Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Teka sem se udeležil prvič in sem bil prijetno presenečen. Za organizacijo je bilo super poskrbljeno, darilna vrečka je bila tudi bogato založena. :) Zbralo se nas je okrog 270, kar se mi zdi nekoliko malo. Mogoče so se nekateri ustrašili slabe napovedi. Ampak je bilo prav prijetno sončno in toplo celo pot, šele med razglasitvijo rezultatov so se začeli zgrinjati črni oblaki. Pohvale tudi komentatorju oz. povezovalcu prireditve, ki je odlično poskrbel za dobro voljo tako pred štartom, kot tudi po njem.
Če je kje kak fotograf, ki je vso stvar dokumentiral, vabljen, da objavi kak link do fotk.

LP
Pozdravljeni!! :D

Sen iz dolenjskega konca, sem rekreativni tekač, nasploh sem se prvič udeležil kakršne koli tekaške prireditve, in čast mi je, da je to bil Tek okoli Blejskega jezera. Pohvale orgranizatorju in vsem tekačem za športno vzdušje, ter vsem ostalim kateri so bili vključeni v to izjemno zanimivo športno prireditev!! Naslednjič zagotovo pridem.
Orgranizatorju čista "desetka"!!!!!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Lp
Tudi jaz sem se udeležila tega teka, tokrat drugič. Res nas je bilo manj kot lani, pa vendar je bilo prijetno. Pogrešala sem le vodno postajo :drink - lani je bila, drugača pa sem kar zadovoljna. Nekaj fotk je na spletni strani kluba Polet, prav tako rezultati, ki so tudi na strani Timing-a, mogoče bo tudi natisniti diplomo na Si-mobilu.
Lep pozdrav vsem.
Tanja A.
Ja, jaz sem se udeležil tega teka, čeprav to ni bila najbolj pametna poteza, saj imam še vedno probleme s kroničnimi bolečinami v mečnih mišicah... :? :evil: No kokrkoli že, s samim tekom sem bil kar zadovoljen, svoj PB izpred treh let sem celo izboljšal za celih 7 sekund :), mogoče bi bilo kaj bolje, če bi se na začetku postavil bolj spredaj, vednar sem zamujal na štart in se bolj spredaj nisem uspel prebiti... :roll: :evil: Prve tri kilometre je "letelo" okoli povprečno 3.43 min/km, potem sem malo popustil, sicer sem veliko energije porabil za prehitevanje...po dveh kilometrih sem imel praktično solo tek in mogoče tudi zato nisem bil preveč motiviran za držanje tempa...Kljub za moje pojme majhni udeležbi, sem s časom 22.38 zasedel aboslutno 11. mesto ter 5. v kategoriji, saj se je tega teka udeležilo kar nekaj boljših tekačev.
Drugače pa je bila prireditev dobro organizirana, še kar polna vrečka...sicer 15 eur kar visoka štartnina, vendar je tukaj tudi malo moj problem, ker nisem plačal zadeve v predprijavi...
Kakšnega poznanega iz TF- ja nisem srečal, po teku sem se dobil s sošolcem iz srednje šole na pijači in se počasi odpravil proti domu...

Lp! :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA