Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

hej hoj, tekaške in pasje prijateljice in prijatelji, Repkov tek in pohod bil je živ :)

lepo vreme, dobra volja, veliko dvo in štirinožnih udeležencev, ... z eno besedo - super!

hvala vsem, ki ste prišli in prispevali v dober namen.

če niste mogli priti in bi radi prispevali in pomagali, pa vam je še vedno na voljo TRR Društva Repek:

REPEK-Društvo za pomoč brezdomim živalim
Pot v Hrastovec 9a
1231 Ljubljana-Črnuče
GSM: 041/409-840
TRR: 03107-1000197021
DŠ: 72494972

nikogar ne silimo a vsak evro prav pride in bo res koristno uporabljen - HVALA!!!!

nekaj fotk, ki jih je posnela Pia, sem naložil v svoj Facebook. bojda je tale povezava javno dostopna :arrow:
eh, saj sem mislil že zgoraj napisati :oops:

najlepša hvala vsem vam, ki ste pomagali na progi - Patrik s sinom, BojanM, spela*, Mušnica, mazi, pia. verjamem, da ste med delom uživali. tudi jaz sem, ko sem en krog odhodil v nasprotno smer, med tem snemal in opazoval zadovoljne udeleženke in udeležence Repkovega teka - sami veseli in zadovoljni in nasmejani obrazi :)
Ej, carji ste, vsi po vrsti! :laola

Tako organizator, sponzorji, tekači, nastopajoči KD Krima, skratka vsi, ki ste krasno nedeljsko dopoldne namenili živalskim brezdomčkom, saj ste s svojim delom, požrtvovalnostjo, zanosom, donacijami, udeležbo na teku, dobro voljo in smehom pokazali, da vam ni vseeno zanje.... in to je zame, predsednico in ustanoviteljico društva REPEK NORO DOBER OBČUTEK!

Ko gledam fotke, vesele in zadihane obraze s teka, dolge pasje jezike, opletajoče repke lahko z zagotovostjo trdim, da se teka naslednje leto že zdaj veselim!

Iz srca HVALA! :cast1:

Katarina Wallas
REPEK - Društvo za pomoč brezdomnim živalim

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA