Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

še1PR napisal/-a:Vmesno poročilo:
morala na višku, kar se vidi iz priloženega :wink: :D
Dajmo dekleta in fantje :laola !

Ja je bla res na višku. Potem so pa fotografi odšli, sotekači so se začel nekaj o palačinkah ment, pogruntal sem, da moram zjutraj ene 35km peš na Kum skup spravt, da je maraton dost za ta dan,spil eno laško in spočit odpeljal domov. Po eni strani mi ni žal. Po drugi strani pa me je v mislih in me še vleklo nazaj med tiste, ki se še trudijo. Naj jim bodo noge malo lažje z pozitivno mislijo. Dajmo!!!!!!!! :clap:
Prvič sem se udeležil grosupeljskega 24-urnega teka, a nikakor ne z namenom teči 24 ur, imel sem le v kilometrih izražena cilj in željo. Prvi je popravek osebnega dolžinskega rekorda (to mi je tudi uspelo), želja pa preteči stotko (tu pa je bila glava preveč v nasprotju s fizično pripravljenostjo). Kljub temu sem s tekom zelo zadovoljen, prav tako pa tudi z odločitvijo, da grem domov (če samo pomislim, da bi sedajle še tekel :shock: ). Nabralo se mi je 86,32 km (moj izračun na podlagi podatka o dolžini kroga, ki sem ga razbral iz vmesnih rezultatov: 52 krogov × 1660 m) v bruto času slabih 8 ur in pol.
Seveda je bila ultra falanga :TF) tudi na tem teku dobro zastopana in zmagovalce lahko pričakujemo prav iz teh vrst. :laola Že sedaj čestitke vsem tekačem! :cast: :clap:
Fotografinji sta se že včeraj izkazali in tudi zelo hitro svoje izdelke "na ogled postavili" :clap:

LP, vencelj
Tudi polži bili na teku.26,56km in še zjutraj 4,3km doma po PST-ju za boljše počutje. Kaj sploh povedati pametnega? Ko imaš 1x tako družbo na teku kot je bila včeraj ti je lahko samo lepo nič drugega. In ko še zjutraj tetiva nič ne protestira... :D Nič se vidimo drugo leto še za kak krog več pa bo.
Alja :laola
Nazadnje spremenil pajo, dne 30 Maj 2010, 10:42, skupaj popravljeno 1 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA