Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Tako še ena ultra za mano, ta pa kar zahtevna z okoli 2000 višinci in 68 kilometri v super vremenu. Škoda da nas ni blo več, ampak to je razumljivo, zahtevna proga pač že sama na štartu naredi selekcijo tekačev.
Za enkrat tolk, kaj več pa v kratkem :D
Vidim, da vas je Pohorje kar precej zdelalo, saj ni še nobenih poročil :wink: . Vseeno sem včeraj slišal dogajanje iz prve roke. Dobri ste. Čestitke prav vsem :laola :clap: :clap: :clap: .

Lp :)
Ja, s poročilci na plan.

Proga je bila odlično označena. :clap:
Okrepčevalnice so bile ustrezno razporejene.
Vreme enkratno, brez blata.
Čudovit dan.

V zadnji skupini sta bila poleg mene še Sebastjana in Žarko. Dan smo izkoristili za klepet in trening na nizkih obratih. Presenetil nas je oster limit na Pesku, saj je prireditev rekreativna.

Moje mnenje je, da tek po Pohorju ne more zamenjati teka čez Pohorje. Verjamem, da je za organizatorja tako lažje, in vendar ...
Bravo DEXI!! ČESTITKE! :laola
Ej, si ga pa res ftrgal. :clap:
...kakšnega treninga na nizkih obratih od tebe itak ne bi pričakovali :wink:

Zanimivo, da si ga zabluzil točno na tistem odcepu za Osankarico, kot smo ga tudi mi pred 14 dnevi na izvidnici :?

Čestitke tudi ostalim ultrašem, proga je bila res težka.
Proga je bila res super označena. Midve z Tekačičo sve štartale na Pesku in kljub konstantnemu čvekanju nisve nikjer zgrešile poti. Od Areha naprej meni ni bilo najbolj več za pogovor (mi je bilo že teka tudi zadosti :oops: ), ampak Tekačiča je vseeno ostala z mano do konca - hvala ti! :D. Najhujši pa je bil spust iz Belvija - me je kar fajn nabilo v prste.
Potem pa še par ur analize v Drašu v najboljši družbi :laola Kaj bi si lahko človek želel lepšega :?: :laola
50cent napisal/-a:Vidim, da vas je Pohorje kar precej zdelalo, saj ni še nobenih poročil :wink: .

Kaj, koga je zdelalo? Nič ne vem. Danes migamo naprej pa ni časa za pisanje poročil. :--

Ja nič, fajn je bilo in tisti, ki niste šli na Pohorje ste si sami krivi. :mrgreen:
Prvo smo že skoraj mislili, da bomo štartali med Zrečami in Roglo, saj avtobus ni imel neke volje da bi nas popeljal do gor. Smo že pogledovali po kakšnem traktorju z prikolico :lol: Pa se je vseeno uredilo. :clap:
Vreme je bilo idealno: sonce in svež hladen zrak.
Eni so na štartu kar poleteli, mi2 z Tatjano pa nekje na sredini skoz v klepetalnem tempu. :wink: Fajn nama je šlo do Areha, kjer so pa noge že malo težke postale. :? Malo pred Belvijem naju prehiti Dexi, kateri je Tatjani malo energije odstopil in je spet nekaj časa šlo. :D Res pa je tisti zadnji del od Belvija do doline ubitačen in se ti prsti že :--( in prosijo da jih privedeš na ravnino.
Na koncu nama je uspelo in sve kot prvi ženski prišli skozi cilj! :clap:
Analiza je tudi uspela, saj smo se kar zasedeli. :piti: Hvala Inotu oz.Sebi za torto, bila je odlična! :D
Organizacija je bila ok, le meni se tudi zdi limit za MB-Pesek- 40 km- 4,5 ure le malo prehud. :? Označbe super kot tudi okrepčevalnic dovolj. :clap:
Se vidimo drugo leto spet! :laola
Pozdravljeni " Pohorci"!

Čestitke in "kapo dol" prav vsem! :laola

"Obnovljena proga" je res "izziv, ki ga moraš dati skozi"!

Upam, da bom mi naslednje leto le "uspelo", da bom "med" in "z" vami!

Hitro regeneracijo in novim uspehom naproti vam želim!

Lep pozdrav! Zvone
Dve stvari imam za povedat. No tri...

1. Žarko je dokazal, da znajo velblodi zares meditirati. Zdavko pa je pokazal, da se lahko tudi ultra legenda velikega kova prilagodi eni počasni babi na koncu kolone... Zato hvala Žarku in Zdavcu za prijetno 9 urno druženje. Hvala, da sta se prilagodila najšibkejšemu členu. Hvala, da sta me čakala! Hvala! :cast:

2. Proga je bila super označena - Branka vse pohvale :clap:. Na progi je bilo zadosti okrepčevalnic. Vreme je bilo kičasto. Edino kar je zmotilo je bil preostro nastavljen limit na Pesku. Ampak naše dobre volje nič ni zmotilo! Tudi to ne, da smo progo uradno skrajšali za tistih par kilometrov...

3. Moj v.d. m(r)ož se je spet izkazal. Tokrat s torto v cilju - za moj najdaljši tek (kljub temu, da smo skrajšali...). Hvala! :heart
:D Sem bil med redkimi izbranci, ki smo si to soboto izbrali za uživanje ob
teku po pohorskih gozdovih. Vreme čudovito, na koncu vroče.
68 km je kar padlo. Ves tek sem opravil z Jan-Janom (Janijem).
Malo sva kramljala, malo molčala in prisluhnila okolici.
V zadnji fazi se je Tulček malo izgubila samo zato, da je lahko dodala nekaj
ženske energije v utrujena ultraška telesa, potem pa naju je pustila naprej.
Proga je bila super označena (hvala Branka), okrepčevalnice so bile o.k.
Ice power pa se je pojavil par minut potem, ko me je nekaj zbodlo v stegnu.
Ve ob svojem času. Družba v cilju je bila pa tako ali tako krasna. Irena :heart
je tudi lepo opravila s polovičko. Lepo je bilo to soboto na Pohorju.
V soboto je bilo res prelepo pod Pohorjem,prelepo na Pohorju,malo manj pa spust s Pohorja,a vseeno,skupna ocena prav dobro.Trasa je res odlična,zrak in tekaške razmere so bile čudovite,družbo mi je delal Miro skoraj tri ure,potem sem nadaljeval z neznanim tekačem,saj nisva spregovorila niti ene besede.Verjetno je dolžina proge naredila svoje.Imam pa občutek,da je udeležba skromna,ker je to rekreacijski tek,pa še to,lepo je priti v cilj težke tekaške preizkušnje in ti mlada gospodična poda roko in podeli medaljo,morda smo si jo pa le zaslužili.Pod pohorje še pridem!ALONSO

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA