Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ales
Danes se je druženje izjemoma začelo že malo prej. Res smo morali dorečt še določene podrobnosti o pikniku v soboto. Saj smo vabili še ostale, pa kar niso uspeli priti zraven...

Z Barb potem nisva mogla pričakat sedme ure in sva se sama malo čez šesto podala na krog okoli Brda. Sva pustila ostalim kratko sporočilce, ki se je do konca že dodobro zapolnilo.
Me je opozorila, da bi tokrat rada tekla malo počasneje. A meni, kao težko. Moj vrh stegenskih mišic, odgovoren za tek navzdol je bil še čisto kontaminiran z mlečno kislino, so se očitno preveč nagarale od Jezerskega vrha do Železne Kaple. Prvi del mi je torej fuuul ustrezal njen, kao 170 ritem. Še govorit mi ni blo treba. Ko midva tečeva skupaj običajno jaz gobcam, tokrat pa mi je ona pojasnila hojo po žerjavici, da me je ene dvakrat že skoraj prijelo. Do konca sva bila oba ravno prav zagreta, da sva še malo pospešila in tako sva zaključila čisto mokra. Ja po vseh teh dneh ploh in neviht je bil krog kar naporen.
Na parkirišču naju je čakal Marathon, malo opečen, a dobre volje, pa tudi Odzadnjak se je ravno pripravljal, da odteče svoj krog. Že prej sta se na tek podala LojzeP in Tuareg. Ja, saj teklo nas je kar precej. No ampak v Brunarici smo se potem le našli vsi naenkrat. Barb je bila sicer malo odsotna, saj je vse manjkajoče sproti obveščala o dosežkih, ostali pa smo tokrat prvič lahko prisluhnili zanimivim Odzadnjakovim tekaškim izkušnjam. Zanimivo in prijetno druženje, skratka. Z mislimi in pogovori pa večinoma pri naslednjih dogodkih: petkovem teku na Vršič in sobotnem pikniku.
Uporabniški avatar
 Barb
Ja včeraj smo se res dobl že prej v Kokrici.

Z Stašo(bošček,popolnoma je že zgrevana,ker ne sme tečt-zato,ljudje dajte ji malo bodrilnih besed) sva jo odkurili iz GOV že ob treh(kako je nekaterim dobr,a ne Tini). In seveda špotnici kakršni sva ona na kolesu,jaz z rolerji v brzini do mojega doma nato pa še z večjo brzino proti Gorenjski.
V Kokrici naju je že čakal Aleš., ki je takoj poskrbel za naju in nama podaril majhna a zelo sladka presenečenja.Hvala Aleš-zadnje čase lepo skrbiš zame.
Začel se je skupni brainstorming-ja ta pravi smo bili na kupu.
Vendar pa je ura tekla zelo hitro in že je prišel(Aleš kako si lahko pozabil) naš presidente, sam Fotr. Ljudje božji-od kar je pri poletu se je pomladil za najmanj 10let. AL pa so ti zadnjič na pregledu kaj vbrizgal,a Fotr :?: Hm,pa tista ideja o frizurci in znakcu,tud ni bla slabe,a ne, da ne :?:
Fotr nama je potem Staško-precej žalostno :-(( ,ker je vedla,da greva midva tečt, odpeljal nazaj proti Ljubljani.
Ker je postajalo na Gorenjske vse bolj soparno-kar sav z alešem še dodatno kasneje občutila med tekom, in ker so se kopičili sumljivi oblački,sva sklenila,d agreva teč že kar pred ostalimi. sva pa tako kot je Aleš že omenil,poskrbela in vse obvestila-podrobno.
In tako sva začela.Res na mojo željo malo počasneje,ker moram pazit na svoj utrip,na katerem moram delati,če želim oktobra na maraton. :shock:
Fuull mi je blo dobr,ko me je aleš že kr na začetku izval,naj mu,zdej,ko sva bla sama,zaupam,kolk ma pa le res opečene podplatke.Skor sem se že ustavila,da bi se sezula in mu pokazala,pa me je le prepričal. :P
Potem sem pa čebljala,kot da bi bla navita.Zdej sm že tolikim povedala,da bi bil res že skrajni čas,da še na temo kaj napišem.To pa zato,ker vem,da smo na forumu ljudje,ki imamo zelo močne psihe,in smo/ste nekaj takega,kot je hoja po žerjavici zmožni. :roll: Majke mi,da res.
Staša,med tekom sva še posebej mislila nate.
Ko sva pritekla,naju je res že čakal Marathon.Bogi revež-nič mu ne zavidam,ampak,se je pa vseeno potrudil in prišel pogledat. :cast1:
Ne in ne morem mimo Aleševe izjave včeraj:"Barb,ampak dons sva pa čist mokra! ":rol: :rol: Ja, tudi zaradi takšnih besednih izjav,so tile treningi tako dobri.
Ker me je sopara in čvekanje zelo izčrpalo in so bila moja usta kot sahara,sem predlagala,da se mi trije odpravimo kr na ana-lizo.
Alešu pa nekaj tam ni blo jasen :shock: :?::" Barb,pa kako hudiča, veš za vsakega kaj počne :?: ?" Ja Aleško:"Male tajne,velikih,.....gobezdal-radio Tekaški forum :wink: "
In seveda že sem bila v akciji.
Tuareg(seveda tudi LojzePin Odznjak,ki so se nam pridružili) je kmalu ugotovil,da bi bil zdej res že skrajni čas,da nabavim laptopa :hack: ,pa da bi lahko v živo oddajala na forum,ker če ne preveč trpijo moji prstki,ko se matram s sms-ji.
spomnili smo se vseh stalnih udeležencev in vsakemu poslali kakšen pozdravček,pa čeprav so nekateri raje našo družbo zamenjali za .........,a ne Tini.
Ker pa se mi je izpraznila baterija in mi je zmanjkalo za pozdravček Matevžu,sm to naredila,takoj ko sem prišla domov.On pa je napisal tole(objavljam direktno navedbo sms-ja):"Lepo.Nas so ravno seznanili s progo.Po dnevu in pol kolesarjenja na Peco,nas čaka 90km hoje po Pohorju. On line lahko spremljate na ars.rutka.net ,lp m"
Pa da še zaljučim.Ker moj avtoček še vedno ne dela čist tko kot bi bilo treba in sm mal cvikala,d aspet kje obtičim,sem jo odkurila proti domu.Nekateri-n.pr.LojzeP,so nas zapustili predčasno.Sva z Alešem ugotovila,da imajo včasih tudi moški lahko kakšen PMS :P :wink: .Sej bo boljš Lojze.
Aja,pa še en dolg iz Bevk smo opravil in Odznjaku slavnostno podelili medaljo za tam osvojeno drugo mesto.
Tko,mislim,da nisem nič pozabila.
Aja,moji podatki o pulzu se pa v NASI zbirajo in analizirajo. :P :wink:
Dost mate zdej branja za ves dopoldan.
[/b]
Uporabniški avatar
 Barb
Ker NASA tudi prebira tole temo in jo zanima-predvsem zaradi mojih doseženih rezultatov,če je proga okrog Brda res dolga 9,8km,prosim,če mi lahko kdo pomaga in to potrdi oz. poravi

Hvala
Uporabniški avatar
 NatašaB
Živjo Barb in ostali

Po mojih natančnih meritvah z natančno premerjenim biciklom in natančno naštimanim števcem meri proga 10200 m. Včasih sem res malo cik cak peljala, ampak saj tečem tudi cik cak....

Nataša (iz nove tekaške ekipe)
Uporabniški avatar
 Fotr
Barb napisal/-a: Fotr. Ljudje božji-od kar je pri poletu se je pomladil za najmanj 10let. AL pa so ti zadnjič na pregledu kaj vbrizgal,a Fotr :?: Hm,pa tista ideja o frizurci in znakcu,tud ni bla slabe,a ne, da ne :?: Fotr nama je potem Staško-precej žalostno :-(( ,ker je vedla,da greva midva tečt, odpeljal nazaj proti Ljubljani...

Nič niso vbrizgal, :shock: ampak pomlajuje me družba forumskih deklet in fantov. :D :D Barb, Staša, Nataša in ostale forumske bejbe imate čudežno moč, :evil: ki vpliva na čas, tako da počasneje teče. :wink:
Ideja o znakcu TF za na frizurco je tudi meni všeč. Če bi se dalo dobiti šablono, bi jo za maraton v Ljubljani zagotovo nafarbal na glavo. :D Tako da preklicujem načrtovano barvo za maraton, to je oranžna z rdečimi prameni in napovedujem novo. Če se bo našla šablona bodo lasje platinasti, na zadnji strani glave pa TF škrlatna krogla. Mogoče bi se dalo izdelati nalepke za na obraz. :D Na Fotra ne vplivate samo, da zgleda mlajši, :shock: nanj vplivate tudi tako, da postaja vedno bolj trčen :D in prif..njen, čeprav je že sedaj precej. :D :D :D
Uporabniški avatar
 tini
Barb napisal/-a:Ker NASA tudi prebira tole temo in jo zanima-predvsem zaradi mojih doseženih rezultatov,če je proga okrog Brda res dolga 9,8km,prosim,če mi lahko kdo pomaga in to potrdi oz. poravi

Hvala

Bomo drug teden preverili z mojim Forerunnerjem. :)
Takrat bojda ni Pozdrava poletju in pridem! :)

LpTini
Uporabniški avatar
 Barb
Sam,da ne bo pa kej druzga,a :?:
Uporabniški avatar
 tini
Barb napisal/-a:Sam,da ne bo pa kej druzga,a :?:

Ja, nikad se nezna. :)
Vseeno napovedujem, da se bom drug teden z veliko verjetnostjo udelezil skupnega treninga v Kranju - ce ta seveda bo.

Drugace se bom pa po Teku na Vrsic za kaksen mesec in pol povlekel iz uradnih tekmovanj.

LpTini
Uporabniški avatar
 Barb
tini napisal/-a:Drugace se bom pa po Teku na Vrsic za kaksen mesec in pol povlekel iz uradnih tekmovanj.

LpTini

...veš kaj,tole je men čedalje bolj sumljivo :nono:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA