Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tae
spikl, hvala lepa in pohvalno za tako hitre rezultate na internetu. Na licu mesta sem opazil, da jih je večina že odšla pred samo razglasitvijo.

Alja, hvala za čestitke.

Posebnost tega teka: diplome za 4., 5., in 6. mesto (vencelj, tvojo imam jaz, spikl tvoja te čaka pri organizatorju)

Tekmovalci: MatjazV, Vencelj, spela*, MojcaZ, LojzeP, smo imeli 2 forumovska navijača: Nado in lauferja.

Med tekmo precej vroče in sončno, potem nas je domov pregnal celo dež.

Moj tek: Časovni plan sem imel BOLJE, KOT LANI (27:22), kar je uspelo za več kot minuto. 26:20 je bil moj čas na 7km razdalji. Tokrat je dobro, da še nimam 35 let, saj bi se v tem primeru uvrstil precej slabše, kot sem se. Uradno naj bi progo pretekel v tempu 3:46 min./km (po moji uri pa 3:50, ker mi je namerila malenkost manj, vendar ne vem ali je to zaradi konfiguracije terena). Med celo tekmo sem tekel za Vencljem, na koncu ga za ene 500m celo prehitel, ampak nisem mogel več. On je mislil, da mu bom jaz lahko držal tempo, vendar je zame še vedno predober, čeprav sam pravi, da še nič ni delal na hitrosti. Se je pa prvič zgodilo, da sem v cilj prišel le 9 sekund za njim.
Nazadnje spremenil tae, dne 02 Maj 2009, 18:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

tekma je za nami. Razglasitev se je kar zavlekla, tako da nisem čakal na kolajno. Pa tudi nekaj zmede z rezultati je bilo. Tudi sedaj, med objavljenimi, vrstni red na 7 km ni pravilen. Ne vem od kod se je na prvem mestu pojavil Miro Petrovce in to še s takšnim bombastičnim rezultatom. No pa itak, saj niti ni tako pomembno.

Čestitke vsem, ki ste tekli v tem toplem in soparnem dnevu, pa hvala za bučno navijanje ob progi.

Slika
Del ekipe TF

Tule je pa še nekaj FOTK.

Mejte se in uživajte, pa se vidimo na naslednji tekmi.

MatjazV
Nazadnje spremenil MatjazV, dne 02 Maj 2009, 18:45, skupaj popravljeno 1 krat.
 spela*
Ja, fantje so čisto podivjali. :lol: :clap:

Tae, pozabil si ... na dva pasja "navijača". :mrgreen:

MojcaZ mi je prijazno delala družbo na progi, čeprav sem imela kar težave, ker me je precej zdelala vročina. :roll:

Popravek: tudi jaz bi skoraj pozabila, da so bili trije pasji navijači. :oops:

Dodatek: Dobro bi bilo, če bi bil štart prej, ne pa, da smo tekli, ko je bilo sonce v zenitu. Če bi to vedela, bi že danes preizkusila svojo novo TF majico ... :D
Nazadnje spremenil spela*, dne 02 Maj 2009, 20:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tae
Da ne bo kakšne pomote, Matjaž in Vencelj sta bila oba pred mano v cilju, le v različnih kategorijah smo.
 spikl
Še nekaj z moje strani,start se je malo preveč zavlekel,tako da smo se malo načakali.Moj tek je bil bolj tako 2min.slabše kot lani,so pa zato eni drugi tekli hitreje kot lani ane(tae)čestitke še enkrat,podelitev pa se je tudi malo zavlekla tako,da smo se nekateri že odpeljali proti domu.Organizator pa bi lahko priskrbel tudi kakšno malico ali sadje po koncu tekme,kot je to v navadi drugje.
Uporabniški avatar
 vencelj
Za izlet sva si tokrat z Romano izbrala Drenov grič, za združitev prijetnega s koristnim pa sem se, bolj za trening, prvič udeležil teka po mejah KS Drenov grič- Lesno brdo. Lep tek, 7 km je bilo ravno prav za malo hitrejše obrate, par klancev in dokaj toplo vreme pa je poskrbelo, da nam ni bilo preveč udobno.
S svojim tekom sem zadovoljen (ali mi preostane kaj drugega :? ), borba za visoko mesto v taetovem klubu 4 je nepopustljiva; ker pa se je dogajanje zavleklo, razglasitve (in dežja) nisva počakala ampak sva se turistično - čez Horjul, Lučine, Gorenjo vas (tam sem si privoščil odlične rezance z lososom- po teku pač nekaj paše tudi v želodec), Poljane in Javorje odpeljala domov.

Lep pozdrav, vencelj
Uporabniški avatar
 lojzeP
Po daljši odsotnosti tokrat tudi jaz na uradni dolgometražni tekmi. :D
V času odsotnosti se ni veliko spremenilo - vsi še vedno prijetni pozitivci, pa tudi organizatorji še vedno "na nivoju". S svojim tekom povsem zadovoljen, in predstavlja pravi izziv za naprej ( tudi na štadionu ). Ker je bil dan poln obveznosti sem se smiselno izognil čakanju na podelitvi - da o štoparki ....... :roll:
Uporabniški avatar
 Laufer
Z Nado, Cleo in Happyem smo prav glasno navijali za vse tekače.

Tekma je imela za naju s Happyem samo eno pomanjkljivost. Recesija, ni bilo čevapov, tako da sva morala lačna domov :--( . Prav tako jih je pogrešal Matjaž.

Vsem čestitek za dosežene rezultate :laola
Uporabniški avatar
 nada
ja no saj je že vse napisano, luštni ste vsi skupaj....komaj čakam da se vam spet pridružim tko bolj po tekaško.....sem že precej sita tega da vas samo gledam :twisted:

@ LojzeP kaj maš pa ti proti štoparkam?....

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA