Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

So mi rekli, da sem v lansko poročilo napisala: Lepu je blu !

Ma, si ne morem kaj, da za letošnje ne napišem,: Ma je blu letos še dosti bulš kukr lani.

Ne morem si predstavljati, da bi nekdo v mojem kraju, v svoji hiši, kjer dobiš vse od štale, senika, bivalne površine, lope za orodja in stroje, dobiš pa tudi na novo zgrajen nadstrešek za nas tekače, da se slučajno ne bi preveč popražili na žgočem soncu, ki je danes zares žgal 100 na uro, bil tako gajsten in skupaj s sovaščani pripravil vse za tek.

Zares so se domačini še enkrat več potrudili in izpeljali tek, tako kot je treba. Morda bi za tisto kontra omenila le, da bi bila letos fajn še ena okrepčevalnica pred zadnjim vzponom, saj nam je vročina butala v glavo, pa čeprav le po tistih koščkih, ko smo prišli na plano iz gozdne poti, da sem se na momente prav malo ustrašila, če bi slučajno na pašniku zagledala bika, in bi on, revež mislil, da sem jast kakšna rdeča zastava ter se zapodil proti meni. Sem bila še bolj rdeča kot kri. Ma ga k sreči ni bilo, al pa se je šel kam skrit, v senco. Sreča zame!
No, srečo sem imela tudi z rezultati, saj sem v zelo močni konkurenci spet še enkrat več stala na stopničkah, letos celo na eni višje kot lani. Ma, tudi cajt sem imela za 4 cejle sekunde bulši, tako, da so stopničke itak upravičene.. :clap: :-- :clap:

Vsi skupaj smo bili kot ena lepa družinica, klepetali med sabo o včerajšnjih rezultatih, o današnjih, pa tudi glasne misli na sobotni GM4O nam niso ušle in še kaj...

Fantje, sam zdaj imamo pa že tolko teh piremejkerjev doma, da bomo morali sam še potato jesti :) Ma, ne, se hecam, prav zares izvirni so ti vaši pokalčki in taki naj tudi ostanejo.

Čeprav nas je bilo malo, vas bom jast okoli osebno hvalila tolk, kot da jih je blo na tekmi en tavžnt, tako, da se ni za bat, da drugo leto ne pride kakšen več. Jast pridem... saj, če ne, mi zapade status stalne udeleženke...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA