Prav vesel sem bil, da sem lahko za spremembo prišel na teren naše Bernarde in čeprav se dan ni najbolje začel, ker sem spet zaspal in potem dirjal do Darkota, da sva skupaj pravočasno prišla v Ormož. Prireditelji si res zaslužijo pohvale, ker so poskrbelni za vse, kar imajo veliki in mogče tudi še nekaj več v obliki prisrčnosti ter spontanosti, kar pogrešam na večjih prireditvah. Čeprav se mi je proga zdela po slikci na videz dolgočasna to na sami progi sploh nisem občutil, ker gre vseskozi malo dol in gor ter levo ali desno.
Okrepčevalnic je bilo veliko in še ene par dodantih so ljudje ob progi sami postavili ter nam nudili vodo.želja pred tekom je bila samo ena in to, da nadzorujem puls in tempo, kar bo v Radencih zelo pomembno in to mi je tudi uspelo,še koleno, ki je bilo na Fm v enem čudnem stanju mi ni povzročalo težav. tako, da je test za Radence uspel. Na momente je vreme že pritiskalo tako, kot v Radencih in me opomnilo, da bo hidracija tam zelo pomembna.
Sem pa dosegel najboljo uvrstitev absolutno na polovičkah in to med prvih 60.

No res ,da sem bil v prvi deseterici iz zadnjega konca kljub času 1.56.00 pove veliko o tem kakšni norci so dirkali danes v Ormožu. Ampak mene sploh ni motilo, ker sem užival v teku in je bilo zanimivo opazovati prve, tekače, ki so mi prihajali nasproti po obratu, kako so leteli in bil iskoncetrirani na samo progo ter niso imel časa niti pozdraviti, čeprav sem vsakega ozdravil. Sem pa ene parkrat skoraj zavil iz proge, ker je tako dišalo po čevapčičih, da so se mi kar sline naredile v ustih.
Posebno pohvalo si pa zasluži trio naših veteranov in veterank, ki so kljub skoraj 80 letom uspešno pretekli polovičko in za to jim lahko smao zaploskam.