Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Loni
A veste, da zna MatjazV počasi laufat? Pa Vidkul in njegova deklica sta prišla z vižlama, joj, kako cartkani kužki, pa še dva kužka sta pretekla traso. No, čakati ni bilo treba dolgo, ta hitri so bili še vedno hitri, ta zabavni zabavni, a ne, Šiškarce? Fotka, ki zasede prvo mesto, ja, seveda:
Slika
Skratka, TFjevcev se je nabralo kar veliko število.
Ostale slikce so tu:
http://picasaweb.google.si/lonimak/Olim ... li3062009#
Ja prav super je bilo spet malo po Tivolskih klancih laufat :D
Proga je bila zelo dobro označena, voda na okrepčevalnicah pa tudi ravno pravšnja. Hvala za še en lepo organiziran tek :laola
Uporabniški avatar
 maca
Bom pa še tu do konca obrusila jezik.
Torej - krasno organiziran tek, brez štartnine (a je to mogoče :lol: ), majčka mi je prav :clap: , pa še zelo čedna je,ve se,belain rdeča. :oops:
Okrepčevalnice - super,prjazne punce - super, malo zdolgočaseni nekateri usmerjevalci, ampak so vsaj bili na prizorišču.
Super družba, pretekla nekaj km in še več km preklepetala :--
Super je bilo,malo mi je samo manjkal kakšen majčken nalivček :--( , čisto čisto majcen, tak ta pravi, k te zmoči do kosti. Sem jih letos že tako vajena, da sem čisto nesrečna, če dežek enkrat štrajka.
Hvala za fotke in še se vidimo. Itak.
Uporabniški avatar
 MatjazV
Dobra poteza organizatorja, da je OT v Ljubljani zaradi slabega vremena prestavil za en teden. Zbralo se nas je dobrih 100 udeležencev. Precej številčna je bila tudi tokratna zasedba TF.

FOTKE

Slika

Lepo organizirana prireditev :clap: . Tekli smo en oz. dva kroga in kot je že zapisala Loni, ga nismo preveč žgali. Na koncu pa še žrebanje lepih nagrad :clap: .

Pridemo tudi na naslednji tek.

Lp, MatjazV

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA