Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Tomaž 77
Mi je že žal...... :cry:

PS
Kakšen barve je bil pa nedeljski "outfit" Maca in Mušnica?
Glede na to da je bil sobotni tako lepo barvno usklajen "pomladno zelen oziroma v barvah DM-ovih tekačic" :lol: :lol: :lol:

LP Tomaž
Uporabniški avatar
 mušnica
Tomaž 77 napisal/-a:Mi je že žal...... :cry:

PS
Kakšen barve je bil pa nedeljski "outfit" Maca in Mušnica?
Glede na to da je bil sobotni tako lepo barvno usklajen "pomladno zelen oziroma v barvah DM-ovih tekačic" :lol: :lol: :lol:

LP Tomaž

Tomaž, mušnica je tokrat zastopala TF barve - zvestoba ali le, ker me je v soboto opeklo sonce in so bili kratki rokavi obvezni :?: :?: , maca pa je izzivala Dolenjce v ekstra kratkih hlačkah in modri opravi :oops: :oops:
No, kot je laufer že napisal - res je bilo enkratno, super organizirano - bravo Edo in ostali :clap: :clap: , spet sem imela pred pritožbo več kot 40 sekund prednosti pred maco čeprav smo istočasno prispeli v cilj še z lauferjem in Koširjem :wink: . Proga po gozdu in nekje celo žaganju in na koncu kopanje in lenarjenje ob bazenu. Kaj bi si še želeli za prvi poletni vikend? Mogoče, da bi me izžrebali za vikend paket v Šmarjeških - ampak tam ni pomagalo nobeno mežikanje in sem ostala praznih rok :cry: :cry:
Tale tek je že v mojem koledarju za naslednje leto, samo mogoče ga ne bi smela tako hvaliti, da ne pride preveč ljudi in bo gužva na bazenu :wink:
 MIROSAN
Glede na lepo sončno vreme in vroč dan je bil tek v senci šmarjeških gozdov prav prijeten in dan po Mozirju je bil kot nalašč za iztek, seveda za nekatere jaz sem zopet dirkal ... :roll: in za 30 sec.,zgrešil 3.mesto v ktg. Organizacija odlična, topel obrok se je po teku prav prilegel, še bolj pa kopanje v Šmarjeških toplicah v najboljši TF družbi :laola , seveda naslednje leto zopet...
 LEON RO
Ja lušno je blo. Pa še TF-jevca v ženski družbi-lepo po parih. O izzivalnosti pa :oops: . Mogoče tekači niso tolk opazil, navijači pa sigurno.
 *ajda*
Ja, res je bilo super. Zamenjava datuma jim je dobro uspela, čeprav ljudi potem ni bilo tako veliko kot lani. Proga ista kot lani - še vedno 2 malo težja klanca - a zaradi izkušenj lažja za pretečt :-)

V tej vročini se je na koncu zares prileglo kopanje v bližnjem bazenu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA