- 06 Jun 2010, 17:58
Glede na začetno zanimanje, sem se vseeno odločil za ta tek. 10km valovita asfaltna proga je žal zaradi sorodne prireditve v okolici pritegnila bore malo udeležencev. Zato smo bili vsi nagrajeni z medaljami. Vremenski pogoji so bili dejansko zelo težki (huda vročina pred katero se enostavno ne moreš skriti in katere letos še nismo vajeni). To potrjuje tudi moj čas 39:05 in čas zmagovalca le minuto bolje. Za primerjavo nekaj mojih letošnjih 10-k:
- Domžale štadion 38:05
- Radenci cesta 38:07
- Trst cesta 37:59
S tekom sem vseeno zadovoljen, saj sem imel na polovički (5k) čas 18:39,51 (tempo 3:44/km). V drugem delu sem popustil, ker je bil tekmovalec pred mano preveč spredaj in tekmovalec za mano dovolj zadaj.
Kljub majhnemu številu udeležencev, so se organizatorji potrudili v vseh pogledih: na progi dovolj postojank z vodo, kilometrske oznake, točna proga, pijača v cilju, hrana, hitra razglasitev, praktične nagrade. Vse tako, kot je treba.
- Domžale štadion 38:05
- Radenci cesta 38:07
- Trst cesta 37:59
S tekom sem vseeno zadovoljen, saj sem imel na polovički (5k) čas 18:39,51 (tempo 3:44/km). V drugem delu sem popustil, ker je bil tekmovalec pred mano preveč spredaj in tekmovalec za mano dovolj zadaj.
Kljub majhnemu številu udeležencev, so se organizatorji potrudili v vseh pogledih: na progi dovolj postojank z vodo, kilometrske oznake, točna proga, pijača v cilju, hrana, hitra razglasitev, praktične nagrade. Vse tako, kot je treba.
Če nočeš zamuditi na cilj,
ne čakaj na tiste, ki gredo za teboj,
in ne hiti za tistimi, ki gredo pred teboj.
ne čakaj na tiste, ki gredo za teboj,
in ne hiti za tistimi, ki gredo pred teboj.