Hvala vsem tekmovalcem in udeležencem tega tekmovanja!Ja kot ste videli so bili rezultati postavljeni na spletno stran že včeraj natančno ob 14:28.Torej nekateri še niso prišli domov pa so bili že gor.Ja zakaj nisem včeraj nič napisal gor

!Ker smo že včeraj pospravili vse stvari ki so povezane s tekom.Danes ali jutri grem iz preventive samo pregledati če je še kaka malenkost ostala.Pa naspati sem se moral.Saj iz sobote na nedeljo nisem spal niti minute in sem bil popolnoma sesut.Ja letos je bilo rekordno število tekačev na Vodiško planino 111 tekačec, lansko leto pa 32.Tako da smo lahko zadovoljni!Seveda želimo rasti še naprej tako v kvaliteti, kot v številčnosti udeležencev v vzdušju in vsem ostalim spremljajočim programom.Šele sedaj sem se zbudil iz drmeža.
Ob tej priliki bi se rad zahvalim vsem, ki so kakorkoli pomagali pri organizaciji te prireditve, redarjem.Upravnemu odboru Klemen Triler ( prehranski del na cilju ), Mikloša Matjaž ( koordinator na startnem prostoru ), Mirko Janjatovič ( terenski del pregledovanja itd. )
Sem pa seda spoznal, da pa je vsaka tekma poglavje zase v vseh ozirih organizacije.Priprave, prijavnine, prehrana itd.Vsako leto drugače, raznoliko.Včasih seveda tudi težje.
Seveda zahval gre tudi spikerju Udovič Janez, ki je čudovito povezoval na svojevrsten način.Hvala ti Janez!Seveda so se pojavile nekatere neprijetnosti tako da jih bomo popravili v boljšo kvaliteto naslednje leto.Ja prav ste prebrali že sedaj ste vabljeni na 4.Tek na Vodiško planino 2010, ki bo ravno tako v septembru, kot letos!
Vsi tekači ste bili čudoviti, vsak se je trudil po svojih močeh, zadnji atomi moči ste iztiskali iz sebe v zadnjih metrih.Izredna je bila ciljna ravnina, ko se prehaja iz gozda ven, kjer je bilo kar nekaj navijačev.In to da dirki dodaten čar, to navijaštvo in spodbuda!
Fotografije bodo kmalu, upam da do jutri.ker nisem imel s seboj USB ključa jih nisem moge dobiti že včeraj.In naslednje leto bomo poskušali dodati fotorafije takoj po tekmi.Seveda to bo pa odvisno od samega signala na Vodiški planini.Torej upamo na najboljše, kajne?

Veseli nas da se je odzvalo kar primerno število mladih tekačev in tekači, ki so se pognali na 500m in na 2km dolgo progo.Obljubljamo, da se bomo naslednje leto potrudili, da bo prišlo še večje število mladih tekačev in tekačic in da bodo zadovoljni odhajali iz teka!Ja Bojan tudi video bo.Samo danes moram nekaj še urediti.SE bom potrudil da bo še ta teden!Velja!Seveda bo na spletni strani našega kluba!
Mogoče sem kakšno malenkost izpustil, se kakemu še nisem zahvalil kot vodja organizacije.Torej se še enkrat zahvaljujem in opravičujem za kako malenkost, ki se je pripetila ali pač ne!
Vidimo se naslednje leto na:
4.Tek na Vodiško planino 2010
TOMAŽ ZUPANČIČ
...danes je tvoj dan, izbira je tvoja...
http://www.adolimpik.com/