Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Naši ultraši so danes 8.5.2010 ob 7.00 startali na 12 urnem teku v sosednji Avstriji. Krenili so na dolgo zabavo v mestecu Vogau. Zgledali so odlično in držimo pesti, da ostane tako vse do 19.00 ko si bodo lahko oddahnili. Zasedbo sestavljajo sama znana imena:
Inot Klemenčič
Ivan Draksler
Miro Režonja
Toni Perušič
Ivan Drvarič
Uroš Sobočan
V tem trenutku imajo že skoraj 4 ure za seboj, torej prvi maraton. Verjamem, da bodo padle medalje, vsaj pri najmlajši kategoriji.
:laola
Ja, dva tretja mesta smo dosegli, tretje se je pa izmuznilo za dlako.
Na podelitvi so ostali samo dobitnika pokalov za tretje mesto v kategoriji Ivan Draksler in Uroš Sobočan ter seveda prejemnik medalje za četrto mesto Toni Perušič. Tudi ostali bi prejeli medalje, so bili baje klicani...
Absolutno pa so se uvrstili
10. Toni Perušič, 119 km
11. Uroš Sobočan, 117 km
13 Ivan Drvarič, 113 km
14. Ivan Draksler, 112 km
19. Inot Klemenčič, 106 km
43. Miro Režonja, 87 km
Kakor koli je kdo to vzel - za tekmo ali za dolgi trening, naši so bili odlični.
Čestitke ultraši :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Takoj po štartu so ostali pobegnili naprej in me pustili ure in ure samega :lol:
Zato so za dobro družbo poskrbeli antibiotiki, pogoste driske ,nečloveško napenjanje in trebušni krči :rol:, tako, da mi na progi res ni bilo dolgčas.
Do 8. ure sem še nekako vztrajal, potem pa je postalo prehudo in sem do konca bolj ali manj hodil.
Za 40 evrov startnine dobiš res bogato okrepčevalnico, odlično vzdušje na progi, glasbe na treh točkah v izobilju in pa dve vrsti piva, ki ga nisem uspel niti poskusiti :drink :|
Nekaj malega kilometrov se je na koncu vendarle nabralo, tako, da ne bodo rekli, da sem šel samo na izlet :)
Ostalim pa čestitke za prikazano!!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA