Pozdravljeni,
Miloš verjamem, da si postavil dobronamerno vprašanje in nisi hotel provocirati, tudi Jožkov odgovor je na mestu in nam (tekmovalcem s plačano štartnino)daje toliko svobode, da lahko celo sami odločamo, na kakšen način nam jo vrniti, če bi kdo želel.
Kot velika večina prijavljenih, sem se teka že večkrat udeležil in vsako leto je bilo poskrbljeno, da smo za ceno štartnine dobili nazaj vsaj 2 ali 3x vrednost vplačanega zneska. Če ni tako, naj me kdo popravi. Prepričan sem, da bi bilo tudi letos tako, če bi seveda tekma bila. Osebno zato ne vidim razloga, da bi zahteval nazaj kakršnokoli povračilo štartnine, ker sem dobil "le" kvaliteno Scottovo majčko, za katero vsak ve, da stane v trgovini več, kot je bilo tistih 25€ štartnine.
Koliko sem bral poročila tekačev, ki so čakali na štaru, nisem zasledil, da bi kdo želel imeti povrnenih tistih nekaj €.

Morda bi bilo smiselno razmisliti, da se jo vrne nekomu, ki se je prijavil v predprijavah in včeraj ni bil na Petrovem Brdu.
Moje pisanje ni namenjenu sprožanju neke polemike, ampak je zgolj in izključno moj pogled na potek včerajšnjih dogodkov.
Vsak, ki je videl Jožkota, ko nam je s cmokom v grlu moral povedati, da je prireditev odpovedana ve, da bi nas veliko raje z veseljem "popedenal", kot pa da je moral večmesečni organizacijski projekt odpovedati.
Kljub temu se na tem mestu zahvaljujem Jožkotu in celotni ekipi, ki vsako leto poskrbi, da se zadovoljni vračamo domov.

. Letos je bila moč narave žal premočna. Se vidimo na štartu 9.GM4O drugo leto.