Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

ton
Opala: Matjaž je dobro letel:
VRHUNC, MATJAZ (SLO) M45 2:53:45.

Upam, da je zadovoljen, rezultat je super.

Wanjiru je postavil rekord proge 2:05:10.
Hojla,

pozdrav vsem skupaj iz Londona. Hvala za cestitke. Z rezultatom sem zadovoljen. Sicer sem planiral kaksne 3 min hitreje, a je bilo na zalost pretoplo.Vse do 30. km je slo po planu, potem pa sem zacel zaostajati. No, vazno, da je vknjizen drugi izmed velikih 5. Jeseni pa se Berlin. Pozdrav pa se kaj vidimo.

MatjazV
Bravo Matjaž, super si. Vsi, ki tečete maraton pod 3h, ste tekaška elita. Yasso test približno torej kar drži, vsi pa vemo, da je za maratonsko pripravo potrebno veliko več, kot 10x800m v določenem času. Vidim, da si se letos vrgel le na hude tekme, vaške dirke pa prepuščaš nam rekreativcem :D . Priporočam se za tvoje nasvete v temi "projekt 10k". Hvala.
Bravo Matjaž :clap: ,vem kaj pomeni teči pod tri ure. Tudi jaz si želim odteči 5 ta velikih maratonov. :wink:
Super rezultat!!! Iskrene čestitke!!!
Spomnim se, da je bilo nekaj trpkosti v tvojem pisanju po maratonu v NY. Tokrat je čas za veselje z obrestmi vred.

LP
Matjaž
Matjaž, :cast: :laola :cast1: . :TF) je ponosen nate.
Upam, da prideš na kakšno manj "elitno" tekmo, pa ne tečt ampak s fotoaparatom, ker pogrešamo tvoje res dobre slike.
Čestitke tudi z moje strani. Lepo sestavljaš velikih 5. Jeseni Berlin, spomladi Boston? in nato še Chicago? Odlično!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA