Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 dexi27
Mal so me navlekli z razpisom v katerem je blo rečeno, da bo razdalja 13,5 kilometrov. Ob prijavi se je izkazalo, da bo le 11,6 kilometrov. No na koncu se je tud to pokazalo kot dovolj, ker je sonce neusmiljeno žgalo, pa tud veter je bil kar dober :wink: .
Na koncu zadovoljen z tempom 3:48, kar je zame, ki mam malo rajše daljše razdalje in ob kar težkih pogojih kar vredu.
Uporabniški avatar
 Tatjana
Jaz sem se na začetku tudi malo jezila, ker so skrajšali žensko progo z 9,8 km na 5,8 km, ampak takoj ko smo prišli med njive in je sonce žgalo na polno (v senci je bilo 27 stopinj ;)), sem bila prav vesela, da je bilo samo 5,8 km :lol: Senca na zadnjem kilometru je pa tudi pasala :D Na koncu moj čas sploh ni bil tako slab (27:27).
Taka http://www.mapmyrun.com/run/slovenia/moravske-toplice/182127281342858993 pa je bila trasa enega kroga. Naslednje leto verjetno ne bo takšna, ker je bila letošnja sprememba proge zaradi cestnih del.
Uporabniški avatar
 dexi27
Hvala ZDejan, res sem bil sam nad sabo presenečen, sploh prvi krog, ko sem držal tempo 3:43, v drugem sicer mal popustil, ampak zame, ko ne delam glih nekih intervalov (kaj je to intervali :lol: ), sem super zadovoljen :laola
 CINTA
Ja, tudi jaz sem pričakovala 9 km pa še malo - ene vrste tempo tek za polmaraton v Radencih. Po začetnem presenečenju pa olajšanje po prvem krogu, da je že konec.
Hvala trem ali štirim tekačem, ki so se mi kar ponudli za zaveterje po peklenski vročini in vetru.
Sem vam pa zato prišla nasproti vaš zadnji - vroč krog in vas vzpodbujala.
Z rezultatom 26,38 sem zadovoljna. Je bilo za zmago v kategoriji.
Čestitke vsem tekačem! Se vidimi v soboto v Križevcih!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA