Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

sicer še traja, ampak moj delež je že za mano. 6 ur je bilo čisto dovolj, preden se mi je začelo vse skupaj vleči, v teh šestih urah me nihče ni prehitel za krog, sama pozitiva za moj ego. In pa 6x gor v 6ih urah se tudi krasno sliši. In iz treninga kao polovičke je ratala maratonska razdalja. :wink:
Norcev kot hočeš; MiroR je po 10ih urah šibal v Avstrijo na 12urni tek. Šavsi in Cveto sta jo mahala po svoje, PeterM je tudi testiral progo, Cvalenti je bil menda že od začetka v transu :wink: . Je pa prav fletno videti domačine, kako jo mahajo gor in dol. Ljudstva malo morje, noč je bila pa tudi fletna, kamorkoli si pogledal, ali so bile lučke ali pa zvezde. Še dobro, da vremenarji kdaj pa kdaj kiksnejo.
Res ta prireditev je lokalna, vendar udeležba nekaj ultra tekačev popestri dogajanje. :laola Dvakrat sem šel gor dol z Loni, da sva se ogrela, potem sem pa malo potegnil in v 5.39 prišel šestič gor. Super dolgi trening za GM4O ( a ne Jožko :D ), sledil je skoraj polovični spust in vzpon, da se je še ona pofočkala 6-tič. Zadovoljna sva bila oba. :D

No ne smem pozabiti še Piskeca (Aleš), ki je tudi sinoči do polnoči bil v svojem tempu odlično na poti. Ja nič, greva še na razglasitev, sledijo še nove info.

lp
Marjan

p.s. lokalni pohodniki so res zakon, se jih spomnim še od lanskega leta
Danes sva opravila še dva prihoda, zadnja sva prišla v cilj. :D Pred nama se je bil boj za prvo mesto, kjer je Cveto obranil naskok in zmagal z nepredstavljivimi 22 prihodi. Bravo Jure še tukaj :clap: Odlično se je držal še Peter Macuh kar z 20 prihodi :cast1: Ma odlični ste bili vsi :laola

Na koncu pa še razglasitev in pogostitev (cvrtje in obljubljen odojek...). Menda je bil ponoči še pršut, ki sem ga prespal :wink:

Bodo akterji še kaj več napisali, ko pridejo malo k sebi

lp
Marjan

p.s. Aja še to.Oskrbnik Peter je naročil da bo podelitev kolajn in pokalov 02.01.2011 ob 9 30 uri kje drugje kot na sv.Primožu
Ja, nič, prav zabavno je bilo priti nazaj (po skup seštetih 10ih urah spanja). Ampak se je splačalo. Sama ne bi šla, priznam, ampak nekdo je tako sanjal o odojku, da je bilot reba kar spakirat in končna bilanca je ena kontent persona, ki sicer ima malo težke noge (te ima itak vedno, ko natakne superge), navdušena nad svojimi supergami (Asics Trabuco), ki so uspešno prestale test, pa še kičasto roza barve so :-- . No, sva jo mahnila gor prvič in usta do neba, ko zagledava PetraM, včeraj še ni vedel, a bi šel celo ali ne. Dečko ima res glavo na pravem mestu. Kapo dol! In potem nikogar od ostalih ta hudih mačkov. No, prikazal se je tudi Cveto, glede na to, da naj bi bil čisto razštelan, je zelo dobro vedel, kdo je. In v primerjavi s svojim zasledovalcem je bil tudi precej bolj komunikativne sorte, kaj čmo, imam pač rajši ljudi, ki tudi kaj povejo, ne pa samo gredo mimo. Bravo še enkrat :clap: :clap: :clap: No, potem pa so se začele prikazovati znane face od prejšnjega dne, večinoma lokalne, niso od muh, tile dečki in dečve. Aja, na našega Piskeca ne smem pozabiti. Pozdrav na koncu je bil, da se vidimo na naslednji malo bolj odštekani zadevi. In obe dami v črnem, ki sta nama polepšali vsako srečanje, no, res, nikogar se nisem naveličala, še celo svojega karakterja ne. In celo odojka sem jedla na vrhu. Dogodivščine morajo biti, eni so skakali v grmovje, vlamljali so v avtomobile, na ogled je bila cela razstava dežnikov, modna revija, kako in kaj vse se lahko obleče za v hribe, dišalo je po divjem česnu, na vrhu nas je vsakič pričakala glasba, čaj, fotosešn, baje sem bila vsako rundo bolj fajn :oops: . Še dobro, da je bilo zadeve konec, ker drugače bi imela na koncu samo še par dekagramov. No, kje pa ste že videli tek/pohod, kjer se lahko vsakič na nižinski kontrolni točki stehtate na orjaški večtonski vagi in vam pokaže skromno dvomestno cifro, pa še pri tisti so menda odstopanja +/- 20 kg, kar bo držalo, mi je kazala od 40 do 60 kil, pa si lahko mislim svoje :--
Sem pa presenečena nad sabo, ker sem šla praktično vse vzpone s približno istim tempom, pravzaprav je bil tempo vsakič malce hitrejši, z izjemo zadnjega, sem obljubila, da bom šla na izi. Danes pa, samo superge so bile na nogah in mi je bilo žal, da sem se doma tako obirala, bi komot šla še kako rundo več.
No, Piskec je imel prav, ker je bilo vse tako fajn, pa ker sva to skoraj vsakemu mimoidočemu povedala, pridem tudi drugo leto, pa na kaj več kot samo na 6+2.
:D
Rezultati, kot sem jih uspel ujeti iz konteksta.
Neke liste z rezultati nisem uspel ujeti.

Jure Grmšek - Cveto 22 vzponov (23:58)
Izidor Cimerman 22 vzponov (24:04)
Peter Macuh - PeterM 20 vzponov (23:44)
Tomaž Cukjati - Cvalenti 18 vzponov
Denis Sitar - Deniz 18 vzponov
Ivan Šavs - Šavsi 17 vzponov
Matej Hribar - Matej-jethro 17 vzponov

Pri dekletih pa:
Sandra Prešeren - Sandy 10 vzponov
Mateja Pogačar 10 vzponov

O dogajanju bom še kaj zapisal kasneje.
Nazadnje spremenil PeterM, dne 10 Maj 2010, 00:49, skupaj popravljeno 1 krat.
No, vendarle! Hvala za vsaj delne rezultate, Peter, sem imela že hude težave z babjim firbcem.
Čestitam prav vsem, odlično Jure in Izidor :clap: :clap: :clap:!
In če sva bila v soboto zjutraj z Andrejem še trdno odločena, da vas prideva pozdraviti vsaj na zaključek 24. ur, sva spričo dežja in malo daljše analize teka trojk še to zamudila.
Komaj čakam poročila še ostalih udeležencev.
PeterM napisal/-a::D
Rezultati, kot sem jih uspel ujeti iz konteksta.
Neke liste z rezultati nisem uspel ujeti.
Denis Sitar 18 vzponov
Ivan Šavs - Šavsi 17 vzponov
Matej Hribar - Matej-jethro 17 vzponov

Pri dekletih je 10 vzponov opravila Mateja (priimka si nisem zapomnil).

O dogajanju bom še kaj zapisal kasneje.

Pri ženskah:
Sandra Prešeren in Mateja Pogačar 10 vzponov

Rezultati:
1.mesto

2.mesto

3.meto