Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ja ni kaj, nič druga ko to, da je to kljub temu, da sem se odloču, da letos glih ne grem na vse teke, ki se organizirajo kar naprej, pa je Ormož sigurno tisti, ki ga ne bom nikoli spustil. Dobra organizacija, izbrana družba in lepa razgibana trasa so razlogi za to.
Po lanski kar slabi sezoni, pa mi je to bila letos šele druga tekma (ogled ene nejbrž ne šteje). No tud ta se je izšla čisto po mojih načrtih, kar mi je še posebej vredi :laola :laola
Ne bom opisval celega teka, ker je bil tak hitr da se ga pol ne spomnim :wink: , ampak bol ko je šlo proti cilju bolj je letelo :laola
Po teku sem zmogle še mal moči, da sem delal družbo :wink: :wink:
Po teku pa na :beer: , no prav zaprav dva ampak to je vse za boljšo regeneracijo.
Fajn je blo.

Aja, a keri lahk pove kol je namerlo višincev, jaz jih mam vsako leto drgač :?: :?:
:arrow: Čestitke vsem tekačem in tekačicam za pretečeni tek... :clap:

:arrow: Lenči, Boris, Maks, Franci....hvala za fotke, ki ste jih prispevali na TF :clap:

:arrow: Hvala vam za udeležbo na teku.....bilo je prijetno druženje z vami...

:arrow: Uroš hvala! (danes mi nebi uspelo 1.30)

:laola :laola :laola
Nazadnje spremenil bernarda, dne 25 Apr 2010, 07:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Ni da ni, tako lep in edinstven tale polmaratonček, ostal mi bo v lepem spominu ob prijetni družbi, hvala naši Bernardi, drugo leto se zagotovo vrnem med naše odlične tekače. :D
Lep polmaraton, dobra organizacija, vreme dokaj ok, fotografov malo morgen, navijači motoristi z ragljami,....same pohvale! :clap:
Ampak :!: : moj tek je bil živa katastrofa. :evil: :--( Namučila sem se kot že dolgo ne, verjetno je kriv skupek nekih faktorjev ki so se nakopičili že zjutraj. :shock: To je bil danes za mene eden tistih tekov ko se sprašuješ "kaj ti to treba" . :( No, v cilj sem prispela, sicer ne z nasmeškom (kot je tudi razvidno z Maksovih fotk ) pa vendar.

Čestitke vsem "stopničkarjem" in tudi ostalim tekačem in tekačicam in hvala vsem za slike! :clap:
Prav vesel sem bil, da sem lahko za spremembo prišel na teren naše Bernarde in čeprav se dan ni najbolje začel, ker sem spet zaspal in potem dirjal do Darkota, da sva skupaj pravočasno prišla v Ormož. Prireditelji si res zaslužijo pohvale, ker so poskrbelni za vse, kar imajo veliki in mogče tudi še nekaj več v obliki prisrčnosti ter spontanosti, kar pogrešam na večjih prireditvah. Čeprav se mi je proga zdela po slikci na videz dolgočasna to na sami progi sploh nisem občutil, ker gre vseskozi malo dol in gor ter levo ali desno.
Okrepčevalnic je bilo veliko in še ene par dodantih so ljudje ob progi sami postavili ter nam nudili vodo.želja pred tekom je bila samo ena in to, da nadzorujem puls in tempo, kar bo v Radencih zelo pomembno in to mi je tudi uspelo,še koleno, ki je bilo na Fm v enem čudnem stanju mi ni povzročalo težav. tako, da je test za Radence uspel. Na momente je vreme že pritiskalo tako, kot v Radencih in me opomnilo, da bo hidracija tam zelo pomembna.
Sem pa dosegel najboljo uvrstitev absolutno na polovičkah in to med prvih 60. :mrgreen: No res ,da sem bil v prvi deseterici iz zadnjega konca kljub času 1.56.00 pove veliko o tem kakšni norci so dirkali danes v Ormožu. Ampak mene sploh ni motilo, ker sem užival v teku in je bilo zanimivo opazovati prve, tekače, ki so mi prihajali nasproti po obratu, kako so leteli in bil iskoncetrirani na samo progo ter niso imel časa niti pozdraviti, čeprav sem vsakega ozdravil. Sem pa ene parkrat skoraj zavil iz proge, ker je tako dišalo po čevapčičih, da so se mi kar sline naredile v ustih.

Posebno pohvalo si pa zasluži trio naših veteranov in veterank, ki so kljub skoraj 80 letom uspešno pretekli polovičko in za to jim lahko smao zaploskam. :laola
Jaz pa današnjega teka nekaj časa ne bom pozabil. Danes je bil moj dan, zagotovo. Odlično sem se počutil, začel lepo počasi, po "pameti", in postopoma povečeval tempo. Izšlo se mi je super, postavil PB.
Ta tek mi je že nekaj časa pri srcu, res mi je lepo v Ormožu. Upam da se mi poklopi še čez tri tedne v Radencih.

Hvala vsem za navijanje, za slike in se vidimo zagotovo drugo leto ponovno.
dexi27 napisal/-a:Aja, a keri lahk pove kol je namerlo višincev, jaz jih mam vsako leto drgač :?: :?:

Torej meni je Polar pokazal 85 m višincev....in 21,18 km (GPS) :)
Še z moje strani glede teka v Ormožu :
Moj čas čista katastrofa glede na zadnja leta. Ampak glede na vse, kar sem prestal zadnje čase,
sem zelo vesel, da sem zraven prijateljev in da se mi forma počasi dviga Ta čas je do sedaj najslabši od vseh polmaratonov, uvrstitev pa je kar solidna. Organizacija pa kot se spodobi v Ormožu vse OK. Še bomo tekli, še se bonmo srečevali s prijatelji na tekmah.

KAR ME NE UNIČI, ME OKREPI

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA