Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tae
Računal sem sicer, da se bodo vremenarji zmotili, a temu žal ni bilo tako. Kljub dežju in mrazu se nas je vseeno zbralo okoli 80 tekačic in tekačev. Že na štartu smo bili priča poplavljeni cesti.

Glede same organizacije nimam prav nobenih pripomb. Pravzaprav je bilo vse, kot mora biti (oznaka na glavni cesti za tek, zagotovljena parkirna mesta, nizka štartnina, presenetljiva vsebina vrečke, kilometrske oznake, topla hrana in pijača, hitri rezultati).

Od štarta do cilja nas je pralo, potem je nehalo in razglasitev smo pričakali celo v rahlem sončku. Tako, kot je bilo napisano v razpisu, se prva polovica vzpenja. Imel sem rahle težave z uro, oziroma s samim seboj. Na kilometrskih oznakah sem stiskal "lap-e." Očitno pri drugem kilometru nisem dobro stisnil, zato sem imel pri naslednjem tretjem "lap-u" številko 2. Na 4. km pa sem stisnil tipko "stop" namesto "lap," tako da na svoji uri nimam od tega teka praktično nič, ne končnega časa, ne časa na obratu oziroma polovici in ne vmesnih časov. Uradni čas na uri je pokazal 39:26. To je sicer zadostovalo za uvrstitev v kategoriji, vendar pa ta čas ni zadovoljiv.

Zanimivo je, da mi trenutno na treningih kaže veliko bolje, kot na tekmah.

Po drugi strani pa je nazadnje Aleksandra Fortin premagala mene, danes pa sem jaz njo. (morda ni primerno, da se kosam ravno z žensko, ampak ona je zelo zelo dobra :D )

Veliko forumašev je domov odneslo obeske. Čestitke vsem.
Uporabniški avatar
 Arabo
:clap: Tae. Čestiam za medaljo.

Tudi sam sem danes pozabil svoj Garmin doma in nimam prav nobenih podrobnih podatkov o svojem teku in progi. S doseženim časom nisem zadovoljen popolnoma, a imam olajševalne okoliščine v vremenu in, da sem včeraj treniral gorski tek na Kokoški (malo težke noge). Uvrstitev pa je bila super, vendar ni bilo prisotnih veliko konkurentov.

Organizatorju lahko mogoče očitam, da med tekom ob progi ni okrepčevalnic, ki so običajne pri drugih tudi krajših tekih, čeprav danes mislim, da ni bil ob vsej tej vodi :wc: okoli prav noben žejen. :lol:

Srečal sem veliko znanih obrazov in spoznal celo kakega novega "člana".

Po teku seveda običajno :toast: , :piti: in :drink .
Uporabniški avatar
 tae
Arabo napisal/-a: Uvrstitev pa je bila super, vendar ni bilo prisotnih veliko konkurentov.

Skromni Arabo. Tudi on je bil 3. v kategoriji. Prej nisem hotel omenjati imensko, da nebi koga pozabil. Poleg naju vem ša za Eda-brka, mrzli-ja, ena punca (žal ne vem imena), no ostali se bodo pa še sami javili, da ne bom komu delal krivice.
Uporabniški avatar
 mrzli
Ja tudi meni je na račun slabše udeležbe, sploh v moji kategoriji uspelo osvojiti 2. mesto :clap: . Tud mi mal slabši moramo za spodbudo dobit kdaj kakšno medaljo tud če na račun slabše udeležbe.
Vreme mi je kljub dežju ustrezalo, bolj kot vročina, pa še okrepčevalnic nismo rabli zarad
dežja.
Čestitke vsem in se vidimo na naslednjih tekih :laola
Uporabniški avatar
 RoKo
V tednu odpovedi mi je uspelo odtečt tek- eden izmed dveh na našem koncu, ki nista bila odpovedana. Organizatorji so se zelo potrudili da so nam v slabem vremenu pred štartom malo olajšali priprave. Vreme se je začuda med tekom in po teku popravilo, dočakali smo tudi sonce in vožnja domov po suhi cesti je bila kar presenečenje, glede na napovedi. Udeležba je bila malce slabša, bojim se, da jih v lepšem vremenu ne bi bilo več-zaradi M4O-, kar nekaj jih je prišlo od tam. Takšni so pač termini. Tekli smo kar hitro, morda smo se bali, da nam voda ne odnese edinega mostička. Strah odveč. Imeli smo še čas za kratek sprehod po starem delu Idrije, kmalu bom spet tam-čas gorskih tekov na tistem koncu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA