Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Na tek sem se spravil zaradi priprav na Osolnik. KŠK-jevci so se potrudili in odlično izpeljali prireditev.

Še v živo sem se spoznal z ObiVanom. :)

Moj tek, pa saj veste, na ravnini kot vedno škriplje. Še dobro da je bilo 4krat teči v tisti klanec, ki me je obdržal pri življenju. Na koncu sem se zopet videl na Taetovi lestvici 4. mest, vendar mi je v ciljnem finišu uspelo prehiteti Roka Puharja. Vse pohvale temu fantu za odličen tek.

Na koncu mi ni žal da nisem šel v hribe, kot sem planiral da bom šel, zaradi vremena ki nebi zdržalo niti do mojega sestopa.
Evo, še moje poročilo iz tega za moje pojme dobro organiziranega teka. S samim tekom sem zelo zadovoljen (še posebej, ker me je zelo zanimalo, če sem si v tem tednu treninge pravilno zastavil..) in če bom kaj izboljšal čas na kilometer iz teka na Drenovem Griču...sicer bi kar težko primerjal obe progi, vendar vseeno mislim, da je napredek približno 5 - 10 sek na kilometer :D 8)
Pred štartom sem se sicer počutil kar utrujenega s močnimi bolečinami v nogah, tako, da se mi ni dalo kaj posebej ogrevati :shock: :oops: in sem celo razmišljal, da mogoče ni bila najboljša ideja, da sem danes šel na to tekmo...vendar sem vseeno zbral dovolj pozitivne energije in se napol ogret postavil na štart...Začetek je bil kar hiter, v prvih dveh kilometrih povprečni tempo okoli 3.40 na kilometer, res da je en del ceste potekal navzdol, vendar je kmalu sledil kar strm, vendar kratek klanec, ki sem ga tako kot ostali moral "obdelati" 4x :evil: :roll:, no kokrkoli že na razgibani progi in v še kar vročem vremenu, sem uspel držat kar dober tempo, tako, da sem prehitel celo dva tekača in v času 28.30 pritekel v cilj :D 8)...garmin mi je sicer nameril 7.2 km ter povprečni tempo 3.57 na kilometer. Čeprav sem tekel bolje kot pred enim tednom, sem tokrat bil precej daleč od stopničk tudi v kategoriji, saj sem se znašel v precej hudi gorenjski konkurenci z Bojanom Ambrožičem "na čelu", katerega sem spoznal že pred štartom...Ja Bojan, res si hiter, tako, da ti čestitam za visoko uvrstitev oziroma stopničke:clap: :cast:
Seveda bi čestital tudi ostalim Forumovcem za odlične rezultate in pa Stanku Mačku, ki je zjutraj pretekel 15 km in na tej tekmi osvojil absolutno 2. mesto :clap: :laola, tako, da sem že razmišljal, da bi tudi jaz probal tako "ogrevanje" za tekmo...
Drugače pa vsem hvala za dobro družbo :TF) :clap: in se vidimo na kakšni od naslednjih tekem...

Lp! :wink:
Tek po ulicah Kranja izkoristil za dvig forme. Sicer nad organizacijo nimam pripomb. Res škoda, da organizatorju ne uspe privabiti željenega števila tekmovalcem, nič zato naj tekma ostane.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA