Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tadejk
V včerajšnjem prijetno soparnem popoldnevu smo se zbrali trije tekači in kot prvič v zgodovini TF opravili skupni trening tudi v Mariboru.
Udeležba: Z*,S* in moja malenkost.

Po dogovoru smo izbrali traso cca 11km po gričkih gor in dol. Za tiste, ki poznajo naš konec:
Kamnica-Račji dvor-Mestni park-Piramida-po grebenu do Rošpoha-Kamnica.

Tekli smo tako kot sem obljubil na vabilu- vsakemu primerno. Pohvaliti moram svoji sotekačici, ki mi v klancih nista pustili preveč govoriti- s tempom sta primerno regulirali hitrost vrtenja mojega jezika.

Sledila je analiza o kateri pa ne bom pisal, ker vsi dobro vemo kaj je to. Na analizi se nam je pridružila še Majak- žena.

Za naslednjič vabimo še vse ostale junake, da nas bo še več, seveda tudi iz ostalih koncev.

Tadej

PS:A*, kje si pa ti tekla- z nami NE!
Uporabniški avatar
 Dule
Bravo podružnica Maribor :wink: . Ja vsak začetek je težak, da se stvar prime, zato ne obupat, gvišen Maribor premore več kot tri tekače :lol: .

Tudi jaz imam namen narediti tekaško akcijo v Medvodah, no o tem pa kdaj kasneje, ko se nam vreme in čelo razjasni :lol: 8)
Uporabniški avatar
 Z*
Pa se je zgodilo - 1. skupni trening TF-štajerske podružnice. :clap:
3/4 polno dogovorjeno parkirišče je kazalo na enormno udeležboSlika, toda strah, da bo ta silna skupina za cel avtobus navdušenih tekačev zgazila in razrila lepe potke v idilični okolici, je bil povsem odveč. Vsi tisti "morebitni tekači" so zavzeto urejali gredice na pokopališču, še celo navijačic in navijačev ni bilo, kaj šele A*, ki se je še pred kakim dnevom javno šopirila in v silnih 3-cifrnih odstotkih napovedovala svojo prisotnost, potem pa ob pravem času za vsak slučaj izklopila mobi, da je razjarjene prevarane persone Slika ne bi motile pri pomembnejših opravkih?! :cmok: :?: Slika :?: Slika :?: Toda Tadej je bil tam, z v mislih pripravljeno imenitno traso. In kar kuj naju je potolažil, da tempo ne bo živalski, tako da sem mirno pospravila polno naloženo potovalko primernih razlogov in izgovorov za počasnost. Začelo se je na znani cesti, prešlo v pol znano pot, pa po neznanih potkah v polpotke, brezpotja in skozi ekstremno rastje do konca poti in brezpotij v obliki žičnate ograje :shock: ter ob pomoči domorodca na znano cesto proti analizi. V prijetni družbi so km prehitro minevali, ženski sva se naklepetali, Tadej je modro puščal prednost (da babi ne izgubiva veselja :lol: ). Tu in tam mi je kaka korenina nevljudno skočila v gleženj, da je bila čeljust kuj pol metra pred stasom, baročno rastlinje izjemne gostote in dimenzij, vključujoč pekoče primerke, se je občasno stegnilo v nos in ušesa in puščalo markacije na izpostavljenih delih ... S S* sva se čudili neznanim predelom in uživali sleherni korak (kot bubi v loju 8) ) ..., komaj čakava na ponovitev... Slika
Skratka, preživeli smo lep naravoslovno-tekaški zgodnji večer in ga primerno praznično zalili :toast: - pri "Peciklu" so se izkazali. Baje lahko sprejmejo tudi večje število ljudi, tudi tekačev.Slika
 A*
Kot da se že sama ne jezim dovolj nase, me za namenček "potolčete" še vi :( Za ta tek oz. trening so vedeli vsi kolegi, sodelavci, ožje in širše sorodstvo ipd. in tudi tega, da se vsega skupaj zelo veselim niso mogli spregledati. Odpovedala vse plane, pojasnila ljudem, da je ta zadeva nujna in na koncu....vse skupaj je padlo v vodo.
Upam, da si z iskrenim kesanjem :oops: dovolim vsaj pomisliti na to, da me še kdaj povabite zraven :cast:
Z* pa sporočam, da moj mobi ni bil izklopljen, razen v času, ko sem bila še v službi :nono:
Vsekakor pohvale vsem trem, ki ste se včeraj potili po klancih gor in dol...
Lp, Andreja.
Uporabniški avatar
 S*
NE VEM, kje je bila moja logika, da sem poročilo napisala pod treninge, pa zdaj vse skupaj prestavljam v pravi "predal" (kaj čete, kdor dela, se tudi moti, ne :? )

"Evo, pa nam je ratalo! :D Smo se se Štajerci tudi malo organizirali in ubrali en skupni trening, po Tadejevi zaslugi. Torej štart je bil v Kamnici, pri pokopališču, od tam proti Mariboru do parka, pa gor do Piramide, naprej po grebenski smer Urban (nekaj časa), nato čez Rošpoh in dol v Kamnico na izhodišče. Ca 10 km zelo razgibane steze (malo gor pa dol, pa asfalt, makedam, travnik, gozd, visoke trave in koprive :shock: ... ) v primernem tempu, da smo lahko cel čas poklepetavali. Ja, na koncu pa seveda na analizo k našemu "Peciklu". In sem potem bila, po sicer zaspanem dnevu, čisto "frišna".

In ker je to tisto ta pravo Slika :nono: , bi jaz še šla na kakšen skupen trening.

Pa da ne pozabim: glejte, ostali Štajerci, da se naslednjič naslikate (mimogrede A*, kje se se pa ti potepala?! .) "
Uporabniški avatar
 triman
Mi lahko sporocite kdaj bo naslednji skupni trening in ce bom utegnil se ga zagotovo udelezim. Upam, da ne bo spet cetrtek, ker imamo ob cetrtkih triatlonci skupen tekaski trening na Poljanah. Če pa koga zanima kako izgledajo tekaski treningi pod vodstvom trenerja, ste vabljeni na atletski stadion na Poljanah vsak cetrtek ob pol sestih.
Lep pozdrav, Miran
Uporabniški avatar
 tadejk
Glede na silno število tekačev, se bomo pa ja dogovorili za kakšen skupni trening, ki ne bo v četrtek. :lol: :lol:

Malo še počakamo na vremensko napoved in nastalo bo naslednje vabilo za trening.

Se vidimo in beremo!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA