Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Fajn je blo. Tekma kar v redu zorganizirana, hrane in pijače je bilo dovolj tako na sami trasi kot v cilju. Malo se je edino vleklo podeljevanje nagrad, lahko bi se preselili bližje ljudem, ki bi tako hitreje hodili po nagrade.
LP
Organizatorji so se potrudili, da je prireditev uspela. :laola Seveda je k temu pripomoglo tudi vreme in mislim da kar številna udeležba.
Proga je kar zahtevna ( ni konca tistih vzponov ), vendar sem bil z rezultatom povsem zadovoljen. Kaj moraš, konkurenca je kar huda.
Čestitke vsem, ki ste opravili z težko progo.In pa seveda vsem za stopničke. :laola
Po tekmi pa je pasalo na sončku malo poležati in malo :drink
LP, :D
Tega teka v Hotedršici se udeležujem že vrsto let...

Tudi tokrat je to bila... lepo organizirana tekaška prireditev....brez pripomb.

Progo sem dobro poznal tako da me niso presenetili vzponi ...po lepi naravi.
Vse sem vzel bolj kot del treninga za bolj ravninske zadeve...in seveda kot eno prijetno druženje.Ja ,kar nekaj nas je bilo tudi iz TF-ja.

S svojim tekom sem kar zadovoljen ...z ozirom na konfiguracijo in profil proge.(5.00/km)
Noge sem obvaroval možnih poškodb pri spustu...in se odpravil na nočno 10-ko v Koper.
Jah, jaz sem se tudi udeležil tega "gorskega" teka :shock: :oops: :bum:, vsaj za moje pojme, kjer se mi je po treh začetnih kilometrih relativne ravnine zdelo da krajših ali daljših ter bolj ali manj strmih klancev ne bo nikoli zmanjkalo... :lol:...ko človek že misli, da je prišel na vrh, se po krajšem spustu zopet začne klanec itd...No kokrkoli že, po krajši krizi oziroma hoji, ko sem imel že teh klancev poln k... :evil: :oops: sem se še s kar kulturnim tempom v zadnjih treh kilometrih (povprečni tempo 4.05 min/km) privlekel v cilj...
No, moram priznati, da sem deloma za kalvarijo na klancih kriv tudi sam, saj sem prejšnji teden zopet "improviziral" na treningih, tako, da sem v četrtek izvedel 5x 200m na vso moč v 29 sekundah, za kar sem si zaslužil kar močan "musklfiber" in s tem brez prave moči v nogah, kar se mi je seveda še posebej pokazalo na tekmi že na prvem klancu..., tako, da tega ne poskušajte sami doma... :nono: :hello: :D
Ja, nč v tem tednu se bom potrebno malo zresnit in opraviti "prave" treninge ter se bolje pripraviti na tekmo v Pivki...
Drugače sem pa preživel lepo popoldne na dobro organizirani tekmi ter v super družbi :TF) ter ostalih poznanih tekačev... :clap:

Lp! :wink:

p.s.: kljub vsem problemom, sem v kategoriji "zopet" osvojil "Taetovo" 4. mesto sicer "svetlobna leta" za tretjim mestom, tako, da mislim, da sedaj že sodim v Taetov klub...
Obivankenobi, če se želiš "uvstiti" na "mojo" lestvico oziroma klub, napiši svoja 3 četrta mesta sem:
viewtopic.php?f=14&t=8879&start=60

Proge tu sicer ne poznam, ampak s tempom 4:05 se gotovo nisi mogel "privleči" v cilj.

Žal hitre 200-ke nimajo vpliva na daljše razdalje, vseeno ti pa čestitam za ta čas. Jaz je še na 30 sekund nisem nikoli spravil niti ene.

Zrimšek je pa spet raztural, a?
tae napisal/-a:Obivankenobi, če se želiš "uvstiti" na "mojo" lestvico oziroma klub, napiši svoja 3 četrta mesta sem:
viewtopic.php?f=14&t=8879&start=60

Proge tu sicer ne poznam, ampak s tempom 4:05 se gotovo nisi mogel "privleči" v cilj.

Žal hitre 200-ke nimajo vpliva na daljše razdalje, vseeno ti pa čestitam za ta čas. Jaz je še na 30 sekund nisem nikoli spravil niti ene.

Zrimšek je pa spet raztural, a?

Glede "četrtih" mest, moram malo pogledati po rezultatih za nazaj, mislim, da sem bil že najmanj trikrat "četrti"
Hvala za čestitke glede 200-tk, sem imel to srečo, da sem se na stadionu spoznal z bivšim šprinterjem, ki pospravi 200tke še nekaj sekund hitreje kot jaz...je pa res, da mi je služil za odličnega "zajca", drugače jih tudi jaz ne bi tekel tako hitro... :nono: :hello:, drugače pa se strinjam s teboj, da k daljšemu teku verjetno ne pomagajo kaj dosti, ravno nasprotno, zdi se mi, da nisem mogel teči z mojo pravo hitrostjo na daljše razdalje in sem imel težke noge... :?
Ja, Zrimšek je vsako leto boljši, tako, da sedaj se kosa že z najboljšimi, je pa res, da, kot sem se po tekmi pogovarjal z njim tudi trenira z odličnimi tekači, kot je Malavašič in še nekaterimi...tako, da mu očitno to zelo koristi... :roll: :)

Lp! :wink:

p.s.: čestitke tudi tebi za 3. mesto v Metliki... :laola :clap: :clap:
Moj 3. tek zapored v Hotedršici. Vreme super. Cilj, ki sem si ga zadal pred tekom, pod uro, dosežen. Lanski rezultat izboljšan za dobrih 6 min :D . Mal prehiter začetek, 1 km - 3:40, vsekakor prehitro zame, zato me je na sredini proge mal pobralo. Moram rečt, da eden težjih tekov za prim. pokal. Vglavnem na koncu z rezultatom zelo zadovoljen :) .
Žal mi je le , da sem moral po teku, direkt v nočno, ampak kaj češ, tud to mora bit.
Obivankenobi, lepo je bilo na startu spregovorit par stavkov, moraš mi še enkrat povedat kako se imenuje tista verižica, sem pozabil.

Čestitke vsem tekačem za opravljen težek tek in se vidimo na Petelinjskem teku :laola
mrzli napisal/-a:Obivankenobi, lepo je bilo na startu spregovorit par stavkov, moraš mi še enkrat povedat kako se imenuje tista verižica, sem pozabil.

Imam v planu, da pridem v Pivko, pa ti bom tam zadevo bolj podrobno razložil, da ne bom tukaj javno delal reklame...no, če želiš ti pa podatke lahko pošljem tudi na zs...
Drugače pa čestitke za izboljšan rezultat :laola :clap: :clap:, mislim, da si me na enem klancu že skoraj ujel... :roll: :)
Obivankenobi napisal/-a:
mrzli napisal/-a:Obivankenobi, lepo je bilo na startu spregovorit par stavkov, moraš mi še enkrat povedat kako se imenuje tista verižica, sem pozabil.

Imam v planu, da pridem v Pivko, pa ti bom tam zadevo bolj podrobno razložil, da ne bom tukaj javno delal reklame...no, če želiš ti pa podatke lahko pošljem tudi na zs...
Drugače pa čestitke za izboljšan rezultat :laola :clap: :clap:, mislim, da si me na enem klancu že skoraj ujel... :roll: :)

Super, če prideš na Petelinjski tek, bomo kako rekli in v miru kako pivo spili :drink , saj ne rabim v nočno tako kot v Hotedršici.

Tudi tebi čestitke za rezultat :clap: , prvo si ti mene prehitel, na klancu sem te skoraj ujel :) , no na koncu sem zaostal za tabo slabo minuto. Se bova na petelinjskem spet lovila :lol: .

Lp, :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA