Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 skrb
Športna zveza Pivka je s pomočjo Vaške skupnosti Petelinje v soboto organizirala že 26.Petelinjki tek . Tek je štel tudi za SLO pokal v rekreativnih tekih.
Tekmovalnega teka na 12 km se je udeležilo po moji oceni okoli 300 tekmovalcev predvsem predvsem s primorkega in postonjskega konca. No bilo nas je tudi nekaj Gorenjcev, Dolenjcev in Štajercev . Člani TF so se dobro maskirali, vendar je bilo opaziti nekaj znanih obrazev .
Odlična tekma po lepi Krpanovi deželi, ki sem jo doslej poznal le iz orožnih vaj na Počku . Proga je srednje zahtevna , poteka predvsem po makadamu in kolovozih in mimo presihajočih jezer , ki pa ji ni bilo opaziti.
Vreme se je ves čas pripravljalo na dež , vendar se je ulilo šele pred razglasitvijo rezultatov. Meni bi dež ustrezal tudi na progo , kajti vzpone na progi smo premagovali v pomladanski sopari .
Organizacija je bila res odlična. :clap: Vse pohvale organizatorjmv. :clap: Za 8,00 EUR !!! , kar je za Gorenjce že poceni , smo dobili energetski napitek, čas , raznovrstno sadje in odličen pasulj ter majico z vezenim emblemom petelina . :P
Na rezultate še čakamo , vendar so zame drugotnega pomena. Druženje je bilo prijetno . :D
Uporabniški avatar
 maca
rezultati so na strani Filipides, kot vedno, vsi primorski teki:
http://www.filipides.com/index.php?opti ... Itemid=182

Mi smo se meli fajn, kljub temu, da so eni člani trojke imeli prebavne težave. Nismo se dali, smo šibali, da bi nas dež ne opral. Dež nas JE opral, na razglasitvi rezultatov, kljub temu, da smoi bili mokri do kolen in še čez, smo (do) šli na pasulj, ki je bil odličen (baje, rezultati odličnega pasulja so vidni na teku v Domžalah).

Primorci so odlični organizatorji, mi pa odlični tekači. Kaj čmo, saj ne da bi se hvalili...

Meni so včeraj najbolj ostali v spominu siri in sirčki, tisti ovčji. Enega, skutico, sem nesla domov in se še vedno oblizujem. Pred tekom se pa nisem mogla upreti, da ne bi "kradla" koščkov sira s stojnice. Pa ni bila gospa nič huda, saj sem en hlebček nesla domov jaz, enega pa Savo.

Joooojjjjjj, skoraj bi pozabila, z Jano sva zažigali v zeleno-črni opravi, tako noro dobri sva bili, da nobeden ni hotel teči pred nama, so skoraj vsi "tacali" raje zadaj in počivali svoje učke na zeleni barvi. Slike so pa na Janinenm facebooku.....
Uporabniški avatar
 skrb
Priznam, tudi meni je pdala v oči črno-zelena kombinacija . Ampak samo pred tekom .
Po štartu sem pa kot konj s plašnicami, samo naprej , pa nobenih stranpoti . :oops:
Uporabniški avatar
 mušnica
Bom samo dodala k Macinem poročilu, da je bilo res lepo - okolica zbudila spomine na otroška potepanja po okolici Postojne. Družba super, kot vedno smo bili med najbolj glasnimi in opaznimi, je pa letos barva res zelena - paše k mušnici :mrgreen:
Hvala organizatorjem za prijetno sobotno popoldne :laola
Uporabniški avatar
 zz topka
Uf, končno imam dostop do kompjuterja... vikend -reservato per deca!!

Maca in Jana, ste ble zeljene kukr žabe, ma seksi kukr morske deklice, se vas je vidlo že z neba, nej čudno, da se je ulil dež, en si tolk je upal zdržat, pole si je mislu, da vam mora mal vode dostavt... :-- :-- :clap:

Ja, kej vam pravim? Da zmagam na vsaki tekmi, nje? Ma, oštja, ta bot sem pa res zmagala, in ne boste verjeli, nas je blo pet v moji kategoriji.
( Ja, ja, saj ni treba vsem povedat, da sem laufala sam ta kratko, tiho!!! )
In ko sem vidla na rezultatih, da sem prva, sem šla hitro k frizerju, se lepo uštimat, se našminkat in vse kar pripada zraven in pole čakam, čakam, čakam na podelitev ta kratke proge... in - ne dočakam.... ker niso podeljevali za ta kratko. Na, pa sem si ga pahnla.

Ah, kej čmo, se bom pa v soboto martrala za novo victory.

Sem vidla polhno forumovcev, naš Matjaž ( iz našega društva!!!) je res fejst laufal, ker si je pritekel v hudi konkurenci medal the bronz :laola

Petelinjski tek je bil zmerom fejst in naj tak tudi ostane.
Uporabniški avatar
 še1PR
zz topka napisal/-a:Uf, končno imam dostop do kompjuterja... vikend -reservato per deca!!

Maca in Jana, ste ble zeljene kukr žabe, ma seksi kukr morske deklice, se vas je vidlo že z neba, nej čudno, da se je ulil dež, en si tolk je upal zdržat, pole si je mislu, da vam mora mal vode dostavt... :-- :-- :clap:

Ja, kej vam pravim? Da zmagam na vsaki tekmi, nje? Ma, oštja, ta bot sem pa res zmagala, in ne boste verjeli, nas je blo pet v moji kategoriji.
( Ja, ja, saj ni treba vsem povedat, da sem laufala sam ta kratko, tiho!!! )
In ko sem vidla na rezultatih, da sem prva, sem šla hitro k frizerju, se lepo uštimat, se našminkat in vse kar pripada zraven in pole čakam, čakam, čakam na podelitev ta kratke proge... in - ne dočakam.... ker niso podeljevali za ta kratko. Na, pa sem si ga pahnla.

Ah, kej čmo, se bom pa v soboto martrala za novo victory.

Sem vidla polhno forumovcev, naš Matjaž ( iz našega društva!!!) je res fejst laufal, ker si je pritekel v hudi konkurenci medal the bronz :laola

Petelinjski tek je bil zmerom fejst in naj tak tudi ostane.

:rol: :cast: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 olem
No pa še moj prispevek...
Mislil sem, da bom odšel z prvega petelinjskega teka zelo dobre volje, pa se je vse skupaj obrnilo na glavo in jutri letim v Izolo na pregled..

Pohvale organizatorjem. Res je bilo vse super organizirano. Pa super majčka :), odličen pasulj :), vreme pa so tudi naročili skoraj odlično...
Članov tekaškega foruma (vsaj v majici tekaškega foruma) mislim, da nisem videl .. očitno vsi dobro skriti .. no vidim, da vas je blo kar nekaj...

....Sam tek je bil zame odličen, tam nekje do 5-6km, potem pa rahla bolečina v gležnju, ki se je do 10 km stopnjevala,tako da sem komaj tekel pa vendar pritekel do cilja v mukah. V cilju pa sem se samo sesedel, ker nisem mogel več stati...gleženj ni več zdržal :(:(.
Posledica je pa to, da zdaj sploh ne morem več hoditi po levi nogi :(..bomo vidli kaj bodo jutri rekli v Izoli..

pa še ena KRITIKA na račun reševalcev, ki so bili prisotni.
V cilju, ko sem mel res hude bolečine gležnja sem stopil do reševalca za pomoč. Njegov odgovor je bil, da mi ne more pomagat. Halo!!! Sem bil totalno presenečen!!! Kako ne more pomagat....njegov odgovor pa je bil, da nimajo nič za take težave in da naj dam nogo pod vodo...KATASTROFA!!!

Prvič sem na tek pripeljal tudi mojo boljšo polovico. Svaka čast 9 mesecev po rojstvu najinega sina...počasi se bo pa le lotila :):).
Uporabniški avatar
 zz topka
Olem, upam, da ne bo kaj hujšega, lepo se pošlihtaj! Tvoji družici pa želimo lepo dobrodošlico med našo klapco.
Praviš, da nas nisi videl, nas forumovcev, ma smo bli. Res pa je, da sem le tebe z dresom opazila, mi ostali se skrivamo pod krinko, v svojih oblačilih.

Je bil Zoki, pa Arrabo, pa Edo Brko ( ki ga v cejlem svejti res ne moreš falit ), pole so ble une dvej črno zeljene žabe, pole je bil moj ZZ, pa jast, ki me tudi ne moreš falit, tam, kjer je ropot, tam sem gvišno jast in če vidiš enga, k se zraven mene skuzi križa, da naj malo molčim ( to bi bil moj revež ZZ), sem to lahko samo jast :-- , pole je bil Mrzli in gvišno še en par, ki jih pa jast nimam še v mojem registru...

Mene pa zanima, če kdo ve, če smo mi sploh prav štartali, Ker, ko je nekaj počilo, so se vsi spravili v dir, ma zadaj so takoj začeli kričat: "Čakte, čakte, nje še tejkat!!!"
Sam, kje so že bli ta prvi, kdo jih bo priklical nazaj, in pole smo šli kar vsi za njimi...

Po mojem filingu sem mislila, da šibam ku strela, nazadnje se je v primerjavi szi lani nabralo samo 11 sekund bonusa. Ma, dobru je, kar je, ... dokler je. Nje?
Uporabniški avatar
 olem
hehe..očitno sem še mladič v tekaškem forumu..več tekem, več srečanj pa bom vse skupaj poznal :):)
Ma ti povem, da na začetku nisem nobenga, razen Mrzlega, videl iz TF-ja. Na koncu pa sem videl le konec in potem booooooolečino..kljub temu sem videl, da sem bil 7 v svoji kategoriji :laola
Drugič me kar za rokav pocukaj, da se vsaj spoznamo..in pa HVALA za dobrodošlico tudi za mojo boljšo polovico :laola

No, drugače pa sem iz Izole. Polomljeno ni nič, vezi so rahlo nategnjene, bolečina pa kar huda, tako da stopit na celo stopalo mi predstavlja kot dobitek na loto...
Zdaj pa počitek, led, masaža...in upam, da se čimprej pozdravi..
Uporabniški avatar
 bucko
olem, jaz sem nekaj časa tekel za tabo, nekje na sredini proge, potem si pa začel popuščati, tako da sem bil zadnje 4km sam svoj zajček :lol: . Sedaj vidim kaj je bilo krivo. Upam da se čim prej pozdraviš in vrneš na tekaška pota :)

Drugače sem s celotno organizacijo in svojim tekom zadovoljen, čeprav sem končal na tistem nehvaležnem mestu v kategoriji :? Vreme je bilo kakšno je pač bilo, na to nimamo vpliva. Celo žreban sem na koncu bil :laola
Zanima me kje so kakšne slike s teka, glede na to da sem opazil nekaj fotografov na sami progi.
Uporabniški avatar
 olem
bucko hvala, tudi jaz si želim in močno upam, da se čim prej vrnem v tekaški krog.
Ja, zadnji 4 km so bli muka od muke. Sploh pa ravnina v Trnju...auuuuuuč.
Uporabniški avatar
 mrzli
Lepo organiziran tek, kot zmeraj, visoka udeležba. Seveda vsem čestitke za tek :clap: .
Ta dež, ki se je napravljal bi tudi meni bolj pasal med samim tekom, kot na podelitvi. Bilo je kr nekam soparno.
Zz topka, lepo da si tudi mene dodala v svoj register :) .
Olem, želim ti da si čimprej pozdraviš gleženj, moram pa rečt, da si kljub poškodbi dosegel dober čas, približno takega, ki sem ga jaz imel v planu pred tekom. Ma me je med tekom mal pobralo, tako da sem pribl. 2 min. zaostal za planiranim časom. Ma nič hudega, vseeno dobre 3 min. boljše kot lani.
Ja, forumovcev nas pride na teh tekih kr nekaj, samo eni tečemo, kot je zz topka napisala, pod krinko v svojih oblačilih ali dresih od kluba. Jaz tečem v dresu od kluba - AK Pivka. Letos sem si nabavil dres od TF in ga oblečem za kak večji tek (Sežana, Radenci,LJ)
Pasulj po teku je bil fin, pivca je tudi pasala.
Aja, kot je že bucko omenil, tudi jaz sem opazil nekaj fotografov ob progi, upam da bo kdo dal kakšno sliko gor.

Lepo se imejte, uživajte v teku in se vidimo na Mašunu na Kneškem teku :laola
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Meni je zelo žal, da nisem uspel priti na tale tek, ker verjamem, da ste se imeli fajn... :D. Jaz se v zadnjem tednu spopadam z zdravstvenimi težavami, mislim, da v obliki pretreniranosti, poleg tega, mislim, da sem čisto izven forme... :? :evil:, no,danes je že bolje, tako, da upam, da se bom vsaj malo pripravil na prihodnje tekme (upam, da že za Bevke...)
Mrzli, upam, da si dobil moj mail, pa se vidiva na kakšni tekmi...

Lp! :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA