Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Vršič uspešno premagan. Je šlo hitro - v cilju prej kot v 1. uri in sem zelo zadovoljen z rezultatom. Pohvala organizatorju za izvrstno izpeljano tekmo in lepe nagrade.

Hvala vsem ob progi, ki ste nas vzpodbujali in številčni TF ekipi ter Pii in Erotu za družbo.

Lp, MatjazV
hoj in čestitke še v mojem imenu - udeležencem in organizatorjem. Se vidi, da ste Gorenjci sami hitri (gorski) tekači.

15 evrov startnine me je ob branju razpisa malce začudilo. nato pa - tekaška majica Asics, pas s plastenko, hrana n avrhu, hrana v šotoru (za vse okuse) + odličen jabolčni zavitek. vse pohvale!

tudi podelitev priznanj je potekala gladko in brez pretiranega zavlačevanja. pa še pokali so originalni.

čestitke vsem, ki ste domov odnesli te pokale. zaslužite si jih!
Vršič prvič premagan....občutki fenomenalni. Organizacija odlična, lepa majica in super pogostitev...
Posebna zahvala ROSI64!!!! Odličen tempo, hvala za gel, ki mi dal prepotrebno energijo, hvala za vzpodbudne besede, ki so proti vrhu še kako prav prišle (ko je energija pešala). Z eno besedo tekač ki bi si ga vsak želel za teči z ramo ob rami od štarta do cilja, kapo dol!

Pohvale publiki in spremljevalni ekipi (JK)!!! :clap:

SlikaSlikaSlika

Se vidimo drugo leto

Tomaž
Lepa tekma. Pogledi na Špik, Škrlatico, Prisojnik z Ajdovsko deklico, Razor s svojim oknom, Mojstrovko... Mimo Ruskega križa in Ruske kapelice. Res čudovit tek, ki bi si zaslužil večjo udeležbo. Mogoče malo več dela na "marketingu" s strani organizatorja. Sponzorje imajo v kraju. Čisto nehote sem pomislil, kaj bi ob takih danostih in pogojih naredil Jožko s svojo ekipo.
Čestitke vsem, tistim pod eno uro in predstavnicam lepšega spola pa: :cast1: :cast1: :cast1:

lp, Štefan
Dolgoletna želja se mi je danes izpolnila in to je udeležba na teku na Vršič. :clap:
Veliko so napisali že moji predhodniki, a bi vseeno še enkrat pohvalil organizatorja: :clap:
-ob neravno nizki štartnini, nas je organizator prijetno presenetil z zelo bogato vsebino darilne vrečke :shock: (lahko bi se zgledovali po njih organizatorji Ljubljanskega maratona, Kraškega maratona, Radencev,....kjer so štartnine še višje, pa dobiš veliko, veliko manj)
-zelo prijazno osebje pri prijavi
-organizacija prevoza prtljage na Vršič in tekačev nazaj v dolino
-preskrba s pijačo ob progi in na vrhu s hrano in pijačo
-tekoča in hitra podelitev pokalov
-zelo lepi pokali

-kritika mogoče le ob letečem štartu, ker se točno ni vedelo kje je. :?:

Vse pohvale tudi članom TF, še posebej pa tebi Tomaž 77 :cast: za prijetno družbo pri teku. Vesel sem da sem lahko tekel s tabo skoraj celo progo, saj mi je bil tempo s tabo ravno primeren, da sem se malo bremzal, tako da me ni potegnila množica s sabo. Na začetku sva se ujela v pravem ritmu, potem sem pa tudi sklenil, da če ne boš zmogel držati tempa, da se ti bom prilagodil in tako vstrajal do cilja s tabo in ti bil tudi v oporo. Upam da mi je uspelo. HVALA tudi tebi. Se mogoče še kdaj srečava na kakem teku.

Vse pohvale si zaslužijo vsi tekači, :laola predvsem pa tekačice. :cast1: :cast1:

Pa še nekaj fotografij, med njimi tudi fotografije rezultatov (od ero-ta ideja, kako najhitreje objavljeni rezultati na forumu :idea: )

http://picasaweb.google.si/rs.strelec/1 ... 5474628290

Upam, da se naslednje leto spet vidimo.
Nazadnje spremenil ROSI64, dne 25 Jun 2009, 22:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Bojan Ambrožič napisal/-a:
Pripomba bi šla le na leteči štart, ker ni bilo označeno od katere točke se začne meriti čas.

Leteči štart je bil točno pri Hotelu Lek. Bi pa lahko vodilni tekmomalci tekli do letečega štarta počasneje. Dober zgled vam je lahko Janžekovič Stanko, ki štarta povsem zadaj, potem pa dobesedno pomete s konkurenco.

Presenetila me je dobra organizacija. Temperatura ravno pravšnja. Skratka odlično tekmovanje in hvala Kranjski Gori - le tako naprej. Se vidimo na Kranjskogorski desetki.
Nazadnje spremenil jpotoc, dne 26 Jun 2009, 12:32, skupaj popravljeno 1 krat.
jpotoc napisal/-a:
Bojan Ambrožič napisal/-a:
Pripomba bi šla le na leteči štart, ker ni bilo označeno od katere točke se začne meriti čas.

Leteči štart je bil točno pri Hotelu Lek. Bi pa lahko vodilni tekmomalci tekli do letečega štarta počasneje. Dober zgled vam je lahko Janžekovič Stanko, ki štarta povsem zadaj, potem pa dobesedno pomete s konkurenco.

Presenetila me je dobra organizacija. Temperature ravno pravšnje. Skratka odlično tekmovanje in hvala Kranjski Gori - le tako naprej. Se vidimo na Kranjkogorski desetki.

Za leteči start, bi bilo dobro za naslednje leto, da gre en avtomobil spredaj pred tekači do letečega štarta, da ne pusti hitrega tempa na začetku, na tleh bi pa bilo dobro označiti začetek, ker hotel lek je dolg.
Najprej čestitke vsem za uspešen nastop!!! hvala za udeležbo in seveda za vse komentarje. Ti so vedno dobrodošli, predvsem pa velika spodbuda za naprej!!!

Veseli nas, da se radi vračate v Kranjsko Goro, še bolj pa, da nam uspe zadovoljiti ali včasih celo preseči vaša pričakovanja. Seveda je to vsako leto težje a upam, da nam uspe tudi v prihodnje.. morda že 15.08. na Kranjskogorski 10ki..

Hvala vsem sodelujočim v ekipi.. hvala za vreme :clap:

Hvala Andrejčku, počivaj v miru!

Samo
SamČ napisal/-a:Najprej čestitke vsem za uspešen nastop!!! hvala za udeležbo in seveda za vse komentarje. Ti so vedno dobrodošli, predvsem pa velika spodbuda za naprej!!!

Veseli nas, da se radi vračate v Kranjsko Goro, še bolj pa, da nam uspe zadovoljiti ali včasih celo preseči vaša pričakovanja. Seveda je to vsako leto težje a upam, da nam uspe tudi v prihodnje.. morda že 15.08. na Kranjskogorski 10ki..

Hvala vsem sodelujočim v ekipi.. hvala za vreme :clap:

Hvala Andrejčku, počivaj v miru!

Samo

Začnite kar s pripravami za drugo leto. Imam občutek, da bo, kar se udeležbe tiče, Andrejčkov tek že drugo leto doživel pravi bum. Razmislite, če ne bi že prej omogočili prijave preko neta. (da ne boste potem preveč presenečeni). In zapora ceste bi morala biti daljša od ene ure.
Še posebna zahvala v mojem imenu Nataši in Markotu, ki sta bila na nenapovedani okrepčevalnici pod vrhom :clap: . Srečanje z znanima obrazoma :D in njune besede spodbude so me kar ponesle na vrh.
Se vidimo na desetki.

lp, Štefan
Tudi jaz se pridružujem čestitkam organizatorjem, ki so se izjemno potrudili.
Ocena tekme je: skoraj odlično.
Zakaj skoraj?
Najprej imam pripombo tako kot večina TF-jevcev glede letečega štarta. Prvič - mesto uradnega štarta sploh ni bilo opazno, drugič - vodilni so začeli absolutno prehitro, saj nam je bilo izrecno rečeno, da bomo tekli vsi skupaj netekmovalno v strnjeni koloni do uradnega štarta, tretjič - vsi, ki nismo bili v vodilni skupini oziroma v prvi vrsti smo v resnici imeli boljše rezultate, kot pa je bilo izmerjeno in smo bili zato v neenakem položaju.
Druga pripomba je glede kategorij. Prav na TF je organizator ( Samo !) v razpisu objavil kategorije, ki so bile identične kot na vseh drugih tekmah. Na samem tekmovanju pa že ob prijavi na prijavnici in še potem na razglasitvi pa popolnoma druga zgodba - zamik kar za 3 leta!!!

In še majhna pripomba - bolj želja za drugo leto - okrepčevalnic je bilo sicer dovolj, vendar samo voda. Vsi smo si želeli tudi iso napitke......

Pa brez zamere, tole sem napisal samo zato, da bom lahko drugo leto napisal, da je bila tekma odlično organizirana.....Lep pozdrav, Uroš

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA