- 22 Avg 2009, 13:18
To je bil moj prvi tek pri TF na tartanu in nasploh sem še začetnica, namreč tek treniram cca 3-4 mesece. Jutranji pozdrav od Pajota in stistk roke mi je dal pogum. Tek sem prekinila pri 4400m zaradi slabosti v želodcu in sopare, vzrok pa mislim, da je bil prehiter štart, ki te kar potegne za tekači. Priznam, potem mi je bilo žal, da se nisem dovolj potrudila in nadaljevala. Spoznala sem Bernardo, ki je vzpodbujala Špelo, in glej ga zlomka, celo tekla je nekaj metrov z njo...sem jo vprašala, kje je bila prej, ko sem jaz tekla, da bi še mene prepričala za nadaljevanje teka, ker ona pa res zna dati elana, pozitivne energije in poguma za nadaljevanje...Zahvala fantu z mikrofonom, ki mi je "pošprical" nogo z nevem čem, prinesel mi je celo vodo. Hvala gospodu, ki se je baje zelo trudil, tako je sam rekel, da sem dobila diplomo??, čeprav si je nisem zaslužila. Hvala gospodu, ki mi je zamenjal majico za manjšo številko. Kolegico z berglami in povoji na nogi, ki si je polomila nogo na teku pa prosim, da se čimprej pozdravi in prične tečti, ker ji sploh ne paše sedeti na tekmi na nekem stolu...Hvala tudi Ani-Basica sport za slastne piškote z srčki, čeprav mi ni uspelo izvedeti, kateri del piškota je ona spekla, zgornji, spodnji ali srednji z marmelado. Skratka, v dobre pol ure sem doživela same lepe stvari od tekačev, prostovoljcev, organizatorja, skratka TF kapo dol. Ja in dobila sem diplomo, čeprav je na njej pisalo 4000m, naredila sem pa 11 krogov in to sploh ni pomembno.
Lp, Ana
Lp, Ana
Počasi se daleč IN visoko pride.