Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Sezona polmaratonov se je očitno že začela.

Rezultati( SLO) iz Ferrare

[table]
[row][col]Beno Piškur[col]1:13:57[col]
[row][col]Savo Gorečan[col]1:52:05[col]
[row][col]Irena Brglez[col] 1:54:36[col]
[row][col]Polona Mlakar[col]2:09:50[col][/table]

Lep pozdrav!
 nana
Kaj začela... tole je bil zgoraj navedenim (laufer, maca56 in loni) že najmanj tretji tekaški dogodek - če štejem razdalje nad 20 km :D
Loni, odličen rezultat, si porušila tistega iz Medeje (kljub temu, da si imela tam še mnogo vzporednih opravil :lol: ) Kaj bo šele v Gorici :shock:

Bravo vsem skupaj! :D
Uporabniški avatar
 Loni
V Gorici pa primerno oborožena z vsem orodjem in ene par dezirejčki, pa bo jeseni velika bera, še s trnjem bo okrancljana, če je maci za verjet...
Uporabniški avatar
 Laufer
:lol: res je, ta je bil že tretji tekmovalni (Medea, Verona, Ferrara) + 2 netekmovalna.

Še kratko poročilo: Avtocesta je sedaj normalno prevozna in pot je zelo hitro minila. Sledel je ogled starega dela mesta. Po dvigu statnih številk je bil komentar, kaj samo tole so nam dali (številka in en gel za masiranje, vendar samo jaz, ostalima udeleženkama še tega niso privoščili). Malo smo pogledali vaški sejem, na veliko poizkušali razne sire in se čudili velikanskim štrucam.
Nato do hotela in potem smo se zapodili na en sprehod po bližnjem nakupovalnem središču in zgodaj odšli spat.
Zjutraj je bilo zame premrzlo, na startu 2 st vendar lep sonček, do cilja se je malo ogrelo. Proga ravna in zelo lepa, je šlo kar samo od sebe. Z Maco56 sva udarila enakomeren tempo okoli 5,17 do nepredvidenega postanka na 11 km. Tam sva izgubila cca 2 min in potem v istem tempu naprej. Na 18,5 km sem si dal duška in zelo pospešil do cilja.
V cilju pa presenečenje, ko si oddal čip, polna vreča prehrambenih izdelkov ter živorumena majica z dolgimi rokavi. Roko ti je potegnilo do tal in zopet smo bili nejevoljni, kdo vse to sedaj nosil do avta.
Na okrepčevalnicah zelo mrzla voda ter energetski napitek ter pomaranče, ob tem sem seveda malo sanjal o Veroni in vseh dobrotah, ki so jih ponujali tam.
Maca bo verjetno prilepila kakšno slikico.
Uporabniški avatar
 maca
Ma ja, maca je štrajkala :x in se ji sploh ni ljubilo snemati tistih par slikic dol.
Brei drugače: Laufer me je tako gnal doli poo Ferrari, da sem vse zvezde videla, sploh tiste an 11 km, so kar same letele ven.

Tule so slikice:
http://picasaweb.google.com/7.pomlad/Ferrara1522009#

Ne razumem kaj je Lauferju, že celo letošnje leto nas goni okoli pujsov, in to same vegetariance. A mi lahko kdo pojasni, kaj ima za bregom? Mislim, Laufer, ne kaj imajo pujsi za bregom.

Štruce so ble dobre, Loni, ti si špricala pokušino, meni pa se še vedno cedijo slince po tisti fenomenalni skorjici. Sem pač od kruha.

Sem od kruha in iger, teli maratončki letos so pa res igre, niso pretečeni igraje ampak so vzeti kot igra, kot zabava, druženje in kukanje čez domači plot.

Lep je Slovenija in vesela sem, da živim tukaj in sedaj.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA