Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 noteko
Torej, za nami je že 11. tek na Slivnico, ki je minil v toplem(že skoraj vročem vremenu), super organizaciji in rekordu proge.
Na štartu se nas je zbralo kar lepo število. Vsi prijavljeni smo dobili coprniške metle. Organizacija odlična. Naj omenim, da so nas takoj po prihodu v dolino čakali že natisnjeni rezultati. Organizator je sam izvedel merjenje časov, kar se jim je za prvič lepo posrečilo.Ob poti tudi številni pohodniki in navijači, ki so glasno spodbujali vse tekače.
Udeležba vsaj pri vrhu kar močna. zmagovalec Sebastjan Zarnik pa je izboljšal že tako dober rekord proge Marka Pintarja izpred dveh let.

Moj tek pa do drugega km in pol po načrtih- nekje za čas 44min oz pol minute bolje kot lani( mislim, da sva tekla skupaj z MatjažemV), nato pa en napačen gib in v hrbtu me je uščipnilo, da sem komaj nadaljeval s samim tekom. Seveda je želja po času okrog 44min oz kako sekundo bolje hitro splavala po vodi, saj vse do cilja nisem verjel, da bom s tekom končal, vendar me je želja, da premagam bolečino in samega sebe nekako prepričala, da dostojno dokončam s tekom. V cilju čas nekaj čez 47min oz 3min slabše kot lansko leto. Na koncu kljub pravi kalvariji med tekom celo 3tji v kategoriji, vendar s slabim časom. Tek bom skušal hitro pozabiti, poskušal čimprej sanirati poškodbo in nato nadaljevati s sezono. Do takrat pa lep pozdrav.
noteko napisal/-a:Moj tek pa do drugega km in pol po načrtih- nekje za čas 44min oz pol minute bolje kot lani( mislim, da sva tekla skupaj z MatjažemV), nato pa en napačen gib in v hrbtu me je uščipnilo, da sem komaj nadaljeval s samim tekom.

Ja imaš prav, sva tekla skupaj in mi je bilo res čudno, ko si kar naenkrat izginil.

Sicer pa zelo lep tek. Vsa pohvala organizatorjem, vse je bilo super: lepo označena proga, okrepčevalnice, borovničke in ostale dobrote v cilju, izvirne praktične nagrade, srečelov, odlična pašta, hitra obdelava in razglasitev rezultatov ... :clap: TF je spet nabral nekaj kolajn :D . Še pridemo.

FOTKE

Lp, Matjaž
 007
MatjazV napisal/-a:
noteko napisal/-a:Moj tek pa do drugega km in pol po načrtih- nekje za čas 44min oz pol minute bolje kot lani( mislim, da sva tekla skupaj z MatjažemV), nato pa en napačen gib in v hrbtu me je uščipnilo, da sem komaj nadaljeval s samim tekom.

Ja imaš prav, sva tekla skupaj in mi je bilo res čudno, ko si kar naenkrat izginil.

Sicer pa zelo lep tek. Vsa pohvala organizatorjem, vse je bilo super: lepo označena proga, okrepčevalnice, borovničke in ostale dobrote v cilju, izvirne praktične nagrade, srečelov, odlična pašta, hitra obdelava in razglasitev rezultatov ... :clap: TF je spet nabral nekaj kolajn :D . Še pridemo.

FOTKE

Lp, Matjaž

Fino, vidim, da ura deluje! Vsa čast!
:laola Splačalo se je :laola

iti ponovno na Slivnico in doživeti lep sončen prvomajski dan, tekaško obarvan
Dobra organizacija lep tek v dobri družbi, srečanje s Toletom in njegovo družino :cmok: ter ostalimi somislečimi na ta dan.
Vidi se dobro sožitje Sovic in Grahovških gasilcev saj jim že nekaj časa uspeva uskladiti razno barvno vreme, kot tudi čase teka, da niso enolično podvojeni vsako leto. :clap: :-- :clap: Zanimivo se mi zdi , da sem bil spet poleg drugouvrščene ženske Andreje, in pa nekaterih spodbude potrebnih moških, :rol: :hehe: :juhuhu: borovničke na koncu niso negativno vplivale na notranje organe :toast: Vožnja nazaj v dolino je bila počasnejša pri srečavanju pešcev in tekačev, saj prah ni dober za med zobe in oči.... :clap: Rezultati že prilimani na vidnem mestu, kakor tudi nagrade Elektro Ljubljana :cast1: :juhuhu: :cast: :juhuhu: za žrebanje številk, smo jih skor vsi dobili...........žal nekateri niso počakali na to. :TF) -jevci pobrali kar nekaj nagrad :clap: :clap: :clap: .

Ob prihodu in odhodu se mi je spomin vrnil na lanski avgust, ko smo 4 etapo ganjali proti Postojni na Trans Slovenija :--( :rol: :driver: :juhuhu: :heart mi je vzdignil pulz pri tem. Pa je minila lepa sončna sobota z družino.

Čestitke vsem k so smo se matral in organizatorjem tudi, pa na sponzorje ne smem pozabt, :clap: sam de vam povem metle se ne znucajo tko hiter kot jih mi dobivamo :hehe: :--

Lepo se mejte.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA