Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Luka Ambrožič
Lep pozdrav vsem.

Kot vsakoletni organizatorji bolle teka okrog jezera smo se prelevili v neke vrste športno društvo, kjer bomo pod združenim imenom Šport ob jezeru organizirali več rekreativnih tekov na Bledu.

Z letošnjim letom štarta tudi nekaj novosti.

Zato apeliram na vas, spoštovani tekači, da napišete čimveč kritik in pohval o naših tekih, ki ste se jih udeležili, o organizaciji, prednostih in slabostih, zraven pa lahko dodate še kakšno idejo, s katero mislite, da bi vam, tekačem, lahko še izboljšali tekaško izkušnjo in preizkušnjo.

Mi namreč ne ciljamo na "količino" tekačev, temveč na kvaliteto in malce bolj individualiziran odnos do naših zvestih tekačev.

Še vedno pa bo pri naših tekih enako pomembno tudi druženje po teku! Tu si prizadevamo tudi čimbolj spojiti druženje slovenskih vrhunskih športnikov s tistimi bolj rekreativnimi, ter našim športnim asom pokazati, da jih cenimo in spoštujemo.

Naša nova spletna stran se nahaja na naslovu: www.sport-bled.si, vendar je še v razvojni fazi.

Poleg vaših mnenj o teku bomo veseli tudi vseh informacij o tem, kaj bi si želeli videti na naši spletni strani: vsebinsko gledano!
NPR:
-Prijavnica na tek, kjer bodo tudi kategorije:) (da se ne bi več dogajalo, da bi nekdo konkuriral v napačni ali nobeni kategoriji)
-Rezultati tekov (ki nam jih sporoči TIMING)
-Slike tekov
-Osnovne informacije o vsakem izmed tekov (kdaj, kje, kako itn.)

Poudarjam, da želim vaše sodelovanje, ker si želim, da bi z enega naših tekov vsi prišli domov zadovoljni z nami ter s samim seboj!

Najlepša hvala,
Luka Ambrožič
Šport ob jezeru
Nazadnje spremenil Luka Ambrožič, dne 22 Jan 2009, 20:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Luka Ambrožič
Pozabil sem omeniti katere teke smo organizirali:

Zadnja tri leta : Bolle tek okrog jezera
Zadnje leti tud Podjetniška trojka - dobrodelni tek trojk.

Slednji je lani štartal kot odprto tekmovanje, verjetno bo letos tudi, vendar je predvsem namenjeno podjetjem, katerih člani v današnjih deloholičnih časih skrbijo tudi zase, za svojo rekreacijo. Poudarek je tudi na t.i Team buildingu, saj se teče štafeta, skupaj pretečete 3 kroge, kar je skoraj mali maraton.

Hvala,
Luka
Uporabniški avatar
 bla_k
Zanimiva se mi zdita tudi napovedana teka z vozički in štirinožnimi prijatelji...
Bom vesel, če boste na TFju objavili tudi datume teh prireditev.
LP, Blaž
Uporabniški avatar
 Luka Ambrožič
Brez skrbi,

Vse bo objavljeno na spletni strani, tu, na sportnem koledarju, pa še kje...

Tekaško področje pač potrebuje malo diverzitete tekov, kajne? :D

LP; Luka
Šport ob jezeru
 ŽULJ
Luka Ambrožič napisal/-a:
Zato apeliram na vas, spoštovani tekači, da napišete čimveč kritik in pohval o naših tekih, ki ste se jih udeležili, o organizaciji, prednostih in slabostih, zraven pa lahko dodate še kakšno idejo, s katero mislite, da bi vam, tekačem, lahko še izboljšali tekaško izkušnjo in preizkušnjo.

V poročilih s prireditev je na tem forumu že nekaj napisanega tudi o vaših tekih. Gumb išči deluje z dodano zvezdico*.

Luka Ambrožič napisal/-a:Mi namreč ne bomo apelirali na masivno udeležbo, temveč na kvaliteto in malce bolj individualiziran odnos do naših zvestih tekačev.

Tega pa ne razumem. Zdi se mi, da smo na forumu zaradi množičnosti - masovnosti in ne zaradi individualiziranega odnosa.

Želim vam množičnost z vrhunsko udeležbo.
p.s. Pa dostopnejše štartnine od lanskih prosim.
Uporabniški avatar
 Luka Ambrožič
Grega,

Sem si že prebral nekaj teh poročil, in zato sem se tudi zavedel, da obstaja neka problematika. Sedaj pa imate tekači možnost posredovati želje in kritike meni neposredno, kar bi mnogi šteli v plus.

Poleg tega naš cilj ni naravnan na čimvečjo udeležbo, saj tudi prireditveni prostor ne omogča tako velikih prireditev. Poleg tega pa dajmo času čas., da se zadeva malo razvije...

Vse štartnine gredo direkt v dobrodelne namene, največ v KROS. Sploh pa glede na nagrade tistih deset evrov na tekača, sploh če gre za dobrodelno dejavnost, le ni veliko. Po mojem mnenju.

Hvala za želje in predloge, bom uporšteval pri letnošnji izvedbi projekta..

Luka
Šport ob jezeru
www.sport-bled.si
Uporabniški avatar
 Luka Ambrožič
Zdravo še enkrat:

Glede na število ogledov (okoli 300) sem pričakoval malce več mnenj oziroma vsaj nekaj komentarjev.

Upam, da se boste kmalu malce bolj razgovorili.

Hvala in lp,
Luka
www.sport-bled.si

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA