Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 lonely
Zaenkrat le...iskrene čestitke našim članom ki so se prvič premagali na najdaljši razdalji .

Torej...raf...tanjab...vsaka vam čast...bravo (še kdo?)
 ton
Ma super dan je bil, tudi sam sem 110% izpolnil cilje in želje. Me pa skrbi za simpatično punco v črnem, ki je po dirki (odtekla je celega) nekoliko izgubljeno iskala TF avtobus in se je kot za kokošjo zagnala kar za mano, ker sem imel TF majico... Upam, da ste se vsi našli!
Uporabniški avatar
 dexi27
Letošnji Radenci so prinesli celi kup super rezultatov in se končno usmilili z super pogoji. Čestitke vsem, ki ste pretekli bilo kero razdaljo. Čestitke pa tudi celemu kupu novih osebnih rekordov, ki so danes padli :laola :laola
 MKC
opravil sem s svojim drugim maratonom. upal sem da bo šlo pod 3:30 pa žal ni uspelo. ustavilo se je pri dobrih 3:33, ampak lahko dodam da sem imel nekaj smole. dvakrat sem moral namreč na veliko potrebo in potem še enkrat takoj po prihodu v cilj. upam da sem se sedaj vsaj izpraznil :) pa še ta smola. v hosti so bile okoli same koprive, tako da mi kakšno listje ni nič koristilo, no naslednjič v kafiču je bil vsaj papir in voda tako da sem se lahko očedil in nadeljeval.
Kar se tiče proge in organizacije. Zelo slabo označeni zajci, ker je imelo veliko ljudi na startu tiste palončke in nisem vedel kje je zajec, nato sem ga lovil kakih 4 ali 5 km, pa še ni tekel isti tempo. smotano res. premalo WC-jev na progi, nad vremenom se pa ne pritožujem :)
pa še Petra Majdič mi je izročila medaljo :) (in brez WC-jev sem vseeno spravil pod 3:30 :clap: )

Lp
Uporabniški avatar
 mazi
lonely napisal/-a:Zaenkrat le...iskrene čestitke našim članom ki so se prvič premagali na najdaljši razdalji .

Torej...raf...tanjab...vsaka vam čast...bravo (še kdo?)

Se pridružujem čestitkam... :laola :cast1:
Uporabniški avatar
 Popaj
Še moje poročilo!
Najprej vsem čestitke, posebej pa še lonely-ju za 110 maraton, če sem prav videl. Kapo dol.
Meni na žalost vremenske razmere niso bile po godu, posebno me je motil veter, saj mi je prevetril vse kosti. Tudi rekorda ni bilo, sem pa vseeno zadovoljen s tekom. Posebno mi godi, ker je prijatelj Frenk odtekel svoj prvi maraton.
Tokrat sem imel praktično oba kroga super družbo in smo se med tekom včasih prav v redu zabavali. No ja bolj je šlo proti koncu manj je bilo zabave.
Poseben pozdrav Bojanu iz Trbovelj in tekačici, s katero smo odtekli prvi krog. Še enkrat vsem čestitke za oddtečene razdalje, drugo leto pa spet po vročini :lol:
 Tekačiča
No, Lonely je bil prej doma kot jaz, pa sem oddaljena od Radenc samo nekaj km. :oops:

Vreme - meni pisano na kožo (noge), tudi tisti veter me ni kaj dost motil.
Od začetka pa do enega 12 km sem se držala enega zajčka (pravzaprav jih je bilo polno okrog mene :mrgreen:) pa je bil malo prehiter, ker si baje kakšno minuto ali dve da fore v prvem krogu. :D Dalje sem pač tekla v svojem tempu in na koncu tekla tak kot sem si zamislila :D . (no za kakšno minutko manj bi že bila vesela).

Čestitke vsem, ki ste maraton premagali prvič :clap: , vsem za PB-je :clap: in seveda tudi vsem drugim! :clap: :laola
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Juhu, tudi jaz drugega!

Družba itak, da si boljše ne bi mogel želet Lojzka, ZdravkoC, 50Cent, še1PR (na kolesu) in polno ostalih TF prijateljev. Res srčen maraton.

Svoje cilje sem v celoti izpolnil:
1. Prišel v cilj
2. Se imel fajn
3. Nisem si pridelal nobene poškodbe

Seveda ni bilo enostavno, bo že držalo, da ne glede na čas, ki ga porabiš za maraton je to spoštovanja vredna razdalja in zato čestitke prav vsem, ki ste kljubovali kar močnemu vetru v drugem krogu.
:laola :clap: :clap:

Ne nazadnje pa še:

Iskrene čestitke naši državni prvakinji Daneji!!!!!!

:clap: :clap: :clap: :clap: :laola
Uporabniški avatar
 olem
Šel sem s pričakovanjem slabega vremena. Obljubljali so dež, dobili pa smo meni zelo prijetno vreme. OK. Če bi malo majn pihalo bi blo tudi super...

Sam sem dosegel svoj PB (1:33:57):laola, kljub poškodbi, ki sem jo staknil mesec dni nazaj in nisem zdaj tekel tako kot bi moral. Mogoče sem se tudi zato zadnje 3 km komaj premikal in so vsi leteli mimo mene kot za šalo..pa še roke so mi postale mravljinčaste..prou čuden filing, ki sem ga prvič zasledil. Na koncu pa še krvavi prsti na nogi...auč..vse krvavo, pa ne od žuljev ..

Spoznal sem še Tae-a...lepo te je blo v živo spoznat :)..pa svaka čast za 10km :laola .

V končni fazi..vožnja iz Postojne se je splača..

Čestitam vsem za dobre rezultate :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 Tomaž 77
Moj drugi polmaraton v Radencih in kakšna razlika med obema tekoma.
Lansko leto vročina letos skoraj mraz, oziroma zame idealni pogoji. Lani prava muka skozi celotno progo, letos pravi užitek v teku. Lanski rezultat pod vsako kritiko, letos moj PB. Lanski čas izboljšal za 15 minut.
Premagal predsednika vlade! :lol:

Torej bilo je super in drugo leto se spet vidimo.

Hvala vsem navijačem in navijačicam ob progi...

Marjana in Alja :laola

Tudi paparaci so bili tokrat na delu:

http://picasaweb.google.si/atles73/Rade ... ZSttJijqQE

Čestitke vsem!!!

LP Tomaž
Uporabniški avatar
 vencelj
Radenci 2010, 30. izvedba, moj 3. nastop na treh srcih in moj skupno 6. maraton.
V sredo sem se v mislih že poslovil od nastopa, a je zmagal optimizem in odločitev, da se ne dam kar tako. Tablete so na srečo prijele in danes zjutraj sva se z Romano (tokrat zaradi napovedi slabega vremena brez Tare) lahko odpeljala v Radence. Dež skoraj celo pot, a v Radencih ne. Preveč pozitivne energije na kupu...Tako je bilo, če odštejemo veter (no, saj je zmeraj kaj, da jamramo), skoraj idealno za tek.
Prvi krog sem sledil mravljetovi Neži in iron GTA-ju, a je bil tempo prehiter. Pravzaprav sem se tega zavedal, a sem si rekel "naj bo, dokler bo šlo". Vmesni čas okrog 1:27 je to samo potrdil (celo v LJ sem bil počasnejši takrat, ko sem tekel pod 3 ure). Sledil sem še par km, nato pa popustil...itak sem vedel, da bom svoj radenski rezultat popravil, to pa je bil moj cilj. Pa se malo pozna tudi to, da letos krajših hitrejših tekov nisem tekel: nisem vajen garati in ko je šlo težje, sem začel na okrepčevalnicah pavzirati: ja, kozarec vode, pa še en iso, aha, banane imajo tudi, pa rezino limone bom...no pa pojdimo pogledat, kakšen izbor imajo na naslednji...itd. Pri eni takih pavz na ravnini med Rankovci in Gederovci me je ujel in prehitel letos odlični maratonec Peter...Pa spet pozitivne misli v zadnjem delu: a še 9 km...to pa res ni problem, saj toliko sem jih pa že velikokrat...In je šlo...ura se je ustavila pri 3:02:17 bruto (7 s hitreje neto), zasedel sem 27. mesto (lani z 10 min slabšim časom 15. mesto), oglasna deska pa mi je razkrila, da sem v kategoriji prvi.

Kasneje je pričel rahlo padati dež in sva jo kmalu odkurila proti domu s prvim postankom na kmetiji z vinotočem, kjer sva poklepetala z domačini ter drugim postankom na Trojanah, tam je pa padla odlična obara z ajdovimi žganci.
Čestitke vsem za dobre rezultate, predvsem pa tistim, ki jim je bil to prvi maraton!
Za konec pa še: HVALA VSEM NAVIJAČEM! Brez vas...
:laola
Uporabniški avatar
 Tilen
Prijeten tek, soliden čas, dobra družba in dobro pivo ;)... to so ključne besede s katerimi bi opisal moje doživetje letošnjih Radencev, ki so se kljub prvotni skepsi zaradi visoke štarnine in napovedanega slabega vremena izkazali za enega lepših letošnjih tekov...

Vreme je pa začuda vzdržalo, če ne bi bilo vetra bi bilo idealno...

Oem-u in mrzli, prav lep pozdrav obema, in čestitke vsem, ki ste danes tekli !

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA