Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

silvij
Božiček tekač Silvij poroča: v službi se je do 15. ure nabralo 153 EUR. Vsem, ki so darovali in se podpisali ter tistim, ki so ostali anonimni, pa tudi tistim, ki se nam zaradi finančnih ali drugih ovir tokrat niso pridružili iskrena hvala in vse dobro! Nasvidenje v Tivoliju!
Uporabniški avatar
 kustus
lp

upam da ste se imeli ful kul in zbrali čim več šoldov.

pozdrav iz balkana BA
Uporabniški avatar
 Nadj@
Še en božočkov tek je za nami :D kot ponavadi bilo je super,vreme idealno družba itak,organizacija 5+ čaj in piškoti odlični :D kakšna fotka še sledi ( a ne Vlajko in foter)skratka pohvale vsem ki so se trudili zbrati čim več za naše rdeče noske. Obvezno se vidimo naslednje leto.
Uporabniški avatar
 Loni
Evo, jaz tudi opravila svojo dolžnost in oddala denarce še za Lenči in spelo*, pocajtajta se, dečvi.
Uporabniški avatar
 raf
Bil prvič in navdušen nad samo sceno, ki je res pozitivna v pravem pomenu besede. Seveda sem imel čas tudi za "neumnosti" početi in ena taka je v spodnji povezavi.
Še dobro, da so v tisti temi samo lučke vidijo, ker si bi lahko kdo še kaj mislil,........
http://www.youtube.com/watch?v=kjrTJQTkNW4
Uporabniški avatar
 IRA
Hojla ...

Jaz sem se imela krasno, v super družbi je še prehitro minilo :twisted:

Pridem še ...

Lp
Uporabniški avatar
 Marko Vzorec
Še dobro, da se je malce kasneje začelo, če ne bi zamudil :p. Z Božičkovim tekom se je zaključilo moje prvo leto uradnih tekaških prireditev, pa še na mnoga!!! Se mi samo zdi, je bilo letos manj ljudi kot lansko leto? Kapice nekaterim niso šle na glavo :( , tako da sem letos spet kvaril homogenost božičkov v teku..
Vreme superca, sem obujal spomine na lanskoletne zdrse.

@Ero sem mislil, da boš do konca tonske vaje ostal :lol:
Uporabniški avatar
 MarP
Bilo je super.

Hvala FOTRU in Ero-tu za varstvo pri pohodu z našim Žan-om. Meni in Susanne si rešil tek čez klančke.

lp
Marjan :lol:
Uporabniški avatar
 SasoP
Ker je ženina marjetica imela en listič preveč (grem, ne grem, grem..), sem se teka udeležil samo s sinom in v družbi razposajenih Božičkov sva se imela res lepo. Bravo forumovci in vsi ostali alias Božički. Še bomo prišli... :D :D :D :D
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
kljub vsem načrtom, da se udeležim tega teka, je usoda hotela drugače :cry: ..... hotela je tako, da smo našega fantiča morali odpeljati v bolnico :cry: .... tam je bil dva dni.... in veste kdo ga je obiskal: RDEČI NOSKI :!: sicer jih ni srečal, ker je bil takrat ravno na UZ ledvic, jeter in vranice, so mu pa na postelji za spomin pustili rdeč nosek :)

hvala Noskom, hvala vam, ki ste pripomogli k temu, da bodo le-ti še naprej razveseljevali otročke :!:

sedaj se za kar nekaj časa poslavljam, če bom imela kaj časa, predvsem pa kaj volje :cry: , pa se oglasim oz. vsaj kaj preberem.

a ja, mali je zbolel za infekcijsko mononukleozo :cry: , ta reč se zdravi več tednov, če ne še celo več mesecev....
tek mi bo zaenkrat postranska zadeva, mali je sedaj prvi!!!!!

držite pesti, da bo z njim čim prej vse v redu....

:cry: :cry: :cry:
Uporabniški avatar
 raf
metkamarjetka prepričan sem, da bo z malim čez nekaj časa vse naj naj in prepričan sem, da bo sigurno v živo doživel obisk rdečih noskov, ki mu bodo na svoj poseben način polepšali življenje.
 silvij
Koliko nas je pa pravzaprav bilo? In kakšen je izkupiček?
Uporabniški avatar
 raf
Če računaš, da je bil izkupiček okrog 1888€ potem računanik pravi, da nas je bilo 350. Ampak, ker smo nekateri plačali tudi za tri dodatne je realna cifra okrog 300 tekačev. Vseeno lepa udeležba in ko sem anketni list izpolnjevla je bilo zanimivo vprašanje o tem, ali smo zato, da se tek prestavi v center Lj. in sem seveda obrožil DA.
Upam, da to rata, ker sem prepričan, da bi bilo tekačev veliko več in posledično donacija veliko večja.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA