- 02 Maj 2009, 18:34
spikl, hvala lepa in pohvalno za tako hitre rezultate na internetu. Na licu mesta sem opazil, da jih je večina že odšla pred samo razglasitvijo.
Alja, hvala za čestitke.
Posebnost tega teka: diplome za 4., 5., in 6. mesto (vencelj, tvojo imam jaz, spikl tvoja te čaka pri organizatorju)
Tekmovalci: MatjazV, Vencelj, spela*, MojcaZ, LojzeP, smo imeli 2 forumovska navijača: Nado in lauferja.
Med tekmo precej vroče in sončno, potem nas je domov pregnal celo dež.
Moj tek: Časovni plan sem imel BOLJE, KOT LANI (27:22), kar je uspelo za več kot minuto. 26:20 je bil moj čas na 7km razdalji. Tokrat je dobro, da še nimam 35 let, saj bi se v tem primeru uvrstil precej slabše, kot sem se. Uradno naj bi progo pretekel v tempu 3:46 min./km (po moji uri pa 3:50, ker mi je namerila malenkost manj, vendar ne vem ali je to zaradi konfiguracije terena). Med celo tekmo sem tekel za Vencljem, na koncu ga za ene 500m celo prehitel, ampak nisem mogel več. On je mislil, da mu bom jaz lahko držal tempo, vendar je zame še vedno predober, čeprav sam pravi, da še nič ni delal na hitrosti. Se je pa prvič zgodilo, da sem v cilj prišel le 9 sekund za njim.
Nazadnje spremenil tae, dne 02 Maj 2009, 18:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Če nočeš zamuditi na cilj,
ne čakaj na tiste, ki gredo za teboj,
in ne hiti za tistimi, ki gredo pred teboj.