je zrasla, ko sem jo videl zadnjič je bila še v vozičku, zdaj pa je že skoraj samostojna.
Skratka lep dan, lepo izkoriščen, sploh ker sem bil zvečer še v gledališču, to pa ne paše več v to temo.

Vandrovc, tebe bi pa prav rad spoznal!
Lp
Miro
Nazadnje spremenil miro, dne 07 Dec 2008, 18:26, skupaj popravljeno 1 krat.
 AinE
Tudi jaz sem se prvič udeležnila tega teka, kar mi kot domačinki ni ravno v ponos :oops: . Res, da sem že lani imela namen priti, vendar mi je zdravje malo ponagajalo. Letos takih ovir ni bilo in tudi letošnja trasa mi je bolj ustrezala. Tomi je v soboto že zgodaj zjutraj napisal, da je vremenska napoved obetavna. Ko sem šla od doma, je res tako zgledalo. Kakšne pol ure pred štartom pa se je spet ulilo. Mislim, da je imel pri tem parkelj prste vmes :wink: . Celo tekmo nas je pralo, ko pa smo pritekli na Miklaža, je dež ponehal in sem ter tja se je prikazalo celo sonce :D .
Na cilju so nas lepo postregli. Čakal nas je topel čaj, še nekaj krepkejšega za pogret, špehovka, zaseka in cel kup nagrad. Tokrat je prvič v moji tekaški karieri le malo manjkalo, da bi dobila celo denarno nagrado :D .

Thinci, dobri organizatorji ste :cast: . Z veseljem bom še prišla na Miklavža.
Lp E.
 bondi
Jaz sem se tega teka udeležil tretjič in všeč mi je bilo, da se tradicija nadaljuje, pa tudi trasa je ta boljša od stare. Sodelovanje s Termami je zelo pohvalno. Za simbolično članarino smo poleg vsega "pričakovanega" dobili še celodnevno vstopnico, ki velja eno leto. Bila je tudi kategorija K100 (tekači nad 100 kg), v kateri je bila udeležba povsem dostojna...to bi lahko upoštevali tudi drugi organizatorji, saj obstajamo tudi bolj konkretni tekači :D. Organizatorju čestitam...delo je opravil z odliko. Sem bil kar malo presenečen, da je bilo na štartu toliko dobrih in zananih imen. Se vidimo prihodnje leto.
Uporabniški avatar
 tomi
Na http://www.vimeo.com/2541982 si lahko ogledate video prispevek, ki je˝zrastel na zelniku˝ TD Gora - Sv. Miklavž.
Se vidimo 5.12. 2009 na 9. Miklavževem teku! :laola
 DR
@hribovc1: ˝kopija˝ :) je poslano spročilo za medije. nč slabga , drgač.
več objav, več ljudi bo zvedel za tek....

pravzaprav hvala vsem, ki so ˝kopije˝ objavili bodisi na www bodisi v tisku al pa jo prebrali v radijski eter ...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA