Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 TomažPI
Pozdravljeni,

Iz sobote na nedeljo se nas je 38. maratona Del Passatore udeležilo mislim, da 6 slovencev. Jaz sem bil z Tonetom Perušičem in David Pehnecom, enega sem še videl na progi in dva sta še bila z njim. Mi trije smo končali dirko vsi. Zelo zanimiva izkušnja.. Na štartu, ki se je začel ob 15 uri je bilo 36 stopinj+soparno in premagati je bilo treba cca.1400 m višinske razlike. Ker smo tekmovalci prihajali v cilj v poznih nočnih urah, je imel organizator pripravljeno telovadnico, polno vojaških postelj, kjer so si tekači lahko spočili. Prva misel ob pogledu na polno telovadnico ležečih ljudi, je bila, ti pa so kot iz fronte. Videl si ljudi na nosilih, na infuzijah, v krčih, oživljanje, podhladitev, dehidracija in še kaj..
Srečali smo tudi edinega hrvata Ivana Jelaviča, kateri je že petič osvojil Del Passatore. :clap: in se letos pripravlja tudi za Sparto. Samo tako napred Ivane!!!

Organizacija zelo dobra, se splača videti in doživeti.

Lep pozdrav,

Tomaž

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA