Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

AinE
Aadler, to pa je brzina! :clap: Hvala za slikce.
Mekinski kros je bil letos moja prva tekaška preizkušnja. Ker vem, da letos nisem ravno v formi, sem na štart čakala s cmokom v grlu. Zaradi domače publike sem imela še večjo tremo. Na štartu sem med tekmovalci opazila veliko hitrih tekačic in tekačev. Postavila sem se v zadnjo vrsto in si želela le, da naslednje pol ure čim hitreje mine. Traso poznam in vem, da sem jo sposobna preteči. Toda na tekmi je čisto drugače. Običajno začnem čisto prehitro in potem me zmanjka. Tudi danes ni bilo drugače. Nekaj klančkov sem prehodila. :oops: Na stičišču trase sem srečala prve moške tekače in si želela le, da me prvi med njimi ne prehitijo. :? Mislim, da sem v tekmi začela uživati šele tik pred koncem. Trema je popustila in sproščeno sem pritekla v cilj. S časom nisem najbolj zadovoljna (tolažim se s tem, da ne morem biti vedno hitrejša, če pa sem vsako leto starejša :wink: ) , sem pa vesela, da sem se spet spravila na tekmo.
Orgnizacija je bila super, vreme tudi, družba še bolj.
Lp E. :D
 spela*
Še nekaj malega fotk z mojega aparata:
http://picasaweb.google.si/1spela789/MekinjskiKros#

Drugače pa: super organizacija (kažipoti že na glavni cesti, uporabne in lepe majice, ki celo niso prevelike, navijanje vseh, zlasti pa otrok, ki bi jih posebej pohvalila ...), tek pa težek. Meni se je zdelo, da gremo ves čas navzgor, ko smo šli dol, je bilo pa blato in korenine, tako da sem kar malo šparala gležnje in superge. Na supergah se seveda nič ne pozna, da sem jim prizanašala z blatom, ker so bile na koncu enako blatne kot superge vseh drugih tekačev. :lol:
Spet sem bila 4. v kategoriji (tokrat od le štirih tekačic :oops: ).

Aadler, hvala za inštrukcije, kako priti domov. Ker sem jo ubrala v čisto nasprotno smer, sem prišla čisto prav. :lol:
Uporabniški avatar
 raines
Tudi meni je bil tale današnji tek zelo všeč. Zame je bil tudi prav poseben tek, saj sem lani na tem krosu začel teči. Svoj lanski rezultat sem izbolšal za 10 minut, tako da sem zadovoljen tudi s tem.
Kar se tiče proge, pa je bila bol suha kot je ponavadi :). Tudi vreme nam je prizanesel.
Jaz sem užival in upam, da ste tudi ostali!

lp
Uporabniški avatar
 Hojca
Res lep tek, zame sploh prvi (razen tistih obveznih šolskih izpred xy let) kros. Proga krasna, razgibana, res da zame kar težka, a lepo počasi je šlo. Ampak tisti klanec takoj po štartu je bil zame :bum: , sem ga prav tazadnja odpihala :oops: ... naprej je šlo precej lažje. Uživala maksimalno. Organizacija super :clap: :clap: , vse pohvale (smerokazi na cesti, prijava tiktak, luškane majčke, dobro označena proga, na 5km dvakrat pijača, spodbujanje ob progi - predvsem otroke je res za pohvalit, okusni makarončki, dokaj hitra razglasitev rezultatov, prijetno,sproščeno, domače vzdušje ...skratka vse je klapalo).

Pa tole sem najdla na netu: http://www.kamnican.si/13446.html
 spela*
tomi napisal/-a:Dveh slikic s tvojega aparata smo bili pri nas doma še posebno veseli.

Mislim, da vem, katerih dveh. Gre sin po očetovih stopinjah, kar se teka tiče? :D
Če bi rad fotki v original velikosti, sporoči mail, pa ti ju pošljem.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA