Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 zz topka
7.DOBRAVSKI TEK JE USPEL. Celo brez dežja, si morete misliti...

Danes sem bila cel dan v vlogi pekarice, saj sva z mojim dragim za tekače v najinem novem domu v krušni peći spekla okoli 25 hlebcev kruha, ki sem jim ga btw razdelila.
Upam, da je bil dober...

Je pa moj dragi šel teč in mi rekel, naj pohvalim vse od a do ž. Še posebej za opozorilo, PAZI DRSI!! Pa za okrepčevalnice in za redarje, ki so bili na vseh kritičnih točkah...

V cilju vsega dobrega....

Čestitke vsem udeležencem.

Nekaj malega sem z mojim SUPER aparatom poškljocala, ne vem pa zakaj mi je program vse slikce nekaj pomešal med sabo... Bwo, najbrž se mu ni dalo delat po vrsti...

http://picasaweb.google.si/zztopka/7DOBRAVSKITEK#

No, naj bo danes bolj na brzino, je treba it ninkat...
Uporabniški avatar
 Arabo
Tudi zadnji tek spomladanskega dela pokala PN je za nami.

Kot je običajno za teke pokala PN je bila tudi tokrat organizacija, publika, navijači, tekači na super ravni. Konkurenca je bila tudi tokrat izredno kakovostna.

Proga je sicer nekoliko bolj ravninska kot nekoliko prejšnjih a vseeno "razgibana" in tudi podlaga je vila od asfalta do travnika (blata). Še dobro, da nam vreme ni ponagajalo.

Med tekači nas je bilo kar nekaj s TF-ja. Na splošno pa polno znanih obrazev.

S svojim tekom sem zadovoljen, saj sem odtekel v nekoliko hitrejšem času kot sem predvideval oziroma pričakoval, glede na včerajšnji tekaški nastop v Ilirski Bistrici (sicer je bila vrsta drugih tekačev, ki so se udeležili obeh tekov).

Po teku se je na istem mestu odvijala tudi šagra s plesno glasbo in dodatno gostinsko ponudbo (čevapi so bili super!). Seveda sem se tam zadržal še kako uro nekaj spil in pojedel in poskusil zaplesati, a žal spremljevalka ni bila razpoložena.
Uporabniški avatar
 RoKo
Prišel, odtekel, odšel. Tako nekako je potekalo tole. Vmes pa še kaj zanimivega. Že med ogrevanjem sem opazil tam pa tam kakšnega tekača ali tekačico z kruhom v roki. Najbrž kakšna domača pekarna. Dokler me ni ulovila zz topka mi ni bilo nič jasno. Pol pa. na hitro par munot pred štartom mi je razkazala novo pridobitev okoli krušne peči :wink: mi dala kruh in nagnala :D na štart. No jas je bla še minutka fore, pa vseen.
Pred štartom so lepo povedali, da je proga na nekih delih nevarna. Res je bilo blato fajn drsno. Po prihodu v cilj so imeli neketeri kaj za povedat. Drsanja, lovljenja in podobno tam v gozdičku, pod mostom. Menda do padcev ni prišlo. Morda bi se dalo kje speljati kak drug krog, da bi se izognili kritičnim delo. Samo v razmislek za naprej.
Še prej ko je zadnji prišel v cilj, sem pobral nagrado žrebano s srečke, pašta je letela l v želodec, avto pa proti Rebrnicam.Vmes mi ja malo zakrullo, odlomil sem košček, dva tiste dobrote ( zz topka hvala :clap: :laola :cast1: - še zmeri pa ne vem, zakaj ni moje fote, ko šibam okol vaše hiše, saj ni šlo prehitr? :D ja, no saj vem verjetno boš rekla, da ti je krepala baterija :wink: :D )in že sem doma.Samo na obisku, služba čaka.

Glede teka... utrujenost po teku na 110% v Bistrici, sopara, previdnost, malo slabši rezultat od lani, pa samo 1 tek oddaljen od pogoja za udeležbo. Lahko začnem delati plane za izven....... Avstrija, Italija,Hrvaška..... se že prijavljam. Pa še kakšnega gorca moram naredit, priprava ze 75Logarska in 432LJ se začnejo po dopustu.

Upam da bodo sponzorji naslednjega teka nižje od Razdrtega DARS, SCT, Primorje in Vidoni. Tam u dolini že veste na kaj ciljam.
Nazadnje spremenil RoKo, dne 29 Jun 2009, 16:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tae
Moj 20. uradni tek letos. Zame veliko za prvo polovico letošnjega leta.

Na poti do tja malo nerodnosti zaradi zaprtja izvoza na avtocesti, ampak sem imel časovno itak še dosti fore, tako da ni bilo panike.

ZZtopka, od tebe nisem dobil nobenega kruha :( , pa še tvoj foto je zahinavil pri meni. Očitno nisem zaželjen na vaših koncih, čeprav sem se v zadnjem času kar nekajkrat udeležil teh primorskih tekov. Vedno znova me privablja dobra organizacija.

Pred štartom si ogledujem profil proge, klanec gor, pa dol, pa spet gor, pa dol... Pogledam višinsko razliko, ma ni problema, lako čemo mi to. Oznaka 2 zvezdici za težavnost proge mi da misliti, da bo dokaj lahko. Malo morgen. Okoli 120 se nas je zbralo in tudi najhitrejši so začeli malo rezervirano (strnjena gruča, nihče ni potegnil naprej). Je bil pa tole res vsaj zame bolj kros (gozd, blato, trava, poljska pot, in bolj malo asfalta). No, to ni noben izgovor. Meni osebno je bila proga kar težka, saj se je po daljšem času zgodilo, da sem imel na koncu povprečni tempo nad 4. Do sedmega km sem še držal pod 4, zadnja 2km pa precej spustil in omagal. O absolutni uvrstitvi raje nebi, v kategoriji pa spet četrti. (dejansko že tako zgleda, kot da zavestno želim biti 4.)

Na vsaki tekmi s kom tekmujem. Ponavadi s približno enakimi. Npr. nazadnje sem jaz prehitel Aleksandro Fortin, včeraj je spet ona mene. Obratna zgodba pa je z Robertom Zrimškom (kljub temu, da ni na forumu, ga marsikdo pozna): nazadnje je on mene, tokrat sem jaz njega.
Uporabniški avatar
 zz topka
Jej, Tae, ma veš da ni res, da nisi tod priljubljen... Tazga fesjt fanta pa ja vsaka rada vidi...

Ma, kaj naj si pomagam z izgovori, če je pa blo vse tako res. Glih, ko sem te imela za poškljocat, PUF, kej druzga, ko baterija... :evil: :twisted: Jej, sem že sama zadosti jezna , ko jo zmanjka.
Pole pa glede kruha. Malo priznam, da sem ga dala bolj tistim, s katerimi se resnično skoraj na vsakem teku srečamo.
AMPAK!!! Če bi te srečala tudi po tekmi tam na prizorišču, veš da bi te povabila do hiše, kjer bi te postregla!!!
Ti ga pa pršparam za next year! ( frišnega, ofcourse)
Uporabniški avatar
 tae
Saj nisem mislil tako resno, sem se hecal. :D
 edo-brko
Lp!

Ja,ja, ... "Tae" kaj pa tolk "rineš" na Primorsko! Prejšnji dan bi prišel k nam v Semič, kjer bi ti proga sigurno bolj ustrezala (kdor je mislil, da je v Dobravljah bolj za hec se je vsakdo uštel) in bi bila uvrstitev tudi bolj "vidna" - siguren sem, da bi bil med tistimi, ki so prejeli čudovite pokale.
Jaz ne, si misliš kateri sem bil? Vseeno pa, kljub "leseni" medalji, čestitke za dober tek. Imaš dobre sparing partnerje, no saj jaz tudi vendar se ne "upam" dajati z njimi tako kot ti. Mogoče nekoč,ko bom večji in ...!
V soboto imaš v Dolenji vasi pri Ribnici možnost popraviti razpoloženje. Vsaj kongiguracija in podlaga bosta primerni.
Uporabniški avatar
 tae
edo-brko napisal/-a:V soboto imaš v Dolenji vasi pri Ribnici možnost popraviti razpoloženje. Vsaj kongiguracija in podlaga bosta primerni.

To jemljem, kot prijazno vabilo. Hvala. Žal se bom moral naslednji vikend odpovedati tekmam, potem pa gas na Bledu.
Uporabniški avatar
 RoKo
tae napisal/-a:Pred štartom si ogledujem profil proge, klanec gor, pa dol, pa spet gor, pa dol... Pogledam višinsko razliko, ma ni problema, lako čemo mi to. Oznaka 2 zvezdici za težavnost proge mi da misliti, da bo dokaj lahko. Malo morgen. Okoli 120 se nas je zbralo in tudi najhitrejši so začeli malo rezervirano (strnjena gruča, nihče ni potegnil naprej). Je bil pa tole res vsaj zame bolj kros (gozd, blato, trava, poljska pot, in bolj malo asfalta). No, to ni noben izgovor.

Torej drži, da je bila proga varljivo ravninska. :D :wink:
Uporabniški avatar
 tae
RoKo napisal/-a:Torej drži, da je bila proga varljivo ravninska. :D :wink:

Jap.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA