Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Na, teli ga pa pihnejo! Na Bledu namreč. Danes smo se zjutraj dobili in zakoličili novo, pa po mojih mnenjih presneto simpatično zadevo. Bil je trening in to z resnima vaditeljema teka (čeprav sta bila tako gospodična kot gospodič cel čas :D ), enim olimpionikom Klemenčičem in tremi desetinami ljubiteljev teka. Medtem, ko se je slovenska populacija drenjala po mega maksi marketih za tisti cent nižjo ceno konzerve inozemnega mesnega narezka, smo jo mi urezali s treningom teka. Najprej smo se vodeno ogreli, potem v treh jakostnih skupinah tekli okoli jezera, kjer je edini slovneski otok, se strečingali, ohladili, preoblekli, popili vodo in kavo in začeli lep dan z rekreacijo.
Dejstvo je, da bi se za takšne vrste organizirano vadbo, ki bo na Bledu vsako, prav vsako soboto ob 9h (pa če pada sneg ali dež ali megla ali sonce žge... Saj veste: ni slabega vremena, je le slaba oprema), lahko pobiralo kakšen evro ali dva. Pa ni tako, zadeva je po Gorenjcem prijazni ceni: zastonj. Pa še za mularijo, ki je premajhna za tekanje s tastarimi, so poskrbeli s tem, da imajo na razpolago pravi animatorsko vodeni vrtec (okej, zato, da se bo nekdo pobijal z vašim mulcem, ko boste vi tekali, boste pa dali par evrčkov).

Zadeva je odlično zastavljena, hkrati pa se bo ideja še razvijala, tako bo na voljo še nekaj dodatnih dejavnosti po teku (od medicinskih meritev pa do posebnih vrst treninga, svetovanja o kakšni primerni prehrani in podobnem). Ne bomo se matrali za podiranje rekordov po maratonih ampak za zdravo rekreacijo v sobotnem dopoldnevu, ko drugi divjajo z nakupovalnimi vozički.

Moje osebno menje je: ODLIČNO, zato vam podajam povabilo za naprej.

p.s. Ni potrebno odteči le enega kroga, lahko vas noge ponesejo še enega ali dva, kolikor vam srece poželi. Ura, ob 9h, je pa tudi primerna, saj ni gneče ne za parkiranje, ne za tekanje.
Uporabniški avatar
 bernarda
Super!! Ko bomo na Gorenjskem izkoristimo ponujeno. :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Podpiram podobne treninge in tekaške akcije saj se bo le na tak način lahko še bolj promoviralo gibanje v današnjem času, ko se vsakemu nekam mudi :lol: :wink: .In ima vsak človek skoraj vsak, seveda ne vsi občutek da bo nekaj zamudil.
Ljudje zamudili boste lepši jutri če ne boste migali.Zamudili boste nasmehe, ki se vam bodo porajali ko boste odtekli za vas neko novo noro razdaljo!
Folk uživajte v gibanju!
ČAO!
Uporabniški avatar
 miro
Boštjan,ali nam izdaš,še lokacijo "zbornega mesta"?
Škoda,ker nisem že prej videl povabila za ta srečanja tekačev!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 BoF
Mesto zbora je Grajsko kopališče, le streljaj od podrtije imenovane Riklijeva vila. malček naprej od vile Prešeren. Parkinga je kar nekaj ob tej vili na njeni desni, če gledaš proti otoku. Sicer pa jutri tudi reportaža v Slovenskih novicah na sredini (tista nagica na desni žal ne spada v našo druščino... :roll: ), tako da se bo tudi po fotkah videlo, kje je lokacija.

Se vidimo v soboto, ker Life is good!
Uporabniški avatar
 bernarda
Superca! Potli se v kratkem vidimo :wink:
Uporabniški avatar
 valena
Prav zanimiva ideja, še posebej,ker je poskrbljeno za najmlajše pa še tempo teka je zmeren. Koliko pa znese potem varstvo za dva otroka?
Uporabniški avatar
 bernarda
Kolk sem prebrala, da par evrčkov, ne piše koliko. Tek pa naj bi bil vsako drugo soboto :roll: Tudi v današnjih Novicah je o tem napisan članek.Bof ga je omenil včeraj :wink: Bo verjetno tudi skrivnost glede everčkov izdal :oops:
Uporabniški avatar
 Dari1
Bom kar jaz odgovoril: 5 € za dve uri. Bernarda, nate pa lahko pazim jaz - pro bono.
Uporabniški avatar
 BoF
Pa me je spet eden prehitel... Ti bom dal pro bono!!! :bum:
Uporabniški avatar
 bernarda
Dari1 napisal/-a:Bom kar jaz odgovoril: 5 € za dve uri. Bernarda, nate pa lahko pazim jaz - pro bono.

Bom pridna :-(( :nono:
Uporabniški avatar
 valena
Po mojem bi bolj rabila varstvo Bof in Dari,kaj praviš Bernarda? Predlagam,da ju kar oba vpišeš v vrtec za dve uri? :lol:
Uporabniški avatar
 bernarda
valena napisal/-a:Po mojem bi bolj rabila varstvo Bof in Dari,kaj praviš Bernarda? Predlagam,da ju kar oba vpišeš v vrtec za dve uri? :lol:

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Sem žeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
valena napisal/-a:Prav zanimiva ideja, še posebej,ker je poskrbljeno za najmlajše pa še tempo teka je zmeren.

evo, lahko se zmeniva če hočeš - ko gremo naslednjič k tašči in tastu na kosilo, bi za "predjed" lahko en krogec al pa dva. :D :D :D :wink:
Uporabniški avatar
 Tedi
metkamarjetka napisal/-a:evo, lahko se zmeniva če hočeš - ko gremo naslednjič k tašči in tastu na kosilo, bi za "predjed" lahko en krogec al pa dva. :D :D :D :wink:

iz ene druge teme:

metkamarjetka napisal/-a:
skrb napisal/-a:Ob nedeljah me pa potenje in kroženje med nedeljskimi sprehajalci ne vleče.
Ponavadi se vleče prava procesija od Parka proti Zaki .

točno! vikendi res niso primerni za tekanje tam okrog.

jaz sem včeraj raje zgodaj vstala in bila ob 7.30 že na Brdu, pred 8.30 že zaključila "krog", na Bled pa kasneje šla samo k tašči na kosilo :twisted: :wink: . bolje a ne?! :twisted:

Kako že pravijo nekaj o zarečenemu kruhu :lol: :wink:

Vsekakor uživej v tekanju 8)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA