- 05 Sep 2009, 15:51
Tako evo jaz sem že doma, tak je če se "švercaš". Danes sem odtekel bolj kratko varjanto od Ljubnega pa do cilja. Že ob vožnji n štart sem srečal nekaj znanih obrazov, ki so bili že kar nekaj časa na progi in jih lahk mal vzpodbujal kar z avta, enako pa še pol ko sem čakal na štart našega teka.
No nato pa smo štartali še mi v Ljubnem, kar hitro se mi je zdelo se je začelo odvijat nato pa prvi
proga je odvila s ceste, čez most pa kar neki hribi pa hribi,a ajoj to glih nisem pričakoval. Po parih kilometrih smo se našli štirje tekači, ki smo potem skoraj skoz do cilaj držali enakomeren in kar hud tempo, ki pa je bil tudi v planu pri meni. Saj je bil moj cilj preteči traso pod dvema urama.
Na koncu sem tako
, ker je bil končen čas 1:58:35. No to je bil tudi moj pokazatelj trenutne pripravljenosti, ki je kar zadovoljiva, sploh glede na to da se je nabralo vmes tud za 395 višincev, no mogoč pa je tud trasa kaj daljša kot je napisano ka pa vem
V cilju sem srečal kar veliko poznanih obrazov, nekja med njimi veselih, tu pa tam pa tud nekaj razočaranih
, a tud razočaranja so del teka, to sem jaz spoznal že zdavnaj
Za moje pojme ste vsi ki ste pretekli zadano razdaljo zmagovalci
Čestitke vsem še enkrat, Robo, Natasa, Arif, ZdravkoC, Zdravko - legenda, MiriR, Zajc, RoKo, Fifty.........................in vsem ostalim ki jih nisem videl ali pa poznal

Škoda edin, da nisem mel časa da vas vse počakam v cilju in vam čestitam. Pa drugič.
No nato pa smo štartali še mi v Ljubnem, kar hitro se mi je zdelo se je začelo odvijat nato pa prvi

Na koncu sem tako

V cilju sem srečal kar veliko poznanih obrazov, nekja med njimi veselih, tu pa tam pa tud nekaj razočaranih

Za moje pojme ste vsi ki ste pretekli zadano razdaljo zmagovalci
Čestitke vsem še enkrat, Robo, Natasa, Arif, ZdravkoC, Zdravko - legenda, MiriR, Zajc, RoKo, Fifty.........................in vsem ostalim ki jih nisem videl ali pa poznal

Škoda edin, da nisem mel časa da vas vse počakam v cilju in vam čestitam. Pa drugič.