- 14 Nov 2009, 15:33
Če rečem tek, kot ga še ni bilo, to resnično mislim. Je pisalo nekje v razpisu, da bo vse skupaj čisto netekmovalno, brez čipov, skratka fajn. No, pa sva medve z maco to netekmovalnost vzeli dobesedno.
pozno sva šli od doma
čisto neorganizirano, nobenih fiksov s sabo, urca naj bi ena zadoščala za obe, čeprav pasove sva imeli obe gor (seveda dnevu primerno sem jo vklopila šele konec prvega km)
zastoj
medve ne laufava na korenček, ampak na kofein, brez tega enostavno ne gre
megla v stilu palčka Smuka
Sežana, ura 11 in medve še brez startnih številk, vsi se čudijo, ko poči pištola in medve v obratno smer
v dvorano po številki in nato lepo s 5minutno zamudo na start
izpolnila se mi je življenjska želja, končno enkrat - startali sva zadnji, lovili sva "konec maratona" na štirih kolesih, pa je hitro izjavil, da če hočeva biti v kadru, morava upočasniti, no, je bil gentlemanski in jo on dal v višjo prestavo
skratka, imeli sva voljo in čas oblajati vse mimoidoče, odgovarjati na komentarje, bili sva edini v kilcah, čeprav roza štunfi so ostali tokrat doma
vmes je že eden v zvočnik tulil, naj se umaknemo na desno, valjda oni spidvejisti jo tudi šibajo po desni, samo čelnemu trčenju (tega sem povzročila menda spomladi) sva se izognili
vljudno sva pozdravili gospo Heleno
in kaj je lepšega kot startati čisto zadaj in potem samo prehitevati do cilja
no, pa še v svojem življenju nisem tako hitro tekla, urca v cilju je glih 45 minut pokazala, ko sva šli mimo, seveda ni upoštevala najine zamude na startu
Arabu se oproščava, ker sva ga z dirom v smeri startnih številk malce zmedli
za nagrado sva se opremili z novimi zalogami teranovega likerja, to bo še luštno.
Nekaj še paše zraven, ampak to bo počakalo do naslednjega tedna.
PS Razy, upam, da je šoping uspel, se oproščava za klicanje, samo sva si hoteli zagotoviti morebitno asistenco TF mehankarjev

PS Razy, upam, da je šoping uspel, se oproščava za klicanje, samo sva si hoteli zagotoviti morebitno asistenco TF mehankarjev

Miganje je naravni antidepresiv.