Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

S tekom zadovoljen. Vzel sem ga kot trening pred maratonom Radenci. :D

Namen je bil laufat v tempu maratona in to mi je skoraj 100% uspelo. Bilo je še nekaj rezerve in kakšno minuto bi lahko še pridobil, a zadnjih 14 dni pred maratonom nisem hotel ravno pretiravati.

Družba je bila kot vedno super in tekačice in tekači :TF) so spet zasluženo odnesli domov medalje.

ČESTITKE VSEM. :clap: :clap:
Tudi jaz sem s svojim tekom kar zadovoljna, po dolgem času. :D
Je bilo veliko lažje kot lani, ko nam je sonce nažigalo v glavo in se je tista ravnina na koncu vlekla in vlekla ...

Sem pa ugotovila, da je to eden od (redkih?) tekov, kjer (še) spadam v kategorijo žensk A. :D

Nekaj fotk:
http://picasaweb.google.si/1spela789/DrenovGric2010#

Čestitke Justini, Mojculji in Obivankenobiju za medalje! :clap:

P. S. Kako dolga je v resnici proga?
Še moje poročilo s teka po mejah ks Drenov grič.Tukaj že 4 leto zapored,tako da progo poznam in sem si zadal tudi okvirni čas za 7km cca28min,vendar pa se mi na koncu ni glih izšlo za 20 sek.Na štartu stal polek obija.tko da sva rekla par besed o tempu,ki naj bi bil kar podoben vendar mi je kmalu ušel naprej.Do cilja prišel v svojem tempu razen zadnjih 500m šprinta,ki pa je bil brez pomena 2 sek za 3 mestom.Letos so bili kar točni nobenih zamud štartov,hitra objava rezultatov in vse ok,tko da bom drugo leto prišel skoraj sigurno.Sin je pa že spet med dobitniki medalj.Čestitke vsem dobitnikom medalj.
Tole sem že 1x objavil, pa se ni nič pojavilo. Poskusimo ponovno.

Obivankenobi, čestitam ti za 2. mesto. Očitno ti kolesarjenje čisto koristi.

Je pa zanimivo, da letos sploh nebi bila več v isti kategoriji.
Glavno že kar povedano - prav prijetna prireditev je postal tale Tek po DG.
Brez neprijetnega čakanja na štrat kot je bilo to v preteklosti ter nasploh dobro organiziran. Glede na bližino pa zame kar obvezna udeležba. Če že kaj iščem, potem je to nepotrebno različna štartnina za 7 in 14 km, pa morda se splača prestaviti začetek štarta za vsaj pol ure prej.
Tokrat smo namreč imeli srečo, vreme je bilo idealno, oblačno in rahlo sveže. Tekmovalcev malo manj kot sem pričakoval, tako da je bil vse skupaj bolj samostojni tek (in morda rezultat zato kakšno minuto počasnejši od pričakovanj :D )
Je pa bilo pšrijetno srečat znane obraze in malo poklepetat. Dodana vrednost skratka. :D
In seveda čestitke za stopničke.

primus
Še ena, ki je s svojim tekom zelo zadovoljna, za kar se moram v veliki meri zahvalit Marjani, s katero sva skupaj pretekli celo progo. Če bi tekla sama, bi sigurno kakšno minutko več pridelala. Pa še luštn je blo tečt v družbi, čeprav mi na taki klančkasti progi v zame kar hudem tempu, kaj dost energije za čvek ni ostalo.
Zahvala še speli* za fotke ...pa za čestitke, čeprav bom okrog medalje raje :ignore: , no kakorkoli, moram priznat, da jo je lepo dobit :wink: (hmmm, ja, tole pa pride z leti :lol: :lol: )

Pa še pohvala organizatorjem za lepo izpeljano prireditev ob zaključku praznikov.
:laola
Uf ... doma sem ugotovila, da sem letos tekla za 5 (pet) minut (!) bolje kot lani. :shock: :D

Je pa res, da me je lani tisto sonce čisto izčrpalo, letos pa so bile vremenske razmere tako rekoč idealne, tako da verjetno primerjava ni preveč smiselna. Se pa vseeno fajn sliši. :D
spela* napisal/-a:Uf ... doma sem ugotovila, da sem letos tekla za 5 (pet) minut (!) bolje kot lani. :shock: :D

Je pa res, da me je lani tisto sonce čisto izčrpalo, letos pa so bile vremenske razmere tako rekoč idealne, tako da verjetno primerjava ni preveč smiselna. Se pa vseeno fajn sliši. :D

To je tvoj napredek spela* in ne vremenski pogoji. :clap:
tae napisal/-a:Tole sem že 1x objavil, pa se ni nič pojavilo. Poskusimo ponovno.

Obivankenobi, čestitam ti za 2. mesto. Očitno ti kolesarjenje čisto koristi.

Je pa zanimivo, da letos sploh nebi bila več v isti kategoriji.

Tae, hvala za čestitko, ja kolesarjenje mi je ohranilo nekaj kondicije, vendar bom vseeno rabil nekaj časa, da bom spet popolnoma nazaj, saj sem zadnja 2 km zelo čutil noge, ki so očitno malo pozabile teči... :shock: :oops:, tako, da sem imel danes več sreče kot moči v nogah no pa več o mojem teku v poročilu (verjetno jutri, ko bom malo bolj analiziral zadevo... :roll: )

No, tukaj bi tudi tebi čestital za polmaraton v Trstu :clap: :cast1:, sicer verjamem, da nisi zadovoljen in si imel v cilju boljši rezultat...no kokrkoli že, zame je rezultat 1.23 v polmaratonu zaenkrat čista znanstvena fantastika...tako, da ko bom velik bom mogoče tudi jaz tekel kje blizu tega rezultata... :D 8)

Lp! :wink:
Nazadnje spremenil Obivankenobi, dne 02 Maj 2010, 21:44, skupaj popravljeno 2 krat.
spela* napisal/-a:Tudi jaz sem s svojim tekom kar zadovoljna, po dolgem času. :D
Je bilo veliko lažje kot lani, ko nam je sonce nažigalo v glavo in se je tista ravnina na koncu vlekla in vlekla ...

Sem pa ugotovila, da je to eden od (redkih?) tekov, kjer (še) spadam v kategorijo žensk A. :D

Nekaj fotk:
http://picasaweb.google.si/1spela789/DrenovGric2010#

Čestitke Justini, Mojculji in Obivankenobiju za medalje! :clap:

P. S. Kako dolga je v resnici proga?

Špela po moji uri (Garminu) je proga dolga 6.74 km, drugače pa hvala za čestitko ter slike (na sliki, kjer držim v roki moj novi tekaški copat sem prov hecen :lol: :D )...pa čestitam ti za nov PB :clap: :cast1:

Lp! :wink:
Nad včerajšnjim tekom, zlasti pa nad organizacijo sem bil prijetno presenečen. Lani sem bil kar malce razočaran, letos pa je vse teklo kot dobro namazana ura. Še preveč, saj sem z mislijo na lansko leto po teku šel domov na nedeljsko kosilo, ko pa sem se vrnil, je bilo razglasitev že konec, in tako nisem mogel stopiti na oder in prevzeti bronaste medalje, ki sem si jo pritekel.
Tudi s svojim tekom sem zadovoljen, saj mi je oba kroga uspelo preteči pod eno uro.
Moj Garmin je pokazal, da je proga nekoliko krajša od 14 km, saj se je ustavil pri 13.530 m oziroma 6.765m za krog.
Hvala vsem organizatorjem in na svidenje prihodnje leto.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA