Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Saj ne zamerite če kar začnemo...Pravkar sem dobil ''gudi beg'' in tukaj vam predstavljam njegovo vsebino...pišem za 10 K...0,75 L Radenske Naturelle, 0,50 L Radenske plus Body Shape z l-karnitinom, izredno lepa sponzorska majica, štartna številka in pa champion chip kateri pa (ŽAL!!!!) nima logotipa prireditve, standardni bon Simobila in Hervisa, reklama za Radensko in Radence, obesek za ključe kateri lahko služi tudi kot dežno pokrivalo za glavo...in to je to. Brez nadalnjega je v ''gudi beg'' vključena tudi neizmerna količina dobre volje, tekaškega entuzijazma in veselja do rekreacije in tekmovanj. Se vidimo v soboto...vsem skupaj pa želim obilo tekaških užitkov in izpolnitev svojih ciljev :!: :!: :!:
LP
Matjaž
Zanimovo, odprta tema pred začetkom. Lahko bi še jaz dodal, po teku bom namreč odsoten od PC (namerno). Torej tekel bom. Prijavljen sem na 21 km, dokončna odločitev pade ob prevzemu številke na dan prireditve. Odvisno od razpoloženja, vremena.........
Torej poročal, sem, eno je že za mano. Ostalo pa že napiše kdo drug. Tudi zame, če me v Radencih opazi. :wink:
spela* napisal/-a:A so tudi rezultati že kje objavljeni? :rol:

Prvi rezultati bodo baje danes pozno zvečer oz. jutri zjutraj. Letos je bilo prvič omogočeno tekmovanje tudi tistim, ki so se prijavili, pa v soboto iz različnih vzrokov ne bodo mogli tečt. Sicer samo na 10 in 21 km. Tekma za te udeležence je bila danes. Na 10 km nas je teklo okrog 50 tekmovalcev. Tako se bo sedaj ta čas (moj) štel za našo stavo . Neuradno sem tekel 39:27. Tae in Obi zdaj pa se potrudita... :D
Classix napisal/-a:Saj ne zamerite če kar začnemo...Pravkar sem dobil ''gudi beg'' in tukaj vam predstavljam njegovo vsebino...pišem za 10 K...0,75 L Radenske Naturelle, 0,50 L Radenske plus Body Shape z l-karnitinom, izredno lepa sponzorska majica, štartna številka in pa champion chip kateri pa (ŽAL!!!!) nima logotipa prireditve, standardni bon Simobila in Hervisa, reklama za Radensko in Radence, obesek za ključe kateri lahko služi tudi kot dežno pokrivalo za glavo...in to je to. Brez nadalnjega je v ''gudi beg'' vključena tudi neizmerna količina dobre volje, tekaškega entuzijazma in veselja do rekreacije in tekmovanj. Se vidimo v soboto...vsem skupaj pa želim obilo tekaških užitkov in izpolnitev svojih ciljev :!: :!: :!:
LP
Matjaž

:arrow: za 21 km je bila v vrečki ista vsebina :!:
:arrow: včasih pa smo dobili še brisačo Radenska, torbo Radenska...
:arrow: recesija...
INOT napisal/-a: Letos je bilo prvič omogočeno tekmovanje tudi tistim, ki so se prijavili, pa v soboto iz različnih vzrokov ne bodo mogli tečt...

Seveda je bilo imetnikom digitalnega potrdila omogočeno tekmovanje opravit kar po internetu ... :hack:
ZdravkoC napisal/-a:Seveda je bilo imetnikom digitalnega potrdila omogočeno tekmovanje opravit kar po internetu ... :hack:

no fino :evil: , jaz pa rezerviran apartma za ceeeeeel vikend :evil: .....potem pa vidim, da bi lahko tekla kar on-line.

aaaaa, ste me nasmejali :D

se vidimo kljub vsemu! :laola
Dragi kolegi :arrow: niste edini preroki prihodnosti. :wink:
Sam slavni Nostradamus je že pred davnimi petimi stoletji "videl" potek letošnjega osrednjega dvoboja na Maratonu treh src 2009 in ga tako dramatično napovedal v eni od svojih "kvartin":

<Citat>

Eksplodija ognja iz središča Zemlje
bo pretresla področje Novega Mesta.
Dolgo bo trajala vojna dveh skal,
potem pa bo Arethus pordečil še eno reko.

</Citat>

PS: :--
Jaz pa sem se pravkar vrnila z Radenc, z prevzema štartnih številk in lahko že poročam, da imajo za nežnejši spol majčke ženskega kroja. :clap: . Juhu, ena redkih majic, katera mi bo prav. Na prijavnem mestu gre vse kot po maslu, upajmo, da bo tudi jutri tako ko bo večji naval. :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA