Hoj!
Bom naredila eno izjemo pri meni, ter napisala "nekaj"stavkov!
Kje naj začnem? Na koncu prejšnega tedna, na začetku tega tedna? Vse je nekako povezano med seboj.Sam kup negativne energije, ki se je nabirala v meni.Kaj grem naredit? Tisto dobro, kar je ostalo, grem pa uničim z enim bedastim predlogom......ja tudi tek ne pomaga, ni zdravilo za to, ampak ......, nekako se le prepričam,odločim, da se vsedem v avto, pa gas proti Celju.Ne saj ni bil gas.Pozabim, da je dan pred praznikom, da bi morala prej od doma. V strjneni koloni se le pripeljem do avtoceste, od tam bo že šlo, si mislim.Ne, ne.Ista pesem naprej.Hvala bogu, saj hitrost je malo večja.Kljub polnim cestam, prispem pravočano v Celje.
Takoj srečam dobre stare tekaške face, kolege in kolegice iz tekem, pozdravi, hitri čvek čvek, prijava, pa nazaj k avtu, da se spravim v opremo.
Kaj mislite, kdo je parkiral poleg mene(mojega avta)? Mravljica in nataša.Ojj, kako sem bila vesela nataše, da sem ji lahko osebno čestitala za njenih 100 km, seveda ne smem ispustiti Mravljice in ji čestitati za njeno prvo desetko

(se ve gdo ji je bila zajčica).
Srečam Ano, skupaj se ogrevava za tek, skoraj jezik bolj kot noge.
Odpravljal se na štart.Vidim po dresih skupino TF, nekaj jih že poznam.Malo vlečem na ušesa, iščem Špelo(tako kot zvezdico na tipkovnici, pa jo ne najdem).Odločim se za mlado damo s čopkom.Pravilno sem se odločila.Oseba je prava(samo ime sem narobe izrekla,katastrofa), končno se spoznava.Super punca.
Kaj naj vam napišem za tek? To, da sem si tisto negativno energijo, ki se mi je nabirala od prejšnjega tedna ščistila od podplatov do glave, to, da sem se bala razgibanega terena(moja prva tekma na tej progi), ki sem ga na koncu premagala skoraj brez težav,to, da je Ana, ki me je premagala pred tremi dnevi v Mislinji, imela slabši dan kot jaz, da sem presenetila sama sebe in na konec koncev, da mi je uspelo z.....i.
Čestitke vsem tekmovalkam in tekmovalcem, za pretečeni tek, ni bil tako nedolžen, onim na 21 km pa še posebaj.Maca56 vauuu koliko 21 km, si že dol udarila letos, pa medalja za kategorijo
Špela, kilometrov je še malo več kot deset, tako, da bi bil tvoj čas, na 10 km še boljši
Hvala za vspodbudo na progi, čestitke , nove obraze(ne bom jih naštevala, da koga ne izpustim) , fotke

(Leči, že ve, zakaj je nekdo moral pavzirati) in starim prijateljem za dobre besede, ki jih bom v teh tednih potrebovala. Z novo energijo(pozitivno seveda), bom štartala v novi tedem.Hvala za lep popoldan, ki sem ga preživela z vami.
P.S.Tistih nekaj malenkosti, ki niso štimale, pa tako ali tako ni omembe vredno omenjati.Organizator, bo pač naslednje leto to popravil.
Lp.