- 05 Jun 2010, 16:58
Nekdo mora začet s poročili
Najprej nekaj + in - organizatorju:
Plusi:
pohvala, ker so organizirali mali maraton, saj je takih prireditev malo po Sloveniji
primerna cena startnine
Minusi:
zakomplicirana prijava prek spletne strani
jutranja ne organizacija in zamudi pri dvigu štartnih številk
niso se držali razpisa kategorij in so po dve kategoriji združili v eno
čudna razglasitev rezultatov, nekateri so pol maraton tekli v času 59min (svetovni rekord 58:55
Pa še nekaj besed glede mojega teka.
Želja za današnji pol maraton je bila, da grem v Mozirje za spremembo tekmovat in ne samo uživat v teku. Po tihem sem imel željo popravit PB, a je bilo že po par km jasno, da iz tega ne bo nič. Na prvem mestu je bila vročina, ki je letos še nisem občutil, razgibana proga po makadamu, kolovozih, travnikih, kar mi ne leži ravno najbolje. Asfalta je bilo le za vzorec. Sem pa s tekom vseeno zadovoljen, saj sem ga pretekel v istem tempu z malo odstopanji.
družba kot vedno super.
Najprej nekaj + in - organizatorju:
Plusi:
Minusi:
Pa še nekaj besed glede mojega teka.
Želja za današnji pol maraton je bila, da grem v Mozirje za spremembo tekmovat in ne samo uživat v teku. Po tihem sem imel željo popravit PB, a je bilo že po par km jasno, da iz tega ne bo nič. Na prvem mestu je bila vročina, ki je letos še nisem občutil, razgibana proga po makadamu, kolovozih, travnikih, kar mi ne leži ravno najbolje. Asfalta je bilo le za vzorec. Sem pa s tekom vseeno zadovoljen, saj sem ga pretekel v istem tempu z malo odstopanji.
družba kot vedno super.

. No, ker sem njihov čip vtaknila kar v žep, saj sem prijavila svojega in z njim na supergi tekla, mojega časa najverjetneje ne bo. Pa nič zato. Mojca, sporočam ti, da sva po moji uri tekli teh 11,21 km 1.16.44...častno polžjih.
, res sem se imela lepo. No, na prvi postojanki me je zelo presenetilo, ker je zmanjkalo vode, čakati na dostavo se mi pa ni dalo
. Nekje na 6 km sem Mojci že sporočila svojo odločitev, da po prvem krogu preneham, ker se mi ni dalo po tej vročini mučiti naprej....sicer sem pila na naslednjih postojankah, vendar sta me vseeno vročina in pa misel na jutrišnji pošten trening za triatlon lepo prepričali, da bo dovolj.

kot posledica dveh predhodnih dnevov. Zares nisem bila pri stvari, telo je hotelo, pa glava ni mogla, pol je pa glava terala, pa telo zaradi vročine ni moglo
. Skratka, svetujem jima, da se v bodoče pred štartom zmenita
.